bill_viper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) To παλεύω από τις 08:00 και 3 ώρες μετά τα κατάφερα! 😂 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από bill_viper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μετά από 20-30 προσπάθειες κατάφερα να κάνω και εγώ πληρωμή thanks ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos20177 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) να προλαβουν το κακο θελουν ............ κακο = box now ... που εχει και φρι μεταφορικα μεχρι τελη ιουνιου κ μετα ποιος ξερει......... περαστικα . επισης τα δωρεαν μετα τα 20 δεν ειναι κ τοσο δωρεαν μιας κ μπηκαν νεοι οροι για 8 κιλα μαξ , Η ογκος !! σιγουρα με 1 λεπτο θα βγεις κερδισμενος δεν λεω εστω κ αν κανεις 1 παραγγελια σε 1 χρονο . ως κατοχως Plus 2ο χρονο , εχουν πειραξει την κριτικη μου 2 φορες σε 2 κριτικες που εχω κανει και δεν με αφηναν να γραψω αυτα που θελω , χωρις να με ρωτησουν εκοβαν το σχολιο μου εκει που τους συμφερε ! οποτε καμια εμπιστοσυνη πλεον στα σχολια και στο σκουτζ που δεν θα τους βγει σε καλο σε βαθος χρονου ! Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Giorgos20177 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Driver_3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 πέρασε η πληρωμή μετά από 10 προσπάθειες. Βαράτε! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSINE Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Εγώ ακόμα προσπαθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 hour ago, csontheline said: Δεν φαίνεται να χρειάζεται ακύρωση συνδρομής, καθώς θέλει ενεργοποίηση αυτόματης ανανέωσης. Μέχρι πριν λίγες ώρες ενεργοποιούνταν η αυτόματη ανανέωση, προσέξτε να είναι όπως στη φωτό, αλλιώς πατήστε ακύρωση ανανέωσης 5 hours ago, geomrk said: Δεν καταλαβαινω μερικοι κραζετε επειδη ετυχε να ανανεωσετε Χ μερες πριν;; Το σκρουτζ που ακριβως φταιει σε αυτο;; Πως ειναι "απαραδεκτοι" οπως προείπε κάποιος;; Ευχομαι στην επιχειρηση σας να κανετε το ιδιο, να επιστρεφετε λεφτα σε οσους αγοραζουν ενα προιον πριν το βαλετε σε προσφορα Πραγματικά είναι αστείο το κράξιμο γι' αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δοκίμαζα απο κινητό με opera που χρησιμοποιώ και δεν ολοκληρώνοταν 20 φορές. Δοκίμασα και με edge browser (από κινητό) και εγινε με τη μια.. Το ακυρώσα και κατευθείαν για να μην ανανεωθεί του χρόνου και ολα οκ. Thanks στο φίλο που το βρήκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armagedwnn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Έχω προσπαθήσει πολλές φορές (αλλά θα τα καταφέρω κάποια στιγμή). Αν πατήσω ακύρωση μετά δεν το χάνω έτσι θα ακυρωθεί μετά την λήξη. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 9 minutes ago, armagedwnn said: Έχω προσπαθήσει πολλές φορές (αλλά θα τα καταφέρω κάποια στιγμή). Αν πατήσω ακύρωση μετά δεν το χάνω έτσι θα ακυρωθεί μετά την λήξη. Σωστά? Όχι, λέει αυτό ακριβώς που δείχνει το screenshot, ακυρώνεται η ανανέωση, ΟΧΙ η συνδρομή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 το εκανα μεσα απο την εφαρμογη του skroutz σε iPhone και 2/2 με την μια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vorpal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Για κάποιο λόγο δεν περνάει για εμένα, γίνεται fail στην πληρωμή, ενώ η κάρτα μου έχει μέσα κανένα δεκάρικο ξέρω γω. Υ.Γ. δεν ήμουν ποτέ μέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Είναι στην 20η απόπειρα. Καλά πάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Μέχρι πριν λίγες ώρες ενεργοποιούνταν η αυτόματη ανανέωση, προσέξτε να είναι όπως στη φωτό, αλλιώς πατήστε ακύρωση ανανέωσης Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις. 5 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Όχι, λέει αυτό ακριβώς που δείχνει το screenshot, ακυρώνεται η ανανέωση, ΟΧΙ η συνδρομή Κατι δεν λες καλα. "Ακυρωση συνδρομης" γραφει, δεν γραφει - δεν υπαρχει "ακυρωση ανανεωσης". Μην μπερδευουμε τον κοσμο παρακαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoupas7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Και εγω 2 ωρες + προσπαθω και τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Εμένα μετά από ώρα μου έβγαλε και έκανα έγκριση πληρωμής στην εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό, αλλά μου βγάζει στη σελίδα ότι απέτυχε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις