Προς το περιεχόμενο

Υπογραφές (Signatures)

Adavis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία μήπως θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα όριο στο μέγεθος των υπογραφών μας;

Να πούμε για παράδειγμα 150*100 pixels ή/και 25kb...

Για PSTN έχει γίνει ΠΟΛΥ βαρύ πλέον και δυσκολεύει τους χρήστες...

Υ.Γ. Γνωρίζω ότι το θέμα έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπήρχε μια επιλογή από το προφίλ με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε κάθε μέλος να βλέπει ή να μην βλέπει τις υπογραφές, αλλά δυστυχώς κάπου χάθηκε. Οι τεχνικοί του forum, τους οποίους επιβλέπει ακούραστα* ο Hal9000, προσπαθούν να ανακτήσουν αυτή την επιλογή.

Επιπλέον, να υπενθυμίσω ότι στους Όρους Χρήσης του forum υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τις υπογραφές (να μην ξεπερνούν τις 3 γραμμές) αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν.

Αναγκαζόμαστε έτσι να σκεφτούμε πιο δραστικά μέτρα για να 'εξηγήσουμε' σε ορισμένα μέλη ότι δεν έχουν όλοι DSL - ή δεν ενδιαφέρονται όλοι για την προβολή του Εγώ των υπολοίπων. Πολλά είναι υπό σκέψη.

Λίγη υπομονή και αρκετά πράγματα θα αλλάξουν. Σύντομα. ;)

* βλέπει 'μαστιγώνει αλύπητα'

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως θα ειδες το προβλημα υπαρχει με τους χρηστες pstn που αργει πολυ

να φορτωσει την σελιδα εξαιτιας τον πολλων kb στην καθε υπογραφη/foto

οποτε το δικο σου text δεν ειναι προβλημα... (τουλαχιστον για μενα) :D

Δημοσ.

to kserw pws den einai problhma, na fortwsei to text, apla to rwthsa

gia auto edw:

Επιπλέον, να υπενθυμίσω ότι στους Όρους Χρήσης του forum υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τις υπογραφές (να μην ξεπερνούν τις 3 γραμμές) αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν.

Δημοσ.
Επιπλέον' date=' να υπενθυμίσω ότι στους Όρους Χρήσης του forum υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τις υπογραφές (να μην ξεπερνούν τις 3 γραμμές) αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν.

Και να θελει καποιος να το ξεπερασει δεν τον αφηνει το softwre του forum.Λεει κατι σαν...μεγεθος υπογραφης πολυ μεγαλο ή καπως ετσι. Για τα ΚΒ στις φωτο δεν νομιζω να εχει οριο.:oops: :oops: :oops:

Δημοσ.
Υπήρχε μια επιλογή από το προφίλ με την οποία δινόταν η δυνατότητα σε κάθε μέλος να βλέπει ή να μην βλέπει τις υπογραφές, αλλά δυστυχώς κάπου χάθηκε. Οι τεχνικοί του forum, τους οποίους επιβλέπει ακούραστα* ο Hal9000[/b'], προσπαθούν να ανακτήσουν αυτή την επιλογή.

Νομίζω ότι αυτή η επιλογή υπάρχει, αλλά μόνο για τις εικόνες.

Εγώ την έχω ενεργοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, και δεν βλέπω τις εικόνες, βλέπω μόνο ότι υπάρχει στις υπογραφές σε text.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...