Adavis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Παιδία μήπως θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα όριο στο μέγεθος των υπογραφών μας; Να πούμε για παράδειγμα 150*100 pixels ή/και 25kb... Για PSTN έχει γίνει ΠΟΛΥ βαρύ πλέον και δυσκολεύει τους χρήστες... Υ.Γ. Γνωρίζω ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Υπήρχε μια επιλογή από το προφίλ με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε κάθε μέλος να βλέπει ή να μην βλέπει τις υπογραφές, αλλά δυστυχώς κάπου χάθηκε. Οι τεχνικοί του forum, τους οποίους επιβλέπει ακούραστα* ο Hal9000, προσπαθούν να ανακτήσουν αυτή την επιλογή. Επιπλέον, να υπενθυμίσω ότι στους Όρους Χρήσης του forum υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τις υπογραφές (να μην ξεπερνούν τις 3 γραμμές) αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν. Αναγκαζόμαστε έτσι να σκεφτούμε πιο δραστικά μέτρα για να 'εξηγήσουμε' σε ορισμένα μέλη ότι δεν έχουν όλοι DSL - ή δεν ενδιαφέρονται όλοι για την προβολή του Εγώ των υπολοίπων. Πολλά είναι υπό σκέψη. Λίγη υπομονή και αρκετά πράγματα θα αλλάξουν. Σύντομα. * βλέπει 'μαστιγώνει αλύπητα'
whiteman7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 ena orio mexri 10 kb einai apolyta kalo...kai panalafro kai gia pstn alloste ena edit stis fotografies kai images mas den xalase ton kosmo
agiosall~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 whiteman7, εγω λεω να ξεκινησει ο καθενας με την δικη του...
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 ahahaha LOOOOL /me exei skasei apo ta gelia... Mia aporia: An h upografh den einai foto alla text, opws kai h dikia mou enoxlei??
agiosall~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Οπως θα ειδες το προβλημα υπαρχει με τους χρηστες pstn που αργει πολυ να φορτωσει την σελιδα εξαιτιας τον πολλων kb στην καθε υπογραφη/foto οποτε το δικο σου text δεν ειναι προβλημα... (τουλαχιστον για μενα)
N1ghtW0lf Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 to kserw pws den einai problhma, na fortwsei to text, apla to rwthsa gia auto edw: Επιπλέον, να υπενθυμίσω ότι στους Όρους Χρήσης του forum υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τις υπογραφές (να μην ξεπερνούν τις 3 γραμμές) αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 [...]Λίγη υπομονή και αρκετά πράγματα θα αλλάξουν. Σύντομα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Επιπλέον' date=' να υπενθυμίσω ότι στους Όρους Χρήσης του forum υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τις υπογραφές (να μην ξεπερνούν τις 3 γραμμές) αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν. Και να θελει καποιος να το ξεπερασει δεν τον αφηνει το softwre του forum.Λεει κατι σαν...μεγεθος υπογραφης πολυ μεγαλο ή καπως ετσι. Για τα ΚΒ στις φωτο δεν νομιζω να εχει οριο.:oops: :oops: :oops:
Tipos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Υπήρχε μια επιλογή από το προφίλ με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε κάθε μέλος να βλέπει ή να μην βλέπει τις υπογραφές, αλλά δυστυχώς κάπου χάθηκε. Οι τεχνικοί του forum, τους οποίους επιβλέπει ακούραστα* ο Hal9000[/b'], προσπαθούν να ανακτήσουν αυτή την επιλογή. Νομίζω ότι αυτή η επιλογή υπάρχει, αλλά μόνο για τις εικόνες. Εγώ την έχω ενεργοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, και δεν βλέπω τις εικόνες, βλέπω μόνο ότι υπάρχει στις υπογραφές σε text.
Dark_son20 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 epesa sta 12 xlapatsa suxs mprosta sto proigoumeno gmt..kai eixe kai 129.599 hits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.