tomvrs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξέρεις κάποιος συνεργείο για μελέτη κ τοποθέτηση ενδοδαπεδιας θέρμανσης με καλές αξιολογήσεις; περιοχη Αθήνα εαν έχει τοποθετήσει κάποιος και έχει μείνει ευχαριστημένος μπορεί να το αναφερει ευχαριστω εκ των προτέρων Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από tomvrs
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Έτσι κι αλλώς θες πρώτα μηχανικό και ειδικά για τη μελέτη. Μετά, αν αισθάνεσαι τολμηρός στη τοποθεσία σπίτι σου, αφήνεις το συνεργείο να κάνει τα δικά του
Haldol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Μετά, αν αισθάνεσαι τολμηρός στη τοποθεσία σπίτι σου, αφήνεις το συνεργείο να κάνει τα δικά του Αυτό δε το κάνεις ποτέ και με κανένα συνεργείο (ή ακόμα χειρότερα, μάστορα)! Ιδανικά, ζητάς από το μηχανικό να είναι παρών (αλλά φυσικά, τον πληρώνεις). Αν δεν υπάρχει τέτοια άνεση, είσαι τουλάχιστον εσύ, ξέροντας και 5 πράγματα, γιατί αν τους αφήσεις μόνους τους είναι ικανοί να σου βάλουν λάστιχο κήπου στην ενδοδαπέδια για να γλιτώσουν τα λεφτά του σωλήνα.
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 ^ εδώ είναι έτοιμος να πάει κατευθείαν στο συνεργείο 😕 1
Haldol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ εδώ είναι έτοιμος να πάει κατευθείαν στο συνεργείο 😕 Σωστό κι αυτό. Τον βλέπω σε κάνα χρόνο ν' ανοίγει θέμα για ενδοδαπέδια που φτύνει νερά στο σαλόνι 😜
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πολλές μην ολες οι εταιρείες τοποθέτησης εχουν και μηχανικούς, οπότε βρίσκεις μια δυο πέντε δεκα😁 και παίρνεις προσφορές. Μετα εκτος τις τοποθέτησης θελεις και συμβουλές τι θα είναι ψυξη θέρμανση ποια αντλία μετά τι πάτωμα τι υλικά ...κλπ ...κλπ Είναι μια ολόκληρη περιπέτεια που μόλις μπήκες Καλα ξεμπερδέματα!
tomvrs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Haldol είπε Σωστό κι αυτό. Τον βλέπω σε κάνα χρόνο ν' ανοίγει θέμα για ενδοδαπέδια που φτύνει νερά στο σαλόνι 😜 Μπραβο ρε μεγάλε το βρήκες. Στην ειρωνία πρώτοι είστε ολοι Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από tomvrs
go2jimmys1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Θα σου πρότεινα το ψάξεις λίγο καλύτερα πριν βάλεις. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλά στα άκρα να είναι συνέχεια ζεστά καθώς προκαλούνται φλεβίτιδες κτλπ μετά από χρόνια. Στο σπίτι βέβαια τον χειμώνα έχω 23-25 βαθμούς προσωπικά αλλά δεν είναι και οι σωλήνες στο πάτωμα. Από θέμα υγείας πάντως προσωπικά δεν θα έβαζα. 1
SB_1957 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, go2jimmys1 είπε Θα σου πρότεινα το ψάξεις λίγο καλύτερα πριν βάλεις. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλά στα άκρα να είναι συνέχεια ζεστά καθώς προκαλούνται φλεβίτιδες κτλπ μετά από χρόνια. Στο σπίτι βέβαια τον χειμώνα έχω 23-25 βαθμούς προσωπικά αλλά δεν είναι και οι σωλήνες στο πάτωμα. Από θέμα υγείας πάντως προσωπικά δεν θα έβαζα. Σίγουρα ισχύει αυτό που λες? Βόρεια Ευρώπη η ενδοδαπέδια είναι πολύ συνηθισμένη καθώς εκεί δεν χρειάζονταν ψύξη για να προτιμούν fan coils (Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει τα τελευταία χρόνια)! Αν ήταν ανθυγιεινό δεν θα είχε καταργηθεί προ πολλού? Γιατί να μην είναι ζεστά τα πόδια? Δεν ισχύει πλέον η παλιά συμβουλή: "Πόδια ζεστά, στομάχι ελαφρύ, κεφάλι δροσερό";
purif Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, go2jimmys1 είπε Θα σου πρότεινα το ψάξεις λίγο καλύτερα πριν βάλεις. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλά στα άκρα να είναι συνέχεια ζεστά καθώς προκαλούνται φλεβίτιδες κτλπ μετά από χρόνια. Στο σπίτι βέβαια τον χειμώνα έχω 23-25 βαθμούς προσωπικά αλλά δεν είναι και οι σωλήνες στο πάτωμα. Από θέμα υγείας πάντως προσωπικά δεν θα έβαζα. Δεν ισχύει, οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ισα ίσα, που είναι ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης.
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 19 ώρες πριν, go2jimmys1 είπε Θα σου πρότεινα το ψάξεις λίγο καλύτερα πριν βάλεις. Έχω διαβάσει ότι δεν κάνει καλά στα άκρα να είναι συνέχεια ζεστά καθώς προκαλούνται φλεβίτιδες κτλπ μετά από χρόνια. Στο σπίτι βέβαια τον χειμώνα έχω 23-25 βαθμούς προσωπικά αλλά δεν είναι και οι σωλήνες στο πάτωμα. Από θέμα υγείας πάντως προσωπικά δεν θα έβαζα. Δεν ισχύει
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 "Εχε τα πόδια σου ζεστά και την κεφαλή σου κρυα" Λεει ο λαος😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα