ant_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Σε μεγαλο δημο που ήμουνα δεν εφεραν τιποτα ολη μερα ειχα παρει δικα μου δεν ειχα θεμα πρακτικα με αυτο αλλα ειναι θεμα γενικης συμπεριφορας του κρατους που σε θεωρει αν δεν εισαι "δικος τους "βλεπε υπαλληλος δημου περιφερειας αστυνομικος κλπ οτι εισαι ενας δουλος-σκουπιδι 1)Απειλητικο μυνημα Σε βαλαμε επιτροπη αν δεν ερθεις κινδυνεύεις με φυλακιση μεχρι 2 χρονια 2)Δεν θα παρεις τιποτα απο λεφτα θρασυτατε ουτε 20 ευρω και θα εισαι εκει απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 10 το βραδυ ,εσυ πολυαγαπημενε υπαλληλε του δημου κλπ θα παρεις εξτρα επιδομα για τον κοπο σου 1 1
iwnas28 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ασε που αν εισαι μισθωτος μηδεν πληρωνεις,τα δινει ολα ο εργοδοτης σου. Σωπα ρε μεγαλε... Τα πληρωνει για την ψυχη της μανας του η μηπως τα δινει απο τα λεφτα που εβγαλες με την εργασία σου?
warewolf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από warewolf
JakeKaufman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ποσα πληρωνεις για την δημοσια υγεια ; Ξερεις ή απλα πεταξες ενα τσιτατο ; Ασε που αν εισαι μισθωτος μηδεν πληρωνεις,τα δινει ολα ο εργοδοτης σου.Κρατησεις για την υγεια υπαρχουν και στην Ελβετια και παντου.Απλα στην Ελβετια πρεπει να εχεις και ιδιωτικη ασφαλεια. Εσυ παλικάρι μου νομίζεις ότι η δημόσια υγεία πληρώνεται από «κάπου» έτσι αόριστα; Πάμε να τα κάνουμε λίγο ταληράκια: 1) σε ΕΕ όπως εγώ μας κρατάει ο εφκα ένα ποσοστό από τα ποσά που τιμολογούμε 2) σε μισθωτούς που λες ότι «πληρώνει ο εργοδοτης» σου έχω νέα: δεν βγαίνει χαμένος ο εργοδοτης, λεφτά του εργαζομένου είναι αυτά, που δεν τα βλέπει ποτέ. και όλα αυτά για να πάω στον ευαγγελισμό και να πρέπει να τσακωθώ με τους υπόλοιπους στην ουρά για να αποφασίσουν να ασχοληθούν μαζί μου. Ούτε καν. ιδιωτικη ασφάλεια λοιπόν και δυστυχώς καταλήγουμε να διπλό πληρώνουμε
vagos789 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, JakeKaufman είπε σε μισθωτούς που λες ότι «πληρώνει ο εργοδοτης» σου έχω νέα: δεν βγαίνει χαμένος ο εργοδοτης, λεφτά του εργαζομένου είναι αυτά, που δεν τα βλέπει ποτέ. Λεφτα που πληρωνει ο εργοδοτης ειναι.Ο εργαζομενος παντα ρωταει ποσα ειναι τα καθαρα.Τα υπολοιπα ξερει οτι δεν τα πληρωνει αυτος και δεν τον νοιαζει.
insoholic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tzotzo είπε Καλή η σκέψη αυτή άλλα μη πραγματοποιήσιμη. Με την πληθώρα αναπληρωτών που υπάρχουν και εργάζονται άλλους νομούς από εκεί που ψηφίζουν, δεν είναι εφαρμόσιμη αυτή η πρόταση. Μια χαρα εφαρμοσιμη ειναι.. θα τοποθετηθούν στα σχολεια που ηδη διδάσκουν. Θα ψηφισουν και εκει ως ετεροδημότες. Το ιδιο συμβαινει στα σωματα ασφαλειας που ψηφίζουν εκει που δουλευουν. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από insoholic
armagedwnn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, vagos789 είπε Λεφτα που πληρωνει ο εργοδοτης ειναι.Ο εργαζομενος παντα ρωταει ποσα ειναι τα καθαρα.Τα υπολοιπα ξερει οτι δεν τα πληρωνει αυτος και δεν τον νοιαζει. Ποιος δεν νοιάζει ακριβώς, που το πλασάρεις ότι τα πληρώνει ο εργοδότης. Δεν ξέρω αν έχεις υπαλλήλους και τι υπαλλήλους έχεις αλλά μια χαρά ξέρουμε τι πληρώνουμε. Όπως μια χαρά πλασάρει ο εργοδότης ότι δεν μπορώ να κάνω μεγάλες αυξήσεις γιατί οι κρατήσεις μετά από ένα σημείο είναι πολύ μεγάλες. Ελπίζω να μην πάρει χρόνια που εργοδότες έχουν τέτοιο τρόπο σκέψης δεν θα βρίσκουν ούτε ζωγραφιστό υπάλληλο. 1
bill987 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, vagos789 είπε Λεφτα που πληρωνει ο εργοδοτης ειναι.Ο εργαζομενος παντα ρωταει ποσα ειναι τα καθαρα.Τα υπολοιπα ξερει οτι δεν τα πληρωνει αυτος και δεν τον νοιαζει. Φαντάζομαι ότι απλώς τρολάρεις το θέμα έτσι???
piiii Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, vagos789 είπε Λεφτα που πληρωνει ο εργοδοτης ειναι.Ο εργαζομενος παντα ρωταει ποσα ειναι τα καθαρα.Τα υπολοιπα ξερει οτι δεν τα πληρωνει αυτος και δεν τον νοιαζει. Δεν ισχύει, και ο λόγος που δεν ισχύει είναι γιατί αν δείς έαν απόκομμα μισθοδοσίας, υπάρχει διαμοιρασμός στις κρατήσεις μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη. Αν ήταν έτσι όπως τα λες απλά θα ήταν ένα συγκεντρωτικό ποσό. Απλά με κάποιο πολύ παλιό νόμο(τότε λογικά που ιδρύθηκε το ΙΚΑ) είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης το δικό σου κομμάτι να το αποδίδει στον ασφαλιστικό φορέα. Το γεγονός ότι δεν βλέπεις τα λεφτά στα χέρια σου υποδεικνύει ότι δεν είναι δικά σου; Εσύ πιστεύεις ότι αν μου δίναν την δυνατότητα το δικό μου κομμάτι εισφορών ως εργαζόμενος να το αξιοποιήσω όπως θέλω, θα καθόμουν ακόμα να δίνω λεφτά στον ΕΦΚΑ;
GamingMaster424 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, vagos789 είπε Λεφτα που πληρωνει ο εργοδοτης ειναι.Ο εργαζομενος παντα ρωταει ποσα ειναι τα καθαρα.Τα υπολοιπα ξερει οτι δεν τα πληρωνει αυτος και δεν τον νοιαζει. Δηλαδή επειδή βάζει χέρι στα χρήματα αυτά το κράτος πριν φτάσουν στον υπάλληλο, σημαίνει πως δεν είναι δικά του; Τι λογική είναι αυτή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις