avacan23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 http://www.protodikeio-ath.gr/anakoinoseis/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-09-06-2023.pdf Μέχρι παρασκευη 16-6-2023 οποιος εχει κώλλυμμα για εφορευτική παει και το δηλώνει.
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 σοβαρευτειτε ρε ... που το μονο που κοιτατε ολοι ειναι να μην συμετεχετε στισ δημοκρατικες σας υποχρεωσεις .. να υποθεσω οτι και για το στρατο εχετε την ιδια αποψη εεε??? μην ανυσηχειτε λοιπον οταν οι βαλτοι απο τα κομματα κανουν νοθειες μικρες ... κοιμηθειτε η καντε πως κοιμαστε ... 3 1 1
ksessalonikios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Ότι κάποιοι δικαιολογούν την άμισθη εργασία με τον φερετζέ του καθήκοντος για το καλό του τόπου και της δημοκρατίας όταν όλοι οι υπόλοιποι τα τσεπώνουν με ξεπερνά 5
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 τι θα λεγατε οταν ο εθελοντης πυροσβεστησ κανει πωσ κοιματε και ασυτος ? 2
ifollowrivers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Έχω κάνει εφορευτική επιτροπή 2 φορές! Ψηφίζω σε χωριό που είναι μια ώρα μακριά από τον τόπο που μένω! Ήμουν από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10-11 το βράδυ και τις 2 φορές! ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!! Φυσικά, την τρίτη φορά δεν ασχολήθηκα καν!!!! Στατιστικά αν το πάρεις είναι σχεδόν αδύνατον!!!! Επομένως είμαι σίγουρος ότι κάποια βρωμιά παίζει με το όλο θέμα! Anyway! Έχοντας λοιπόν φάει αυτό το παλούκι δύο φορές α) γελάω με όποιον μιλάει για νοθείες κτλπ και του εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να μπει εφορευτική επιτροπή έστω και μια φορά για να δει τη γλύκα και να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια αν γίνεται νοθεία ή όχι! Και β) είναι εντελώς καταχρηστικό και παράλογο να μην προσφέρεται κάποια αμοιβή! 1
Pwpwpw Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε τι θα λεγατε οταν ο εθελοντης πυροσβεστησ κανει πωσ κοιματε και ασυτος ? Τον εθελοντισμό που ακριβώς τν είδες στην εφορευτική επιτροπή;
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 χαχα μιλω εκ πειρας .... ασε που ολο και καμια συμπασθιτικη δικηγορεσα θα κανεισ γνωριμια ολο και κατι θα παιχτει οταν εισαι 12 ωρες με καποια σπαει ο παγος ρε μορτες 1
avacan23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Σαν δικηγόρος αναγνωρίζω ότι ειναι πολύ άδικο να πλήρωνεται ο αντιπρόσωπος, η γραμματέας του, οι αστυνομικοί, οι υπάλληλοι του δήμου, ολοι οσοι συμμετέχουν στισ εκλογές και όχι τα μέλη της εφορευτικής με αιτιολογία οτι ειναι συνταγματικό τους καθήκον ως πολίτες. Το μέλος εφορευτικής θα μεινει σε ενα χώρο 15 ώρες περίπου και δεν τις χρωστάει σε κανένα και επαφίεται στον αντιπρόσωπο ή στο δήμο αν θα τους προσφέρει νερό καφέ-φαγητό. Μια ελάχιστη αποζημίωση 100 ευρώ ειναι το λίγοτερο πιστεύω. 13 1
piiii Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε τι θα λεγατε οταν ο εθελοντης πυροσβεστησ κανει πωσ κοιματε και ασυτος ? Πάμε ακόμα μία..... Ο εθελοντής πυροσβέστης δήλωσε ο ίδιος ότι θέλει να πάει και αμοίβεται για αυτό. Δεν είναι το ίδιο..... Μην μπερδεύεις την ... με την .... 2
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 εχεις δικιο φιλε μου ,... μην αΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ λογο δουλςειων που εχετε ... το οτι οι περισοτεροι εδω μεσα ειναι ανεργοι η παιρνουν κεα ειναι αδιαφορο ... ρε ειναι θεμα νοοτροπιας αυτο λεω 1 λεπτό πριν, piiii είπε Πάμε ακόμα μία..... Ο εθελοντής πυροσβέστης δήλωσε ο ίδιος ότι θέλει να πάει και αμοίβεται για αυτό. Δεν είναι το ίδιο..... Μην μπερδεύεις την ... με την .... εθελοντης πως αμοιβετε ?
Pwpwpw Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, kostakis81 είπε εθελοντης πως αμοιβετε ? Ο εθελοντής δηλώνει εθελοντικά και πάει είναι προσωπική του επιλογή, δεν παει εκβιαστικά- αλλά δημοκρατικά πάντα. Επίσης ξανά λέω δεν θα υπήρχε η γκρίνια αν δίναν ένα ποσό. Σε αναγκάζουν που σε αναγκάζουν είναι παράλογο να σου δίνουν το τρίτο το μακρύτερο ειδικά από την στιγμή που γραμματέας και δικαστικός πληρώνονται. Αυτοί δεν έχουν τσαμπε δημοκρατικά καθήκοντα; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από Pwpwpw 2
piiii Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε εθελοντης πως αμοιβετε ? Εχεις δίκιο για το παραπάνω, παράλειψή μου. Αλλά και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός ότι θέλεις και πας δεν σε τραβάνε με το ζόρι. Το μόνο που θα μπορούσε να ακουστεί ισάξιο είναι ο στρατός, αλλά ακόμα και εκεί πέρνεις(τουλάχιστον εγώ έπερνα όταν πήγα φαντάρος) ένα υποτυπώδες ποσό.
kostakis81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, piiii είπε Εχεις δίκιο για το παραπάνω, παράλειψή μου. Αλλά και πάλι δεν αναιρεί το γεγονός ότι θέλεις και πας δεν σε τραβάνε με το ζόρι. Το μόνο που θα μπορούσε να ακουστεί ισάξιο είναι ο στρατός, αλλά ακόμα και εκεί πέρνεις(τουλάχιστον εγώ έπερνα όταν πήγα φαντάρος) ένα υποτυπώδες ποσό. 12 ευρο το μηνα ...
piiii Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, kostakis81 είπε χαχα μιλω εκ πειρας .... ασε που ολο και καμια συμπασθιτικη δικηγορεσα θα κανεισ γνωριμια ολο και κατι θα παιχτει οταν εισαι 12 ωρες με καποια σπαει ο παγος ρε μορτες Κοίτα, αν πας στην εφορευτική επιτροπή για να βγάλεις γκόμενα, πάω πάσο, μπορεί και να αξίζει και χωρίς χρήμα. Αλλά για έναν οικογενειάρχη άνθρωπο που του έχει μείνει μια μέρα να ξεκουραστεί και τον τραβάνε με το ζόρι αμισθί σόρρυ αλλά δεν θα πάρω. 3 λεπτά πριν, kostakis81 είπε 12 ευρο το μηνα ... Πως να το πω... Είναι σαν το δώρο που πέρνεις σε μια γιορτή. Μπορεί να είναι παντελώς μάπα ως δώρο, αλλά παρ΄όλα αυτά κάποιος σε σκέφτηκε και στο έκανε. 1
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, vagos789 είπε Παιζει να μην υπαρχει αλλο κρατος στον πλανητη που εχει δωρεαν τα παντα στην υγεια για ολους & φτηνα φαρμακα Οσοι Ελληνες εχουν παει στο εξωτερικο ερχονται εδω για θεματα υγειας Μαλλον δεν εχεις παει βορεια Ευρωπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις