Levs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα! Έχω ενα θεμα το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα...η οθονη η main (aoc g2590px) αναβοσβηνει συνεχως, απο off σε on, min 10 δευτερολεπτα κ επανερχεται..ξανα το ιδιο μετα απο 30 δευτερολεπτα....και το θεμα ειναι οτι προσπαθω να κανω τις εργασιες μου για τη σχολη και μ@μιεται.. το ειχε ξανακανει πριν ~10 μερες για λιγο , εβγαλα DP και το εβαλα σε αλλη θυρα και εστρωσε...τωρα το ξανακανω, με αφησε για 1-2 ωρες αλλα παλι τα ιδια... εσβησα drivers, τους ξαναπερασα, τπτ. αυριο παω να παρω καινουριο dp σαν 2ο βημα.. εχετε καμια ιδεα; Ααα, να σημειωσω πως αν κανω κατι στη 2η οθονη , μενει ανοικτη η main.. μολις παω να μπω στη main ειτε καμια φορα απλα περνωντας το ποντικι μεσα σε αυτη ή αν παρω καποιο παραθυρο και το κανω μεγιστοποιηση ή πολυ απλα φτασω τον κερσορα στο πανω μερος της..τσακ το κανει..
nickol-us Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον ένοχο. Οι ένοχοι είναι τρεις: Το καλώδιο Η οθόνη Η έξοδος που παίρνει σήμα η οθόνη. Τις εξόδους τις δοκιμάσεις αλλάζοντας τις 2 οθόνες μεταξύ τους. Το καλώδιο είπες το δοκίμασες; Αν υπάρχει δυνατότητα όταν κάνεις τραμπα τις οθόνες κάνε το αλλάζοντας μονάχα τις απολήξεις των καλωδίων. Δοκίμασε την οθόνη σε άλλο μηχάνημα με άλλο καλώδιο, αν κάνει τα ίδια ψάχνεις για ηλεκτρονικό εφόσον αξίζει η επισκευή της Θέμα software δίνω άπειρο-ελάχιστες πιθανότητες να είναι 1
snbblp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, Levs είπε Καλησπέρα! Έχω ενα θεμα το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα...η οθονη η main (aoc g2590px) αναβοσβηνει συνεχως, απο off σε on, min 10 δευτερολεπτα κ επανερχεται..ξανα το ιδιο μετα απο 30 δευτερολεπτα....και το θεμα ειναι οτι προσπαθω να κανω τις εργασιες μου για τη σχολη και μ@μιεται.. το ειχε ξανακανει πριν ~10 μερες για λιγο , εβγαλα DP και το εβαλα σε αλλη θυρα και εστρωσε...τωρα το ξανακανω, με αφησε για 1-2 ωρες αλλα παλι τα ιδια... εσβησα drivers, τους ξαναπερασα, τπτ. αυριο παω να παρω καινουριο dp σαν 2ο βημα.. εχετε καμια ιδεα; Ααα, να σημειωσω πως αν κανω κατι στη 2η οθονη , μενει ανοικτη η main.. μολις παω να μπω στη main ειτε καμια φορα απλα περνωντας το ποντικι μεσα σε αυτη ή αν παρω καποιο παραθυρο και το κανω μεγιστοποιηση ή πολυ απλα φτασω τον κερσορα στο πανω μερος της..τσακ το κανει.. 99% τροφοδοτικό.
Levs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Η 1η οθόνη είναι dp και η 2η hdmi. Για αρχή θα ξεκινήσω αλλάζοντας καλώδιο, αργότερα το απόγευμα. Χθες αργά το βράδυ μετά το πόστ που έκανα, έβγαλα τη 2η και έμεινα με την μια να δω.. το έκανε μετα απο ενα τεταρτο, αλλά μόλις άνοιξα fullscreen game δεν το έκανε καθόλου. Μήπως είναι κανα bug των windows? Θα έκανα format αλλά έχω εξεταστική αυτή και την επόμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να ξαναπερνάω τα προγράμματα που έχω μεσα αυτή τη στιγμή. Τώρα το έχω ανοίξει για ένα 2ωρο το πισι και δε το έχει κάνει. Περίεργο. @nickol-us Παίζει να είναι το τροφοδοτικό του πισι; και επηρεάζει την κάρτα εννοείς; ή το τροφοδοτικό της οθόνης; @snbblp Κατι παίζει, συνδεσα τη 2η οθονη, που ειχα βγαλει απο το βραδυ, και εσβησε κατευθειαν η main κ δεν ξαναναψε, εβγαλα τη 2η και αναψε..καποια bugια ειναι η 2η μονη της δουλευει κομπλε χωρις ουτε ενα θεμα...και η main μονη της δουλευε μεχρι σημερα μονη της χωρις θεμα ..αλλα εχθες το βραδυ οπως σας ειπα εσβησε 2 φορες... αρα η ειναι καποιο προβλημα στη main ή bug ή η καρτα τα παιζει οταν μπαινουν και οι 2 πανω; ελπιζω να μην ειναι αυτο.....
Aris_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Τροφοδοτικό οθονης αν εισαι τυχερός και ειναι εξωτερικό δοκιμασε αλλο
snbblp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Levs είπε Η 1η οθόνη είναι dp και η 2η hdmi. Για αρχή θα ξεκινήσω αλλάζοντας καλώδιο, αργότερα το απόγευμα. Χθες αργά το βράδυ μετά το πόστ που έκανα, έβγαλα τη 2η και έμεινα με την μια να δω.. το έκανε μετα απο ενα τεταρτο, αλλά μόλις άνοιξα fullscreen game δεν το έκανε καθόλου. Μήπως είναι κανα bug των windows? Θα έκανα format αλλά έχω εξεταστική αυτή και την επόμενη εβδομάδα και δεν μπορώ να ξαναπερνάω τα προγράμματα που έχω μεσα αυτή τη στιγμή. Τώρα το έχω ανοίξει για ένα 2ωρο το πισι και δε το έχει κάνει. Περίεργο. @nickol-us Παίζει να είναι το τροφοδοτικό του πισι; και επηρεάζει την κάρτα εννοείς; ή το τροφοδοτικό της οθόνης; @snbblp Κατι παίζει, συνδεσα τη 2η οθονη, που ειχα βγαλει απο το βραδυ, και εσβησε κατευθειαν η main κ δεν ξαναναψε, εβγαλα τη 2η και αναψε..καποια bugια ειναι η 2η μονη της δουλευει κομπλε χωρις ουτε ενα θεμα...και η main μονη της δουλευε μεχρι σημερα μονη της χωρις θεμα ..αλλα εχθες το βραδυ οπως σας ειπα εσβησε 2 φορες... αρα η ειναι καποιο προβλημα στη main ή bug ή η καρτα τα παιζει οταν μπαινουν και οι 2 πανω; ελπιζω να μην ειναι αυτο..... Τροφοδοτικό οθόνης.
Levs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Το τροφοδοτικο οθονης ειναι ενσωματωμενο σε αυτό το μόνιτορ.. AOC G2590px. Τώρα για να μην παίρνω καινούρια οθονη (αλλο που δε θελω χαχα μια 2κ 144hz ) επισκευάζεται από ηλεκτρολόγο; έχετε εμπειρία από παρόμοιο περιστατικό; Αναρωτιέμαι όμως, γιατι τωρα που την εχω μονη της, δε το κανει..και το κανει οταν συνδεσω τη 2η;
Λύση Levs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα φορμάτ. Όλα γκουντ εδώ και μια μισή ωρα. Θα επανέρθω. 14/6/23 : UPDATE. μετά από μια ολόκληρη μέρα, δεν μου έχει κάνει θέματα. Άαααρα λογικά ήταν bug των windows. ---- 2 μέρες χωρίς πρόβλημα, όλα πένα. Λεφτά στην τσέπη! 😊 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από Levs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα