darkmatinee Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Ας μας πει ο @kostakis81 όλοι αυτοί γιατί δεν έχουν τσαμπέ δημοκρατικά καθήκοντα; Η απόλυτη κορόιδια, επιτροπη τον κορόιδων έπρεπε να λέγεται όχι εφορευτική επιτροπή. Πάντα το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι τι κάνει η κατσίκα του γείτονα, όχι τι κάνουμε εμείς... 1
piiii Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, kostakis81 είπε αλλα το τσαμπα νοσοκομειο πανεπιστημιο τα θελετε ??? Φάουλ και πάλι... Αυτά είναι πληρωμένα χρόνια τώρα απο την τσέπη του καθενός μας εδώ μέσα. Οπότε ναι τα θέλω τσάμπα. Κάθε φορά που βλέπω το απόκκομα της μισθοδοσίας μου(και ναί δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου, βγάζω πολύ καλό μισθό για ιδ. υπάλληλος) τσατίζομαι απίστευτα γιατί μαζί με τις εισφορές του εργοδότη πιάνουν σχεδόν 8φεύγα κατοστάρικα οι κρατήσεις και περίθαλψη όπως και παιδία 0! Απλα η ιερή αγελάδα που όλοι την αρμέγουν. Tέλος του off topic.... 3 1
Pwpwpw Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Πάντα το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι τι κάνει η κατσίκα του γείτονα, όχι τι κάνουμε εμείς... Αφού εσυ αυτό κατάλαβες, για πες μας λοιπόν την δικιά σου άποψη πάνω στο θέμα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw
insoholic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Τα σχολεία ειναι κλειστα 2 μερες. Πριν και μετα τις εκλογές. Θα μπορούσαν να βαλουν το δάσκαλο-καθηγητή της τάξης να είναι εφορευτική επιτροπή. Ετσι και αλλιώς πληρώνονται για τις 2 αυτές ημέρες χωρίς να δουλεύουν. 10 1
1comment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει εφαρμόσιμη ποινή αν δεν πας εφορευτική ενώ έχεις ειδοποιηθεί; Αν ας πούμε εκείνη την Κυριακή φύγεις εντελώς από το σπίτι σου και δεν σε βρει ούτε η αστυνομία (αν τη στείλουν); Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από 1comment
cpavlidi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν απαντάς σε τηλεφωνά, δεν ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, πας 18:30 να ψηφίσεις, λες....αχ παιδιά το ξέχασα.....φτου να πάρει η ευχή, κάθεσαι μίση ώρα το παίζεις πρόθυμος και καλουλης και μιας και δεν παίζουνε σταυροί, σε κανένα 40λεπτο το πολύ έχεις χαιρετίσει σαν ΚΥΡΙΟΣ και με το γραμμα του νόμου. ΥΓ:πιο advanced version, ναι....αχ....εκανα τεστ και μαλλον ειναι θετικο κυριε αστυνομικε, αλλα αν θελετε περαστε να σας κερασω καφεδακι..... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από cpavlidi
sdikr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, piiii είπε Φάουλ και πάλι... Αυτά είναι πληρωμένα χρόνια τώρα απο την τσέπη του καθενός μας εδώ μέσα. Οπότε ναι τα θέλω τσάμπα. Κάθε φορά που βλέπω το απόκκομα της μισθοδοσίας μου(και ναί δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου, βγάζω πολύ καλό μισθό για ιδ. υπάλληλος) τσατίζομαι απίστευτα γιατί μαζί με τις εισφορές του εργοδότη πιάνουν σχεδόν 8φεύγα κατοστάρικα οι κρατήσεις και περίθαλψη όπως και παιδία 0! Απλα η ιερή αγελάδα που όλοι την αρμέγουν. Tέλος του off topic.... Το μεγάλο πόσο στις κρατήσεις είναι για την σύνταξη που κάποτε ίσως πάρεις, όχι για περίθαλψή, ούτε για παιδεία Και εγω πιστεύω πως κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα που δεν πληρώνεται αυτός που είναι στην εφορευτική επιτροπή. Αν όλοι όσοι είναι στην εκλογική διαδικασία δεν λαμβάνανε κάνεις κάτι εξτρά ναι ας κάνουμε όλοι το καθήκον μας Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από sdikr
1comment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ifollowrivers είπε Έχω κάνει εφορευτική επιτροπή 2 φορές! Ψηφίζω σε χωριό που είναι μια ώρα μακριά από τον τόπο που μένω! Ήμουν από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10-11 το βράδυ και τις 2 φορές! ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!! Φυσικά, την τρίτη φορά δεν ασχολήθηκα καν!!!! Στατιστικά αν το πάρεις είναι σχεδόν αδύνατον!!!! Επομένως είμαι σίγουρος ότι κάποια βρωμιά παίζει με το όλο θέμα! Anyway! Έχοντας λοιπόν φάει αυτό το παλούκι δύο φορές α) γελάω με όποιον μιλάει για νοθείες κτλπ και του εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να μπει εφορευτική επιτροπή έστω και μια φορά για να δει τη γλύκα και να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια αν γίνεται νοθεία ή όχι! Και β) είναι εντελώς καταχρηστικό και παράλογο να μην προσφέρεται κάποια αμοιβή! Τη χρονιά που δεν πήγες έγινε τίποτα; Σε θέμα ποινής εννοώ. 12 λεπτά πριν, cpavlidi είπε Δεν απαντάς σε τηλεφωνά, δεν ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, πας 18:30 να ψηφίσεις, λες....αχ παιδιά το ξέχασα.....φτου να πάρει η ευχή, κάθεσαι μίση ώρα το παίζεις πρόθυμος και καλουλης και μιας και δεν παίζουνε σταυροί, σε κανένα 40λεπτο το πολύ έχεις χαιρετίσει σαν ΚΥΡΙΟΣ και με το γραμμα του νόμου. ΥΓ:πιο advanced version, ναι....αχ....εκανα τεστ και μαλλον ειναι θετικο κυριε αστυνομικε, αλλα αν θελετε περαστε να σας κερασω καφεδακι..... Η λογική αυτό λέει αλλά πιο πάνω κάποιος έγραψε για μηνύσεις. Όχι ότι με κάλεσαν, απλά σκέφτομαι ότι αν μου τύχει δεν γουστάρω. Μια Κυριακή που μου μένει να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ, δεν θα την χαλαλίσω ξυπνώντας από το χάραμα σε μια τάξη χωρίς κλιματιστικό κι έξω να χει καύσωνα... Κι όλα αυτά χωρίς ευρώ. Προτιμώ να χαλάσω λεφτά και να πάω σε ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις από την προηγούμενη μέρα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από 1comment
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Όποτε τα τσαμπε δημοκρατικά καθήκοντα είναι επιλεκτικά και δεν αφορούν όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως, πάει ανάλογα με το επάγγελμα, μάλιστα. Μιας και βαζεις συνεχώς ταμπέλες, μια λες για επαγγέλματα, ποιο πίσω έγραφες για ανέργους και για ΚΕΑ, εσυ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Είσαι δικαστικός, δημόσιος υπάλληλος, η φιλαράκι δικαστικού-αρα πιθανός γραμματέας; χαχα οχι απλα μηχανικος πληροφορικης ειμαι αλλα το καθε οικοσυστημα εχει τισ αβαντες του ... οι πολιτικοι μηχανικοι τα καθε 1002 χαΡτακια .. οι σθ,μβολαιογραφοι το 2% κοκ ετσι ειναι και για τους δικαστηκους αφου εκπροσωπουν το κρατος στην περιπτωση των εκλογων ...για την ακριβια ειναι το κρατος ... δεν μπορει ο αξιοματικος να ειναι το ιδιο με το απλο φανταρο ... γνωριζεις γιατι ο αξιοματικος εχει περιστροφο ετσι ? αν το πιανεισ τοτε καταλαβαινεις το λογο 12 λεπτά πριν, sdikr είπε Το μεγάλο πόσο στις κρατήσεις είναι για την σύνταξη που κάποτε ίσως πάρεις, όχι για περίθαλψή, ούτε για παιδεία Και εγω πιστεύω πως κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα που δεν πληρώνεται αυτός που είναι στην εφορευτική επιτροπή. Αν όλοι όσοι είναι στην εκλογική διαδικασία δεν λαμβάνανε κάνεις κάτι εξτρά ναι ας κάνουμε όλοι το καθήκον μας τοτε καοι γιατι να μην παρουν κατι και ολοι οσοι ψηφηζουν .... οπ ξεχασα καπιοι δεν πανε καθολου και μετασ γκρινιαζουν που τισ ζωες τους τισ καθορυζουν τα κοματοσκυλα που πανε παντα .....
ant_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Ο δικαστικος εχει μεγαλυτερη ευθυνη απο ολους να παραδωσει μετα σακους κλπ κλπ Το θεμα ειναι οτι πληρωνονται αλλοι εκτος απο αυτον που κυριολεκτικα τα ξυνουν Οποτε οχι Δεν ειναι καμια υποχρεωση του πολιτη να δουλευει 12 ωρα σαν σκλαβος χωρις την παραμικρη εστω συμβολικη αποζημιωση και ο αστυνομικος που αραζει στην καρεκλα και μασαμπουκωνει σαντουιτς και ο δημοτικος υπαλληλος να παιρνουν εξτρα λεφτα
sdikr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, kostakis81 είπε χαχα οχι απλα μηχανικος πληροφορικης ειμαι αλλα το καθε οικοσυστημα εχει τισ αβαντες του ... οι πολιτικοι μηχανικοι τα καθε 1002 χαΡτακια .. οι σθ,μβολαιογραφοι το 2% κοκ ετσι ειναι και για τους δικαστηκους αφου εκπροσωπουν το κρατος στην περιπτωση των εκλογων ...για την ακριβια ειναι το κρατος ... δεν μπορει ο αξιοματικος να ειναι το ιδιο με το απλο φανταρο ... γνωριζεις γιατι ο αξιοματικος εχει περιστροφο ετσι ? αν το πιανεισ τοτε καταλαβαινεις το λογο τοτε καοι γιατι να μην παρουν κατι και ολοι οσοι ψηφηζουν .... οπ ξεχασα καπιοι δεν πανε καθολου και μετασ γκρινιαζουν που τισ ζωες τους τισ καθορυζουν τα κοματοσκυλα που πανε παντα ..... Δεν είναι το ίδιο όσοι ψηφίζουν με αυτούς που θα βγάλουν δουλειά για ώρες
Dennis077 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Είναι θέμα τύχης σε ποιον δικαστικό αντιπρόσωπο θα πέσεις και πόσα μέλη της εφορευτικής θα παρουσιαστούν. Δυστυχώς τώρα πια μόνο όταν νοσηλεύεσαι σε νοσοκομείο μετράει και όχι όταν είσαι άρρωστος στο σπίτι.! Υπομονή δεν τελειώσαμε ακόμα με τις εκλογές καθώς έρχονται και οι δημοτικές εκεί θα πέσει κλάμα για όποιον κληρωθεί σε εφορευτική.!!
1comment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Κι όμως...όντως μπορεί να υπάρξει περίπτωση να δικαστείς. Βέβαια οι συγκεκριμένοι λέει έκαναν τσαμπουκά. Σε γενικές γραμμές λέει το άρθρο Όσα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίζονται στα τμήματα, προβλέπεται η τιμωρία τους, καθώς πρόκειται για ποινικό αδίκημα και κινείται από τον Εισαγγελέα ποινική διαδικασία σε βάρος τους. Συνήθως, ύστερα από τις εξηγήσεις των μελών των εφορευτικών που απουσίασαν, οι δικογραφίες τίθενται στο αρχείο και δεν καταλήγουν στα ακροατήρια. 1
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, ant_ είπε Ο δικαστικος εχει μεγαλυτερη ευθυνη απο ολους να παραδωσει μετα σακους κλπ κλπ Το θεμα ειναι οτι πληρωνονται αλλοι εκτος απο αυτον που κυριολεκτικα τα ξυνουν Οποτε οχι Δεν ειναι καμια υποχρεωση του πολιτη να δουλευει 12 ωρα σαν σκλαβος χωρις την παραμικρη εστω συμβολικη αποζημιωση και ο αστυνομικος που αραζει στην καρεκλα και μασαμπουκωνει σαντουιτς και ο δημοτικος υπαλληλος να παιρνουν εξτρα λεφτα μου αρεσε αυτο με το μασαμπουκωνουν σαντουιτσ ... αστυνομικοσ ειναι φιλε και τον πληρωνεις για την 1 στο εκατομυριο που συμβει κατι ... με το σκεπτηκο σου και οι στρατιοτικοι δεν θα επρεπε να πληρωνοντε ... ειναι υποχρεωση του καθε ολιτη αυτο που γινετε απο το συνταγμα και για να λεγεσε ελλην πολιτησ το δεχεσε ... ποιοσ εισαι εσυ που λες οχι ? τι εισαι ? δεν σε ρωτησε κανενας ουτε εχεις δικαιωμα γνωμης ...οπως και στο στρατο λενε (σκασε) και μην ρωτας ..... χωρις παρεξηγηση το σκασε ... αντε να εισουν ρωσοσ να σου ελεγαν ετσι τσαμπουκα επιστρατευση να σε εστελναν ουκρανια να εβλεπα εαν θα ελεγες τισ εκ του ασφαλους μαγκιες σου
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, tzotzo είπε Εμένα πάλι με ξεπερνάει η παντελής αδιαφορία για τα πολιτικά και κοινωνικά του τόπου. Μια φορά στα 4 χρόνια είναι. Με την ίδια λογική πάντως να αρχίσουμε να ζητάμε λεφτά για κάθε εθελοντικη δράση. Όταν δίνουμε αιμα,όταν φυτεύουμε δέντρα κλπ κλπ. Ο δικαστικός περνάει αποζημίωση περίπου 880€ και πληρώνει και τον γραμματέα από αυτα. Επίσης η αποζημίωση του δικαστικου δεν είναι για μια ημέρα δουλειάς, είμαι για τουλάχιστον τρεις ημερες Ο γραμματέας δεν πληρώνεται από τον δικαστικό. Όταν ήμουν εφορευτική παλιά, ο δικαστικός υπέγραψε ένα χαρτί και το έδωσε στην γραμματέα για να το πάει στην εφορία που ανήκει να λάβει την είσπραξη της. Πάντως, συμφωνώ πως είναι πραγματικά ξεφτίλα να μην υπάρχει αποζημίωση για όσους πάνε στην εφορευτική επιτροπή. Αυτο πάλι με τους δημόσιους υπαλλήλους και την εξαιρεση, πάλι τραγικό. Δεν υπάρχει ισονομια και ισοτιμία, η υποχρέωση ισχύει για κάποιους και όχι για όλους. Καταλαβαίνω όσους δεν θέλουν να πάνε σε εφορευτική. Αν δεν έχετε πάει ποτέ σας πηγαίνετε έστω μια φορά για την εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις