Titos301 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Innersense είπε Βλέποντας την προσφορά, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μου ήταν "όταν κάτι είναι δωρεάν, τότε το προϊόν είσαι εσύ". Προφανώς κάτι αλλάζει στο Skroutz Plus - αν δεν έχει αλλάξει ήδη και ίσως οι υπάρχοντες συνδρομητές στα 2 χρόνια λειτουργίας του να μπορούν να μας πουν περισσότερα γι' αυτό. ναι ειμαστε εμεις οι προμηθεις ειναι πλεον τεραστιες σε καθε προιον ξεχωριστα που πρεπει να καταβαλουν οι εμποροι στο skroutz και εννοειται οι εμποροι μετακυλουν αυτο το κοστος σε εμας, αρα απο ενα site που εβρισκες φθηνα προιοντα θα καταληξει σιγα σιγα ενα site απλα αναζητησης προιοντων, μιας και η τιμη τους θα ειναι ιδια ή σχεδον ιδια με τα τοπικα καταστηματα 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Όλα κομπλέ με την ανανέωση ....Thanx τον Ts ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Προσπαθω να φτιαξω λογ/σμο και δε στέλνει το email επιβεβαιωσης 🤨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Guerriero4 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Είναι το κλασσικό δίνει κατι δωρεαν στην αρχη και μετα που θα το εχεις συνηθησει θα ανανεωσεις στην κανονικη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bubs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Innersense said: Βλέποντας την προσφορά, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μου ήταν "όταν κάτι είναι δωρεάν, τότε το προϊόν είσαι εσύ". Προφανώς κάτι αλλάζει στο Skroutz Plus - αν δεν έχει αλλάξει ήδη και ίσως οι υπάρχοντες συνδρομητές στα 2 χρόνια λειτουργίας του να μπορούν να μας πουν περισσότερα γι' αυτό. Πολλοί συνδρομητές ίσον καλύτερο leverage για να παίρνουν περισσότερη προμήθεια απο τα μαγαζιά, μεγαλύτερη μερίδα πίτας στις μηχανές σύγκρισης τιμών, ακόμη και αύξηση της αξίας του (σαν εταιρία) με σκοπό την πώληση! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, PrinceA5 είπε Αυτό απο που το επέλεξες; Πήρα ένα dual sense charging station (24,90€) από το Sony Center και στη μέθοδο αποστολής επέλεξα skroutz point. Μετά μου ήρθε mail ότι έχω 3€ κουπόνι. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ παραγγελία μέσω skroutz, παρότι ειμαι μέλος εδώ και 10+ χρόνια. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως ψαχτήρι Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από enlightened 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspatra Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 μα με την καμία δεν περνάει την πληρωμή όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Σε τιποτα δεν περναει , και για αλλα προιοντα εχει φρακαρει το συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, kostaspatra είπε μα με την καμία δεν περνάει την πληρωμή όμως.... Eπιβεβαιώνω. Δεν περνάει την πληρωμή με τίποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Κι εγώ με 3 κάρτες δοκίμασα.. Τζίφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 15 προσπάθειες,κουράστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 VISA Πειραιώς πιστωτική και REVOLUT η απάντηση έιναι "Η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 εχει πεσει το συστημα τους ! δοκιμαστε αργοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_ran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Και σε μένα τα ίδια. Τα εφτυσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Comple Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 μου ηρθε μηνυμα απο την εθνικη πως εγκριθηκε η πληρωμη. mail δεν εχω λαβει ακομα και στο με εχει 504 Gateway Time-out και Loading 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις