Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δοκιμασα να βγαλω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης αλλα μου βγαζει το παρακατω .Δοκιμασα και για αλλο ατομο αλλα τα ιδια Τα ιδια μου εκανε και χθες .Συστημικο ?
giostau Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 καλημέρα, δοκίμασα μόλις και βγήκε χωρίς θέμα... Μήπως ο υπολογιστής σου ή η σύνδεση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα παλι αλλα το ιδιο προβλημα και με αλλα ατομα της οικογενειας που εχω τους κωδικους ..Η συνδεση εναι 300αρα και ο υπολογιστης δεν εχει προβλημα Δοκιμασα με chrome και edge Και απο αλλο υπολοστη το ιδιο προβλημα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Γιάννης Platano
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μήπως έχει να κάνει με το κινητό; Πρέπει να είναι πιστοποιημένος ο αριθμός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Φυσικα και ειναι πιστοποιημενος . Μια χαρα εβγαζα υπεθυνες δηλωσεις και εξουσιοδοτησεις 1
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρέπει να επικοινωνήσεις με το δημοτολογιο να στο φτιαξουν αυτοι! Μου εβγαζε ακριβως το ιδιο οταν κανανε μεταδημοτευση οι γονεις μου, ευτυχως στο δημο Κερατσινίου απαντησανε στο mail και το φτιαξανε την επομενη ημερα! Σε κεπ δε θα κανεις δουλεια να ξερεις... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από panosno1com 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δοκιμασα εξουσιοδοτηση και μια χαρα βγηκε 1 λεπτό πριν, panosno1com είπε Πρέπει να επικοινωνήσεις με το δημοτολογιο να στο φτιαξουν αυτοι! Μου το εβγαζε οταν κανανε μεταδημοτευση οι γονεις μου, ευτυχως στο δημο Κερατσινίου απαντησανε στο mail και το φτιαξανε την επομενη ημερα! Σε κεπ δε θα κανεις δουλεια να ξερεις... Δεν εχει γινει καποια μεταδημοτευση
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Και Εμενα εβγαιναν ολα εκτος απ το πιστοποιητικό οικ κατάστασης!!! Δες και το τοπικ, εγω ειχα παει στο κεπ και μου ειπανε μονο δημοτολογιο, ενα δυο κλικ στον Η/Υ τους ειναι... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από panosno1com 1
SilentVoice Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πρέπει να επικοινωνήσεις με τον δήμο σου, δημοτολόγιο, ληξιαρχείο κλπ όπου χρειαστεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα με την γεννηση του παιδιού μου και κάτι έπρεπε να κάνουν απο τον Δήμο, γιατι κάτι δεν είχε συμπληρωθεί σωστά απο αυτούς. Μετά εβγαινε αμέσως και χωρίς πρόβλημα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πηρα τηλ στο Δημο και το εφτιαξαν .Ειχε μπλοκαρει η οικογενειακη μεριδα γιατι η γυναικα μου και μια κορη ειχαν κανει μεταδημοτευση Σας ευχαριστω 2
Tzeim Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Επειδή είμαι εκτός πόλης και ήθελα να εκτυπώσω μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το gov και μου βγάζει μήνυμα, ότι ο Δήμος δεν έχει ενταχθεί στο gov.gr.! Τι περιμένουν μερικοί, είναι τόσο δύσκολο να γίνει αυτό, δηλαδή οι υπόλοιποι πως εντάχθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα