Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bitwarden και τιποτα αλλο.

Σιγα μην εμπιστευτω το password manager της google. Εκτος αν κανει ενα ξεχωριστο password manager με κρυπτογραφημενο vault και master password διαφορετικο απο του account. Εκει το συζηταμε

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το UI και usability του 1Password δύσκολα το προσπερνάς. Φανερά καλύτερο από Bitwarden αλλά και πιο ακριβό...

Επίσης, σε αντίθεση με το ανέκδοτο που λέγεται LastPass, δεν έχουν χακαριστεί ποτέ. Και έχουν extra security measures ακόμη και να γίνει αυτό (έχει ένα έξτρα key για το decryption).

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

"Η Google θέλει να ξεφορτωθείτε το LastPass και να χρησιμοποιήσετε τη σχετική λειτουργία του Chrome"

Δεν κατάλαβα!!!   Ό,τι θέλει η Hoogle θα κάνουμε;;;   Δεν έχουμε προσωπικότητα;;;  😄

Δημοσ.

Nα μας πληρωσει να χρησιμοποιησουμε τις "ευκολιες" της.
😋
Εμας μας κυνηγαει με ban απο τους λογαριασμους μας οταν δε βλεπουμε τις διαφημισεις της.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

macOS Keychain. Chrome ποτέ έτσι και αλλιώς. Safari και Firefox (όταν είμαι σε Linux).

Επεξ/σία από Dr.Fuzzy
Δημοσ.

Νιώθω σαν να ζω σε παράλληλο σύμπαν... έχετε εφαρμογή για να θυμόσαστε τους κωδικούς σας; Και τον κωδικό για την εφαρμογή των κωδικών πως το θυμόσαστε;

• Confused 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Νιώθω σαν να ζω σε παράλληλο σύμπαν... έχετε εφαρμογή για να θυμόσαστε τους κωδικούς σας; Και τον κωδικό για την εφαρμογή των κωδικών πως το θυμόσαστε;

Γιατί, πολύ απλά, άλλο να θυμάσαι ένα master password, άλλο να θυμάσαι 100.

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Μου κάνει suggest δύσκολους κωδικούς, τους αποθηκεύει και τους έχω επιτόπου και στο Chrome στο iphone. Και όλα αυτά από τον browser χωρίς να χρειάζεται να βάζω άλλες εφαρμογές. Χάνω κάτι που δεν έχω από τις άλλες;

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, somt είπε

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Μου κάνει suggest δύσκολους κωδικούς, τους αποθηκεύει και τους έχω επιτόπου και στο Chrome στο iphone. Και όλα αυτά από τον browser χωρίς να χρειάζεται να βάζω άλλες εφαρμογές. Χάνω κάτι που δεν έχω από τις άλλες;

Στα apps? 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι αν οι κωδικοί αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή κι όχι πάντα στον πλοηγό, το αν πουλήσει δεδομένα επομένως εξαρτάται από εμάς. Και για τις τρίτες εφαρμογές αν χακαριστουν  που αποτελούν στόχο ήδη ποιος μας εγγυάται τι; 

Δημοσ.

I will just leave it here....

Επίσης, εμένα μου έκλεψαν τους κωδικούς που είχα στον chrome μέσω ενός malware που πήγε και κάθισε στο sync plug-in που έχει ο chrome για να συγχρονίζει τα δεδομένα μεταξύ συσκευών.

Ευτυχώς είχα ελάχιστους κωδικούς μέσα. Από τότε χρησιμοποιώ το empass για password manager. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...