Προς το περιεχόμενο

Cosmote TCPIPv6 Gateway & SIP=RIP 1.1.1.1

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sdikr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Λύση
Δημοσ.
6 hours ago, GKnewsted said:

Σωστά... αλλά δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να δώσουν το 100€ (γιατί κάτι αξιόλογο κάπου τόσο πάει ή/και παραπάνω)...

είχα πριν μερικές μέρες θέμα με μια σύνδεση,   με είχανε σε CGN  ζήτησα να με βγάλουν,  για δυο μέρες όλα καλά, αλλά μετά με βάλανε μέσω ipv6 tunel

Τους πήρα τηλέφωνο και το αλλάξανε.

Ipv6 tunel θα έχεις μόνο με δικό τους εξοπλισμό,  δώσε όχι 100 που λες, λιγότερα και πάρε εξοπλισμό με pppoe   και είσαι μια χαρά.

Ο εξοπλισμός όμως που παρέχουν δεν είναι για κάποιον που ξέρει τι είναι dns και τι είναι το Ipv6,  είναι εξοπλισμός που το κουμπώνεις και δουλεύει και αυτό είναι κάτι που το κάνει.

Μπορείς να τους καλέσεις ακόμα να βγάλουν το tr069  και πλέον να μην λαμβάνει ρυθμίσεις,  τις συνδέσεις μπορείς να τις αλλάξεις αν έχεις αποσυνδεμένο το Modem  απο  xdsl/wan1 ethernet.

ότι και να κάνεις καταγραφή υπάρχει απο τον πάροχο για αρκετά χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

Όντως, δεν είναι τα 100€ για όλους. Είναι για όσους ασχολούνται και θέλουν κάτι διαφορετικό.

Είναι για τους πλείστους που βρίσκονται σε αυτό το μέρος του insomnia. 

Το θέμα είναι να έχεις έλεγχο του δικτύου σου, όχι συνωμοσίας. Άσε που δεν ξέρουμε πως γυρνάει στο μέλλον η δουλειά. 

Δημοσ.

Μπα όχι,  είναι τις μόδας να λες πως έχεις τον έλεγχο του δικτύου όταν  θεωρείς πως σε καταγράφει ο πάροχος μόνο αν κάνεις χρήση του δικού του dns

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν θέμα μόδας ή τίποτα...από την στιγμή που επιλέγεις πάροχο, επιλέγεις και την καταγραφή, συνωμοσία ή όχι...
Ούτε με VPN μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι είσαι safe... και εφόσον ο κλοιός σφίγγει γύρω από την πειρατεία οποιασδήποτε μορφής,
κυνηγώντας αρχικά αυτούς που βλέπουν NovOte με δέκτες IPTV...
Αργά ή γρήγορα θα μπει ένα filter γενικό για να μαρκάρει την όποια σύνδεση μπει κάπου που δεν πρέπει...συνομωσία ή όχι...έρχεται!!!

Όποιος θέλει παίρνει μέτρα, όποιος δεν θέλει περιμένει να τον καλέσουν...μάρτυρα...
https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2128319/peirateia-sth-syndromhtikh-thleorash-erhontai-diox.html

Σε κάθε περίπτωση, μετά από σχεδόν μία εβδομάδα, με γύρισαν σε IPv4 Gateway.
Παρεμένει φυσικά η χρήση του Speedport μόνο για το VoIP/SIP και από πίσω σε bridge mode τα αναλαμβάνει όλα
ένα μέτριο αλλά παραπάνω από τίμιο TP-LINK Archer AX72...
Όταν και αν χρειαστεί torrent/usenet search-dwn αναλαμβάνει και το VPN και έτσι κάτι τέτοια:
guard.jpg.e12d500ab56a811d8997a3ecd9c34ba1.jpg
...απουσιάζουν

Δημοσ.

Ελπίζω να ζήτησες να βάλουν cli username για να παίρνει το speedport

Αυτό που βάζεις είναι διαφημιστικό για vpn,  απο ότι φαίνεται κάνουν καλή δουλεία 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, sdikr said:

Αυτό που βάζεις είναι διαφημιστικό για vpn,  απο ότι φαίνεται κάνουν καλή δουλεία 😋

Διαφήμιση ή όχι - αυτή που έγραφε ήταν η εξωτερική IP μου, αυτός με αυτήν την version ο browser μου, αυτό το OS μου, αυτή η ανάλυση της οθόνης μου και 12 τα logical cores του CPU μου...και πέραν της "διαφήμισης" χωρίς VPN δεν μπορείς να κατεβάσεις πλέον από αρκετά site κτλ κτλ κτλ...😭

11 hours ago, sdikr said:

Είχα ζητήσει εξ'αρχής για να έχω πρόσβαση όταν είμαι εκτός και να μην παίζω με DDNS και κάτι μόνιμα ανοιχτό στο σπίτι...ή anydesk/TV κτλ

Επεξ/σία από GKnewsted
Δημοσ.
1 hour ago, GKnewsted said:

Διαφήμιση ή όχι - αυτή που έγραφε ήταν η εξωτερική IP μου, αυτός με αυτήν την version ο browser μου, αυτό το OS μου, αυτή η ανάλυση της οθόνης μου και 12 τα logical cores του CPU μου...και πέραν της "διαφήμισης" χωρίς VPN δεν μπορείς να κατεβάσεις πλέον από αρκετά site κτλ κτλ κτλ...😭

Είχα ζητήσει εξ'αρχής για να έχω πρόσβαση όταν είμαι εκτός και να μην παίζω με DDNS και κάτι μόνιμα ανοιχτό στο σπίτι...ή anydesk/TV κτλ

Αυτά τα στοιχεία θα τα έχει και με vpn,  το μόνο που θα αλλάζει θα είναι η Public ip

Το cli δεν είναι για να έχεις πρόσβαση χωρίς ddns,   το ζητάμε συνήθως όταν θέλουμε να κάνουμε pppoe κλήση εμείς με δικό μας εξοπλισμό και να μην δεσμεύουμε δυο public ips (1 στο δικό μας pppoe και 1 στο εξοπλισμό του ΟΤΕ)

Δημοσ.
52 minutes ago, sdikr said:

Αυτά τα στοιχεία θα τα έχει και με vpn,  το μόνο που θα αλλάζει θα είναι η Public ip

Το cli δεν είναι για να έχεις πρόσβαση χωρίς ddns,   το ζητάμε συνήθως όταν θέλουμε να κάνουμε pppoe κλήση εμείς με δικό μας εξοπλισμό και να μην δεσμεύουμε δυο public ips (1 στο δικό μας pppoe και 1 στο εξοπλισμό του ΟΤΕ)

👍

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...