Προς το περιεχόμενο

Carbon of

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NT1G είπε

Abgasrückführung, AGR, Γερμανικά

Ζητώ συγγνώμη, δεν είναι τόσο καλά τα γερμανικά μου.

Δημοσ.

Σε ds3 thp η μόνη διαφορά που έκανε ήταν στην τσέπη μου. Με ελάφρωσε ένα 80ρι. Μετά έγινε soda blasting και ήρθαμε ξανά στα ίσια μας.

Δημοσ.
On 12/06/2023 at 21:21, piiii said:

Είσαι πολύ εριστικός αλλά εντάξει δεν πειράζει, πάω πάσο. Δεν απάντησες καν στον ερώτημά μου, αν ξέρεις αυτοκίνητο που θέλει να κατέβει μισός κινητήρας για egr.

Τώρα εγώ προσωπικά με το manual που σου ανέφερα παραπάνω έβγαλα μια χαρά την egr τουλάχιστον 2 φορές(θα σου πω και κινητήρα για να σου φύγει η απορία 1.6 fsi vw group). Οταν την είδα πρώτη φορά μπροστά μου, ναί μου φαινόταν βουνό, λέω που πάω να μπλέξω. Αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Δύο κωλόβιδες που στερέωναν την egr πάνω στον κορμό, 2 βίδες που συγκρατάνε τον σωλήνα που περνάνε τα καυσαέρια και δύο λαστιχάκια που περνούσε αντιψυκτικό απο μέσα. Τα λέει πεντακάθαρα στο συγκεκριμένο Manual. Αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις και λίγα αγγλικά. 

Προς θεού δεν είπα πουθενά να αρχίσεις να κόβεις και να ράβεις απο μόνος σου η να δείς βίντεο στο youtube το πως γίνεται.

Αυτά και κλείνω εδώ. 

Αστο ρε φίλε μην την ψάχνεις.

Κάτι μαστόρια  μου ζητούσαν 300 ευρώ για αντικατάσταση EGR οταν πήρα το σχετικό σφάλμα. Αφαίρεση πεταλούδα καθαρισμός, αφαίρεση EGR καθαρισμός (σωστά κατάλαβες, fsi εδώ). Αποτέλεσμα? -3 ευρώ το σπρέι και 120000 χιλιόμετρα από τότε.

Ιδια μαστόρια με επιασαν σε ανάγκη/βιασύνη και μου πήραν 250 ευρώ για αντλία βενζίνης (που στο άλλο αυτοκίνητο έκανα αλλαγή μόνο το μοτεράκι της με 40 ευρώ)

Όσο πιάνουν τα χέρια σου και το μυαλό σου μπορεί να κατανοήσει το haynes προχώρει. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...