micos000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Κι εγώ. Ας είναι καλά το lastpass που έβαλα την κάρτα (προσωρινά για να μην τα γράφω συνέχεια) μέχρι να τα καταφέρω και μετά θα την διαγράψω από το lastpass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, Giorgos20177 είπε να προλαβουν το κακο θελουν ............ κακο = box now ... που εχει και φρι μεταφορικα μεχρι τελη ιουνιου κ μετα ποιος ξερει......... περαστικα . επισης τα δωρεαν μετα τα 20 δεν ειναι κ τοσο δωρεαν μιας κ μπηκαν νεοι οροι για 8 κιλα μαξ , Η ογκος !! σιγουρα με 1 λεπτο θα βγεις κερδισμενος δεν λεω εστω κ αν κανεις 1 παραγγελια σε 1 χρονο . ως κατοχως Plus 2ο χρονο , εχουν πειραξει την κριτικη μου 2 φορες σε 2 κριτικες που εχω κανει και δεν με αφηναν να γραψω αυτα που θελω , χωρις να με ρωτησουν εκοβαν το σχολιο μου εκει που τους συμφερε ! οποτε καμια εμπιστοσυνη πλεον στα σχολια και στο σκουτζ που δεν θα τους βγει σε καλο σε βαθος χρονου ! Σωστός!!! ακόμα πειράζουν κριτικές σε όσα μαγαζιά έχουν στοκ στην αποθήκη τους (του skroutz) δεν τους συμφέρει να μην πουλάν τα μαγαζιά αυτά. Οπότε αν βλέπετε σε καταστήματα το παρακάτω, να είστε υποψιασμένοι για τις κριτικές. Πωλείται από******Pro seller 100+ τεμάχια στις Αποθήκες Skroutz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoupas7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΞΕΜΑΤΙΑΣΑΝ και το πηρε. Καλη τυχη στους υπολοιπους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 παιδια να επιμεινετε στην πληρωμη.Καποια στιγμη θα προχωρησει η πληρωμη.Εμενα μολις τωρα ολοκληρωθηκε η πληρωμη.Εκανα πανω απο 40 προσπαθειες.Ευχαριστουμε το παλικαρι που ανακαλυψε την προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, matrixxx said: Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις. Κατι δεν λες καλα. "Ακυρωση συνδρομης" γραφει, δεν γραφει - δεν υπαρχει "ακυρωση ανανεωσης". Μην μπερδευουμε τον κοσμο παρακαλω. Έχεις δίκιο στο ότι γράφει "ακύρωση συνδρομής" και είναι παραπλανητικό, σημαίνει ακύρωση ανανέωσης όπου πατώντας το κάνει ακύρωση ανανέωσης: Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Hacker?pcs 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_pro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Προσωπικά βαρέθηκα. Το παραταω δεν εχει νοημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορεί να έχω κάνει πάνω από 50 προσπάθειες.... Τώρα βγάζει και αυτό το error. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από barca10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSINE Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, costas_pro είπε Προσωπικά βαρέθηκα. Το παραταω δεν εχει νοημα Ευχαριστούμε μπάς και δώσεις χώρο σε εμάς ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Έχεις δίκιο στο ότι γράφει "ακύρωση συνδρομής" και είναι παραπλανητικό, σημαίνει ακύρωση ανανέωσης όπου πατώντας το κάνει ακύρωση ανανέωσης: οταν ερεθει η ωρα ανανεωσης θα σου παρει το 20 ευρο ομως και οχι το 0,01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Εντάξει ότι να 'ναι τώρα βγάζει παντού error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_pro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, TSINE είπε Ευχαριστούμε μπάς και δώσεις χώρο σε εμάς ! Αν σου περασει πληρωμη σφύρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Just now, Giorgos20177 said: οταν ερεθει η ωρα ανανεωσης θα σου παρει το 20 ευρο ομως και οχι το 0,01 E ναι γι' αυτό λέω προσοχή στο ότι με το που περάσει κάντε ακύρωση ανανέωσης (κουμπί "ακύρωση συνδρομής") για να μην πάρει 20 του χρόνου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSINE Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, barca10 είπε Μπορεί να έχω κάνει πάνω από 50 προσπάθειες.... Τώρα βγάζει και αυτό το error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Έχει πέσει τελείος παιδιά, δεν σε βάζει καν στην πληρωμή βγάζει 404 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε E ναι γι' αυτό λέω προσοχή στο ότι με το που περάσει κάντε ακύρωση ανανέωσης (κουμπί "ακύρωση συνδρομής") για να μην πάρει 20 του χρόνου Έχεις δίκιο, μόλις το έκανα, ακυρώθηκε μόνο η αυτόματη ανανέωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις