Narayan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Τη δική μου θα μου επιτρέψετε να την κρατήσω για λίιιιιιιιγο καιρό ακόμα... έτσι, μέχρι να συνέλθουμε μερικοί-μερικοί
sotris99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Η δικιά υπογραφή έχει μέγεθος 19190 bytes. Φωτογραφίες που κάνουν λινκ σε άλλες σελίδες νομίζω ότι και εκείνες έχουν μικρό μέγεθος γιατί και τα άλλα site θέλουν να φορτώνονται γρήγορα οι σελίδες τους. Anyway νομίζω ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε μικρότερο το μέγεθος των υπογραφών μας... Τι να κάνουμε όμως και εμείς που έχουμε λίγο πιο γρήγορες συνδέσεις (έχω 64kbps isdn την μοιράζω σε τρεις υπολογιστές και δεν έχω κανένα πρόβλημα...)
wizard Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Προς τους τεχνικούς. Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά αν ψάχνετε για έναν τέτοιου είδους έλεγχο δείτε εδώ
The_Judas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Επίσης οι πολύ μεγάλες σε μήκος υπογραφές καταστρέφουν το layout της σελίδας αναγκάζοντας μας να κάνουμε scroll για να διαβάσουμε κάτι! Ισως θα έπρεπε να προτιμηθεί η λύση των avatars και η χρήση των υπογραφών μόνο για κείμενο.
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2004 The_Judas, wrote Επίσης οι πολύ μεγάλες σε μήκος υπογραφές καταστρέφουν το layout της σελίδας αναγκάζοντας μας να κάνουμε scroll για να διαβάσουμε κάτι! Ισως θα έπρεπε να προτιμηθεί η λύση των avatars και η χρήση των υπογραφών μόνο για κείμενο. 8a sumfwnisw apoluta mazi sou!
predator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 telika tin anaktisame tin epilogi gia afairesh twn fotografiwn?
dim_b Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Αν αφήσεις αυτό στην υπογραφή σου, προβλέπω ότι σε λίγο καιρό θα καταργηθούν ξανά οι εικόνες από τις υπογραφές.
StavrosD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Ίσως να ήταν χρήσιμη μια επιλογή στα preferences , " Hide / Show users signatures". Μέχρι να γίνει κάτι γι'αυτό, μπορεί όποιος θέλει να απενεργοποιείτην εμφάνιση των έικόνων (tools-->internet options-->advanced-->show pictures) Εναλλακτικά, αυτό γίνεται και στον opera με ένα κλικ (μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε πως!!!!!)
Cristina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δεν είναι όμως άδικο αυτό για όσους θέλουν να βλέπουν τις εικόνες στις υπογραφές και εξ αιτίας ενός χρήστη να αναγκάζονται να κάνουν αυτό που λες; Και αν ο χρήστης αυτός δεν postάρει συχνά, κάτι γίνεται. Αν όμως postάρει...; :roll:
predator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 ayth h epilogh einai xrisimi kai psifizw iper na 3ana mpei. den einai mono to mege8os twn eikonwn , pou emena me adsl de me peirazei, alla poly basikotero oti polles eikones sou spane ta neyra kai de 8es na tis blepeis!
BLISS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Ίσως να ήταν χρήσιμη μια επιλογή στα preferences ' date=' " Hide / Show users signatures".Μέχρι να γίνει κάτι γι'αυτό, μπορεί όποιος θέλει να απενεργοποιείτην εμφάνιση των έικόνων[/quote'] Sumfwnw gia to option on/off sta sigs. Einai aparaithto. Oxi mono giati trwne tzampa bandwith alla polla einai kai kakogousta. Opoios 8elei na ta blepei kai opoios de 8elei na mhn ta blepei. fair enough. H apenergopoihsh ths emfanishs eikonwn ston browser, gia na mh blepoume ta sigs sto insomnia, einai liiiiigo uperbolikh
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Ναι αλλά άλλο λέει η Cristina. Εγώ πχ γουστάρω να βλέπω την υπογρφή σου.... Γιατί να με "αναγκάσει" ένας χρήστης ο οποίος έχει γα υπογραφή εικόνα 378x499 και size 44.1kb, να μην βλέπω καμία?? Για να μην αναφέρω το bandwidth που χαραμίζεται με αυτή την λογική. Και καλά εγώ έχω adsl... κάποιοι όμως δεν έχουν. Φανταστείτε λοιπόν ένα thread με 12 απαντήσεις ανα σελίδα και με υπογραφές τέτοιου μεγέθους... Πόσοι θα το διάβαζαν?
Cristina Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2004 Ακριβώς αυτό που λέει ο Παναγιώτης Σ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.