Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις κάποιος συνεργείο για μελέτη κ τοποθέτηση ενδοδαπεδιας θέρμανσης με καλές αξιολογήσεις;  περιοχη Αθήνα

εαν έχει τοποθετήσει κάποιος και έχει μείνει ευχαριστημένος μπορεί να το αναφερει

ευχαριστω εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από tomvrs
Δημοσ.

Έτσι κι αλλώς θες πρώτα μηχανικό και ειδικά για τη μελέτη.

Μετά, αν αισθάνεσαι τολμηρός στη τοποθεσία σπίτι σου, αφήνεις το συνεργείο να κάνει τα δικά του

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Μετά, αν αισθάνεσαι τολμηρός στη τοποθεσία σπίτι σου, αφήνεις το συνεργείο να κάνει τα δικά του

Αυτό δε το κάνεις ποτέ και με κανένα συνεργείο (ή ακόμα χειρότερα, μάστορα)! :D

Ιδανικά, ζητάς από το μηχανικό να είναι παρών (αλλά φυσικά, τον πληρώνεις). Αν δεν υπάρχει τέτοια άνεση, είσαι τουλάχιστον εσύ, ξέροντας και 5 πράγματα, γιατί αν τους αφήσεις μόνους τους είναι ικανοί να σου βάλουν λάστιχο κήπου στην ενδοδαπέδια για να γλιτώσουν τα λεφτά του σωλήνα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

^ εδώ είναι έτοιμος να πάει κατευθείαν στο συνεργείο 😕

Σωστό κι αυτό. Τον βλέπω σε κάνα χρόνο ν' ανοίγει θέμα για ενδοδαπέδια που φτύνει νερά στο σαλόνι 😜

Δημοσ.

Πολλές μην ολες οι εταιρείες τοποθέτησης εχουν και μηχανικούς, οπότε βρίσκεις μια δυο πέντε δεκα😁 και παίρνεις προσφορές. Μετα εκτος τις τοποθέτησης θελεις και συμβουλές τι θα είναι ψυξη θέρμανση ποια αντλία μετά τι πάτωμα τι υλικά ...κλπ ...κλπ 

Είναι μια ολόκληρη περιπέτεια που μόλις μπήκες

Καλα ξεμπερδέματα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Σωστό κι αυτό. Τον βλέπω σε κάνα χρόνο ν' ανοίγει θέμα για ενδοδαπέδια που φτύνει νερά στο σαλόνι 😜

Μπραβο ρε μεγάλε το βρήκες. Στην ειρωνία πρώτοι είστε ολοι

Επεξ/σία από tomvrs
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα το ψάξεις λίγο καλύτερα πριν βάλεις. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλά στα άκρα να είναι συνέχεια ζεστά  καθώς προκαλούνται φλεβίτιδες κτλπ μετά από χρόνια. Στο σπίτι βέβαια τον χειμώνα έχω 23-25 βαθμούς προσωπικά αλλά δεν είναι και οι σωλήνες στο πάτωμα.

Από θέμα υγείας πάντως προσωπικά δεν θα έβαζα.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, go2jimmys1 είπε

Θα σου πρότεινα το ψάξεις λίγο καλύτερα πριν βάλεις. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλά στα άκρα να είναι συνέχεια ζεστά  καθώς προκαλούνται φλεβίτιδες κτλπ μετά από χρόνια. Στο σπίτι βέβαια τον χειμώνα έχω 23-25 βαθμούς προσωπικά αλλά δεν είναι και οι σωλήνες στο πάτωμα.

Σίγουρα ισχύει αυτό που λες?

Βόρεια Ευρώπη η ενδοδαπέδια είναι πολύ συνηθισμένη καθώς εκεί δεν χρειάζονταν ψύξη για να προτιμούν fan coils (Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια)!

Αν ήταν ανθυγιεινό δεν θα είχε καταργηθεί προ πολλού?

Γιατί να μην είναι ζεστά τα πόδια? Δεν ισχύει πλέον η παλιά συμβουλή: "Πόδια ζεστά, στομάχι ελαφρύ, κεφάλι δροσερό";

Δημοσ.
18 ώρες πριν, go2jimmys1 είπε

Δεν ισχύει, οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ισα ίσα, που είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, go2jimmys1 είπε

Δεν ισχύει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...