Pwpwpw Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, st@kas είπε @Pwpwpw, θα βαρεθείς να βάζεις υπογραφές. Πρέπει να έβαλα κάπου στις 10 υπογραφές. Γιατί υπογράφουν οι της εφορευτικησ, αφού εδώ μας λένε ότι μόνο ο δικαστικός υπογράφει ο οποίος φέρει και την απόλυτη ευθύνη για την σωστή και αμερόληπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας, και όλα αυτά με μόλις 880 ευρώ ενώ του φορτώνει το κράτος 3 ολόκληρες μέρες εργασία. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 ρε παιδες το θεμα ειναι τισ λαθοσ νοοτροπιας ... 1 στα 4 χρονια κανεις το καθηκων σου σιγα τα αυγα ... ο δικαστικος αντιπροσωποσ εχει ευθηνες και γιαυτο πληρωνετε ... αμ σπουδασεις δικηγορος να πηγαινεις και εσυ... ετσι ειναι πως να το κανουμε δηλασδη η δημοκρατεια εχει και υποχρεωσεις . δεν σας χρωσδτα το κρατος επιδει υπαρχετε ... 1 1
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, vagos789 είπε Αν μιλας για Σουηδια της δεκαετιας του '90 ξεχασε την,πλεον με τους μεταναστες ειναι αλλη χωρα Φιλανδια δεν γνωριζω τι γινεται, σχεδον κανενας ελληνας εκει. Δανια οπως και ολη η υπολοιπη Ευρωπη: Long waits for hospitalization, especially surgical procedures and cancellation of scheduled surgery, are a source of patient dissatisfaction. Ναι λολ, οκ Ολες οι σκανδιναβικες ειναι αψογες γερμανιες belelux το ιδιο εσυ μεινε ελλαδα που περιμενεις ασθενοφορο και πεθαινεις σε καροτσα η σε πανε απεναντι τουρκια για περιθαλψη. 1
james01gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 29 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μαλλον δεν εχεις παει βορεια Ευρωπη. Σε ποια Β. Ευρώπη; που οι Ολλανδοι πανε στο Βέλγιο για να νοσηλευτουν; γιατί στην Ολλανδία δεν; άστο μην το ξεκινήσουμε αυτό. Σχετικά με το θέμα της εφορευτικής. Έχω πάει 3 φορές, το θεωρώ εκμετάλλευση όμως όταν πάνε όλοι είναι ίσοι και πάνε τότε οκ. Όταν οι άλλοι κάνουν το κορόιδο με ενοχλεί. Έχω πετύχει δικαστικό αντιπρόσωπο που μάζεψε 2 που ήταν στην επιτροπή, δεν παρουσιάστηκαν το πρωί και ήρθαν το μεσημέρι και ψήφισαν(είχε αφήσει ολα τα ονόματα στον γραμματεα άμα τη εμφάνιση). Έβαλε την αστυνομία και τους πήρε κανονικά. Από εκεί και πέρα τι έγινε δεν ξέρω. Όπως έχω δει και άλλον να κρατάει τον πρώτο που πηγε να ψηφίσει (έχει το δικαίωμα αυτό). Τις 3 φορές που έκανα εφορευτική δεν είχα οικογένεια, δεν είχα άλλη δουλειά και μάλιστα τις 2 φορές απο τις 3 μας άφησε ο ο δικαστικός να πάμε σπίτι να αλλάξουμε, να κοιμηθούμε λίγο κτλ. Απαγορεύεται μεν αλλά. Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τους ανέργους, τους δίνεις διπλό ένσημο και τέρμα. Αλλά αντε μάζεψε ρομα, κάτι χυμες που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα κτλ.
st@kas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γιατί αφού εδώ οι γνώστες μας λένε ότι μόνο ο δικαστικός υπογράφει ο οποίος φέρει και την ολόκληρη ευθύνη για την σωστή και αμερόληπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας, και όλα αυτά με μόλις 880 ευρώ ενώ του φορτώνει το κράτος 3 ολόκληρους μήνες εργασία. Μάλλον με κορόιδεψε η δικαστικός και θα βρεθώ με πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά δάνεια 😆 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από st@kas
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 ασε που το κρατος δινει δωρεαν υγεια παιδια τα παντα ,,, θελετε να γινουμε αμερικη ? που σε πετανε εξω απο τα νοσοκομεια αν δεν πλερωσεις ? απλα η τσαμπασ γκρινια για ολα πια μου τι δινει ... 2 λεπτά πριν, james01gr είπε Σε ποια Β. Ευρώπη; που οι Ολλανδοι πανε στο Βέλγιο για να νοσηλευτουν; γιατί στην Ολλανδία δεν; άστο μην το ξεκινήσουμε αυτό. Σχετικά με το θέμα της εφορευτικής. Έχω πάει 3 φορές, το θεωρώ εκμετάλλευση όμως όταν πάνε όλοι είναι ίσοι και πάνε τότε οκ. Όταν οι άλλοι κάνουν το κορόιδο με ενοχλεί. Έχω πετύχει δικαστικό αντιπρόσωπο που μάζεψε 2 που ήταν στην επιτροπή, δεν παρουσιάστηκαν το πρωί και ήρθαν το μεσημέρι και ψήφισαν(είχε αφήσει ολα τα ονόματα στον γραμματεα άμα τη εμφάνιση). Έβαλε την αστυνομία και τους πήρε κανονικά. Από εκεί και πέρα τι έγινε δεν ξέρω. Όπως έχω δει και άλλον να κρατάει τον πρώτο που πηγε να ψηφίσει (έχει το δικαίωμα αυτό). Τις 3 φορές που έκανα εφορευτική δεν είχα οικογένεια, δεν είχα άλλη δουλειά και μάλιστα τις 2 φορές απο τις 3 μας άφησε ο ο δικαστικός να πάμε σπίτι να αλλάξουμε, να κοιμηθούμε λίγο κτλ. Απαγορεύεται μεν αλλά. Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τους ανέργους, τους δίνεις διπλό ένσημο και τέρμα. Αλλά αντε μάζεψε ρομα, κάτι χυμες που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα κτλ. ναι δωσε τους διπλο ενσυμο και αυτοματα χανουν το επιδομα εκεινο το μηνα .... 1
james01gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, animor είπε Εγώ πάλι, θα ήθελα μια φορά να με καλέσουν για την εμπειρία και τη διαδικασία! Ειδικά σε κάποιες σαν αυτές που δεν έχει σταυρούς και θα ναι εύκολη η καταμέτρηση. Αλλά είναι και κοροϊδία ο δίπλα μου να παίρνει το χιλιάρικο κι οι υπόλοιποι τίποτα. Πιστεύω ότι αν έδιναν έστω ένα συμβολικο 50ευρω, θα υπήρχαν πρόθυμοι, όχι μόνο για τα λεφτά αλλά επειδή δεν θα ένιωθαν τόσο κορόιδα. Εγώ δηλαδή γι αυτό δεν θέλω. Θα μπορούσαν να δώσουν ανέξοδα πράγματα. Εισιτηριο για μουσεια πχ. Ή κάποια ας πούμε έκπτωση φόρου ή κάτι ανάλογο. Είναι πολύ εύκολο να βρεις εάν θέλεις να ασχοληθείς να δώσεις. 2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ναι δωσε τους διπλο ενσυμο και αυτοματα χανουν το επιδομα εκεινο το μηνα .... Μα προφανώς το ένσημο θα δοθεί και δεν θα χάσουν το επίδομα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Pwpwpw said: Γιατί υπογράφουν οι της εφορευτικησ, αφού εδώ μας λένε ότι μόνο ο δικαστικός υπογράφει ο οποίος φέρει και την απόλυτη ευθύνη για την σωστή και αμερόληπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας, και όλα αυτά με μόλις 880 ευρώ ενώ του φορτώνει το κράτος 3 ολόκληρες μέρες εργασία. Ναι αλλά αυτός είναι ο υπεύθυνος, τι να κάνουμε.. Αν γκρινιάζεις με αυτή την εφορευτική που θα είναι με λίστες κι όχι με σταυρούς, οπότε σημαντικά λιγότερος χρόνος καταμέτρησης, δεν θα ήθελα να δω τι θα έκανες αν πήγαινες όπως εγώ το 2019 που είχαμε ΤΡΕΙΣ κάλπες σε μια Κυριακή, βουλευτικές (με σταυρούς) + περιφερειακές + δημοτικές ΚΑΙ δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή για περιφερειακές και δημοτικές. 1 1
animor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Έχω φίλη γιατρό στη Σουηδία, η νοοτροπία των γιατρών εκεί είναι η ίδια με των δημοσίων υπαλλήλων εδώ σε διοικητικές υπηρεσίες για την οποία γκρινιάζουμε. Λέει ότι είναι πολύ καλό το σύστημα για τους γιατρούς, αλλά για τους ασθενείς είναι καλύτερη η Ελλάδα… Να δώσουν ένα eforeutiki pass! 2
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ρε παιδες το θεμα ειναι τισ λαθοσ νοοτροπιας ... 1 στα 4 χρονια κανεις το καθηκων σου σιγα τα αυγα ... ο δικαστικος αντιπροσωποσ εχει ευθηνες και γιαυτο πληρωνετε ... αμ σπουδασεις δικηγορος να πηγαινεις και εσυ... ετσι ειναι πως να το κανουμε δηλασδη η δημοκρατεια εχει και υποχρεωσεις . δεν σας χρωσδτα το κρατος επιδει υπαρχετε ... ο δικαστικός πληρώνεται 1000ρικο λόγω αυτής της ευθύνης. Όπως διαφορετική αμοιβή έχει ο χειρουργός κι άλλο η νοσοκόμα που του πασάρει τα εργαλεία, έτσι κι εδώ ο καταμετρητής ψηφοδελτίων δεν είπε κανείς να παίρνει κι αυτός 1000€ αλλά ένα απλό μεροκάματο.
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε ο δικαστικός πληρώνεται 1000ρικο λόγω αυτής της ευθύνης. Όπως διαφορετική αμοιβή έχει ο χειρουργός κι άλλο η νοσοκόμα που του πασάρει τα εργαλεία, έτσι κι εδώ ο καταμετρητής ψηφοδελτίων δεν είπε κανείς να παίρνει κι αυτός 1000€ αλλά ένα απλό μεροκάματο. Άρθρο 2 Καθορισμός Αποζημίωσης Στους δικαιούχους αποζημίωσης του προηγούμενου άρθρου καταβάλλεται ημερήσια αποζημίωση, ως εξής: α. Στους Εφόρους αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και στους αναπληρωτές αυτών καταβάλλεται ποσό εκατόν σαράντα ευρώ (140,00 €) για κάθε ημέρα απασχόλησης. β. Στους αντιπροσώπους της δικαστικής αρχής και στους αναπληρωτές αυτών καταβάλλεται ποσό εκατόν είκοσι ευρώ (120,00 €) για κάθε ημέρα απασχόλησης. γ. Στους δημόσιους ή δημοτικούς υπαλλήλους, που χρησιμοποιούνται ως διερμηνείς της τουρκικής γλώσσας και στους γραμματείς των εφορευτικών επιτροπών καταβάλλεται ποσό εκατόν είκοσι ευρώ (120,00 €) για κάθε ημέρα απασχόλησης. οχι και 1000ρικο χαλαρωστε λιγο //... παλαια επι πασοκ ηταν τοσα τωρα ψιχουλα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, james01gr είπε Σε ποια Β. Ευρώπη; που οι Ολλανδοι πανε στο Βέλγιο για να νοσηλευτουν; γιατί στην Ολλανδία δεν; άστο μην το ξεκινήσουμε αυτό. Σχετικά με το θέμα της εφορευτικής. Έχω πάει 3 φορές, το θεωρώ εκμετάλλευση όμως όταν πάνε όλοι είναι ίσοι και πάνε τότε οκ. Όταν οι άλλοι κάνουν το κορόιδο με ενοχλεί. Έχω πετύχει δικαστικό αντιπρόσωπο που μάζεψε 2 που ήταν στην επιτροπή, δεν παρουσιάστηκαν το πρωί και ήρθαν το μεσημέρι και ψήφισαν(είχε αφήσει ολα τα ονόματα στον γραμματεα άμα τη εμφάνιση). Έβαλε την αστυνομία και τους πήρε κανονικά. Από εκεί και πέρα τι έγινε δεν ξέρω. Όπως έχω δει και άλλον να κρατάει τον πρώτο που πηγε να ψηφίσει (έχει το δικαίωμα αυτό). Τις 3 φορές που έκανα εφορευτική δεν είχα οικογένεια, δεν είχα άλλη δουλειά και μάλιστα τις 2 φορές απο τις 3 μας άφησε ο ο δικαστικός να πάμε σπίτι να αλλάξουμε, να κοιμηθούμε λίγο κτλ. Απαγορεύεται μεν αλλά. Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τους ανέργους, τους δίνεις διπλό ένσημο και τέρμα. Αλλά αντε μάζεψε ρομα, κάτι χυμες που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα κτλ. Οι Βέλγοι που πάνε για νοσηλεία; Αρα το Βέλγιο είναι οκ.
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 βεβαια εκανα λαθος γιατι βαζουν πιο πολλεσ ημερες απο 1
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε βεβαια εκανα λαθος γιατι βαζουν πιο πολλεσ ημερες απο 1 αυτό πήγαινα να σου γράψω, αυτά είναι μεροκάματα επί πόσες ημέρες
ant_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Ημουν εφορευτικη πριν 1 μηνα δεν ειχα καμια διαθεση να παω αλλα πηγα με την λογικη μην πανε οι περισσοτεροι απο τους 8 (4 τακτικοι κ 4 αναπληρωματικοι) και ειμαι στους 2-3 "εξυπνακιες" που λουφαρανε Και τελικα..εμφανιστηκα μονο εγω Οποτε βρεθηκα απο το να μην ειμαι ο εξυπνακιας να ειμαι ο μ@λακας της υποθεσης Οκ γενικα το κλιμα ηταν καλο δεν εχω παραπονο σε αυτο αλλα 12+ ωρες ορθιος μου βγηκε η μεση ηταν ακραια καταπονηση για μεση κ γονατα Και επειδη βλεπω μερικοι λενε "ειναι υποχρεωση" κλπ Περιεργο για τον "απλο πολιτη" ειναι υποχρεωση αλλα οι δημοσιοι δημοτικοι υπαλληλοι κλπ παρατρεχαμενοι που συμμετεχουν αρπαζουνε τα εξτραδακια κατι 100μπαλα κλπ Για αυτους δεν ειναι υποχρεωση μαλλον ε? 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις