Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καλύτερο / πιο γρήγορο trimmer σώματος από το philips 3010 που έχω στην κατοχή μου τα τελευταία 2 χρόνια . 
Για την τιμή του κοντά στα 20 ευρώ που το είχα πάρει είναι μία χαρά , αλλά κάπως αργό και είπα να ψαχτώ για κάτι πιο γρήγορο 

Περιμένω τις προτάσεις σας 

Επεξ/σία από johnny_pane
Δημοσ.

Έχω το BG5020,  κάποιος στις κριτικές γράφει οτι, εκτός απ τα εξτραδάκια, είναι και καλύτερο στο ξύρισμα, ωστόσο δεν είχα το δικό σου για να μπορώ να συγκρίνω.

Τίμιο ειναι το συγκεκριμένο, έχει και τη μαγκιά για την πλάτη. ΑΠο κει και πέρα, αν έχεις αρκουδότριχα, δυστυχώς θα χρειάζεται ή πέρασμα ανα 3 μέρες, η αλλιώς τριμάρισμα πρώτα προσεκτικά, κι ύστερα ξύρισμα  και   χρόνο, εφόσον είναι πικνή, σκληρή η τρίχα.

Σε χαλαρές συνθήκες, λίγη τρίχα σε πόδι ξέρω γω κάνουν παπάδες, αν έχεις καμια  προβιά στο στήθος σφίγγουν τα πράγματα με οποιαδήποτε.

Συμπερασματικά, καλή η δική μου, νομίζω η καλύτερη σε κριτικές, παίζει να χει και μικροδιαφορά στο ξύρισμα, ωστόσο ανάλογα και την περίπτωση, παίζει να μην τον γλιτώνεις τον πολύ χρόνο για τη διαδικασία. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...