Προς το περιεχόμενο

Carbon of

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να κάνω καθαρισμό egr εισαγωγής με carbon of.

Έχει δοκιμάσει κανένας?

Έχει αποτέλεσμα??

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει καλά λόγια, ούτε για το carbon-off, ούτε για το υδρογόνο. Το μόνο που φαίνεται να κάνει όντως δουλειά είναι το soda blasting.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και το έχω δοκιμάσει, έχω σοβαρές υπόννοιες αν όντως κάνει δουλειά.

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να βγάλεις μια φωτο απο τις βαλβίδες πριν και μετά τον καθαρισμό για να έχεις μια εικόνα αν όντως έκανε κάτι.

Τώρα ειδικά για την egr, όπως είπε και ο συνάδελφος από πάνω απλά την βγάζεις και την καθαρίζεις.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, piiii είπε

Αν και το έχω δοκιμάσει, έχω σοβαρές υπόννοιες αν όντως κάνει δουλειά.

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος είναι να βγάλεις μια φωτο απο τις βαλβίδες πριν και μετά τον καθαρισμό για να έχεις μια εικόνα αν όντως έκανε κάτι.

Τώρα ειδικά για την egr, όπως είπε και ο συνάδελφος από πάνω απλά την βγάζεις και την καθαρίζεις.

Εύκολα τα βρίσκεται, δεν έχω ιδέα ούτε πως βγαίνει, ούτε θέλω να το ρισκάρω μόνος μου, για αυτό και ρωτάω. Egr, Ψυγείο Egr και εισαγωγή αυτά θέλω να καθαρίσω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Εύκολα τα βρίσκεται, δεν έχω ιδέα ούτε πως βγαίνει, ούτε θέλω να το ρισκάρω μόνος μου, για αυτό και ρωτάω. Egr, Ψυγείο Egr και εισαγωγή αυτά θέλω να καθαρίσω.

+ ΜΑΡ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikos3254 είπε

Εγώ πάντως δεν εννοώ να το κάνεις μόνος σου, να πας σε συνεργείο που ξέρουν πως γίνεται εννοώ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Θα στο πω ως εξής:

Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, μην το ακουμπήσεις. Πήγαινε σε κάποιο συνεργείο να στο κάνει.

Αν πιάνουν τα χέρια σου, με ένα manual παραμάσχαλα δεν είναι και πυρηνική επιστήμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να κάνω καθαρισμό egr εισαγωγής με carbon of.

Έχει δοκιμάσει κανένας?

Έχει αποτέλεσμα??

Ντρέπεσαι να μας πεις την μαρκα του αυτοκινητου να ξερουμε και εμείς γιατι μιλας.

38 λεπτά πριν, piiii είπε

Θα στο πω ως εξής:

Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, μην το ακουμπήσεις. Πήγαινε σε κάποιο συνεργείο να στο κάνει.

Αν πιάνουν τα χέρια σου, με ένα manual παραμάσχαλα δεν είναι και πυρηνική επιστήμη.

Μου αρεσει που δινεις και συμβουλες .Πυρηνικη επιστημη δεν ειναι αλλα κατα  περίπτωση μπορει να θελει ανυψωτικο και λύσιμο το μισό αυτοκινητο.Τωρα εσυ που καταλαβες οτι με ενα  μανουαλ λυθηκε το θεμα δεν μπωρο να το καταλαβω .Μαλλον μπορείς και διαβάζεις πραγματα που εμείς δεν βλεπουμε.

Σε καθε περιπτωση το καρμπον δεν κανει σοβαρη δουλεια και σιγουρα δεν καθαριζει την AGR

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ντρέπεσαι να μας πεις την μαρκα του αυτοκινητου να ξερουμε και εμείς γιατι μιλας.

Μου αρεσει που δινεις και συμβουλες .Πυρηνικη επιστημη δεν ειναι αλλα κατα  περίπτωση μπορει να θελει ανυψωτικο και λύσιμο το μισό αυτοκινητο.Τωρα εσυ που καταλαβες οτι με ενα  μανουαλ λυθηκε το θεμα δεν μπωρο να το καταλαβω .Μαλλον μπορείς και διαβάζεις πραγματα που εμείς δεν βλεπουμε.

Σε καθε περιπτωση το καρμπον δεν κανει σοβαρη δουλεια και σιγουρα δεν καθαριζει την AGR

Για αυτό είπα Manual(haynes κατά προτίμηση), γιατί εκεί φαίνεται αν θέλει να κατέβει το μισό αμάξι όπως λες. Αλήθεια, για δώσε ένα παράδειγμα απο ένα αμάξι που θέλει μισός κινητήρας να κατέβει  για να καθαρίσεις την egr. Περισσότερο απο περιέργεια ρωτάω.

Και επίσης λέγεται egr(Exhaust gas recurculation valve)  και όχι agr, η ελληνιστή βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίων. Συνήθως είναι κάπου δίπλα στο κινητήρα(υποτίθεται περνάνε τα καυσαέρια ξανά στην εισαγωγή μέσω αυτής) για αντιρυπαντικούς λόγους.

Δεν είπα ότι είναι σπόρ για τον καθένα, αλλά εάν λίγο κατανοείς κάποια πράγματα και έχεις σωστό οδηγό(το Manual που έγραψα παραπάνω), και ναί θέλει και μερικά βασικά εργαλεία(κάνα σωστό κατσαβίδι καρυδάκια κτλ) δεν είναι και ΤΟΣΟ δύσκολο πιά.

Επεξ/σία από piiii
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, piiii είπε

Για αυτό είπα Manual(haynes κατά προτίμηση), γιατί εκεί φαίνεται αν θέλει να κατέβει το μισό αμάξι όπως λες. Αλήθεια, για δώσε ένα παράδειγμα απο ένα αμάξι που θέλει μισός κινητήρας να κατέβει  για να καθαρίσεις την egr. Περισσότερο απο περιέργεια ρωτάω.

Καλα παρε το μανουαλ και βγαλ-τηνε που θες να σου απαντησω και σοβαρα.Μετα θα έρθεις σε μενα και θα σου παρω τα τριπλα για να διορθώσω τις μαλ@@ιες που εκανες .

ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙ.........ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ.

Και αν θες να πεις κατι περι επαγγελματος στον ψυχολογο σου και οχι εδω μεσα.

Εδω μεσα δινουμε συμβουλες οταν γνωριζουμε περι τινος προκειτε και οχι γενικες απαντησεις που δειχνουν ασχετοσύνη.

Εγω το πρωτο που ρωτησα ηταν να μαθω για τι μαρκα μιλαμε ετσι ωστε να  πω κατι συκγεκριμενο.Εσυ ανοιξες το μανουαλ του τιποτα και ειδες οτι ειναι και εύκολο κιολας

Ημαρτον  ρε φιλε........

Spoiler

θεος συνχωρεστον.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filipprin είπε

Καλα παρε το μανουαλ και βγαλ-τηνε που θες να σου απαντησω και σοβαρα.Μετα θα έρθεις σε μενα και θα σου παρω τα τριπλα για να διορθώσω τις μαλ@@ιες που εκανες .

ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΕΤΣΙ.........

Είσαι πολύ εριστικός αλλά εντάξει δεν πειράζει, πάω πάσο. Δεν απάντησες καν στον ερώτημά μου, αν ξέρεις αυτοκίνητο που θέλει να κατέβει μισός κινητήρας για egr.

Τώρα εγώ προσωπικά με το manual που σου ανέφερα παραπάνω έβγαλα μια χαρά την egr τουλάχιστον 2 φορές(θα σου πω και κινητήρα για να σου φύγει η απορία 1.6 fsi vw group). Οταν την είδα πρώτη φορά μπροστά μου, ναί μου φαινόταν βουνό, λέω που πάω να μπλέξω. Αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Δύο κωλόβιδες που στερέωναν την egr πάνω στον κορμό, 2 βίδες που συγκρατάνε τον σωλήνα που περνάνε τα καυσαέρια και δύο λαστιχάκια που περνούσε αντιψυκτικό απο μέσα. Τα λέει πεντακάθαρα στο συγκεκριμένο Manual. Αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις και λίγα αγγλικά. 

Προς θεού δεν είπα πουθενά να αρχίσεις να κόβεις και να ράβεις απο μόνος σου η να δείς βίντεο στο youtube το πως γίνεται.

Αυτά και κλείνω εδώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπραβο φιλε μου και εις ανωτερα.Αν ειχές ρωτησει την μαρκα πριν πεις το "ευκολα" ουτε εγω θα ήμουν εριστικός.Που ξέρεις πχ οτι δεν μιλαμε για πετρελαιο.

Εγω λοιπον (και αυτο ειναι το γνωρισμα του σωστου απο τον παπαντζα)πρωτα μαθαινω περι τίνος προκειτε και μετα το παιζω μαστορας .Που ειμαι κιολας και ξερω και τι λεω.......

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, piiii είπε

...

Και επίσης λέγεται egr(Exhaust gas recurculation valve)  και όχι agr, η ελληνιστή βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίων. Συνήθως είναι κάπου δίπλα στο κινητήρα(υποτίθεται περνάνε τα καυσαέρια ξανά στην εισαγωγή μέσω αυτής) για αντιρυπαντικούς λόγους.

...

Abgasrückführung, AGR, Γερμανικά

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...