venuets Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, aGka8l είπε Σε εμενα που είμαι μελος έστειλαν μειλ για κουπονι 20€ !! Ποτέ σου το έστειλαν γιατί εγω με τον βασικό λογαριασμό ούτε κουπόνι πυτε τίποτα και έχω 15-20 παραγγελίες την εβδομάδα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, venuets είπε Ποτέ σου το έστειλαν γιατί εγω με τον βασικό λογαριασμό ούτε κουπόνι πυτε τίποτα και έχω 15-20 παραγγελίες την εβδομάδα… Με τοσες παραγγελιες εχεις κανεις αποσβεση την συνδρομη σε λιγοτερο απο βδομαδα. 😛 Ντροπης πραγματα. 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, venuets είπε Ποτέ σου το έστειλαν γιατί εγω με τον βασικό λογαριασμό ούτε κουπόνι πυτε τίποτα και έχω 15-20 παραγγελίες την εβδομάδα… Και πάλι δεν έχει να λέει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabbyyy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 καλά μας δουλεύουν εμείς που κλείσαμε συνδρομή και στάξαμε το 17αρι προχτές χαζοί είμαστε; κάτσε αυριο πρωί πρωί φεύγει μήνυμα-κράξιμο στο chat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Θεοσταλτο!17 εληγε, νεος κωδικος και τη βγαζω πλεον τζαμπα!! Ευχαριστωωω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
multiman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε καλά μας δουλεύουν εμείς που κλείσαμε συνδρομή και στάξαμε το 17αρι προχτές χαζοί είμαστε; κάτσε αυριο πρωί πρωί φεύγει μήνυμα-κράξιμο στο chat Το ιδιο κι εγω...απαραδεκτοι...κατι σαν το παρακατω δε θα δουλευε; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από multiman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bill2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Τρελός παίκτης, θα σε κάνουμε βωμό εμείς οι προσφοράκιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 To ότι θα απαντήσουν μέσω email (για την διακοπή της συνδρομής), με ότι αυτό συνεπάγεται γενικότερα για τις αγορές, γαμεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 40 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Έχεις κάποιο πρόχειρο παράδειγμα; Η αλήθεια είναι ότι μετά από την "απώλεια" τόσων χιλιάδων καταστημάτων, πλέον πολλά τα βρίσκεις εύκολα πιο φθηνά από Skroutz. (Υπολογίζοντας και τα επιπλέον μεταφορικά, αν υπάρχουν, στα καταστήματα) Απλά πλέον το Skroutz το πήρε χαμπάρι και πουλάει την ευκολία αγορών (με το βέλτιστο κέρδος για αυτούς) και όχι την πιο φθηνή τιμή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fabbyyy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) άντε να δίνανε 1-2 μήνες δώρο να το καταλάβαινα, να κάνουν διαφήμιση να μάθει ο κόσμος τι είναι. Αλλά ολόκληρο χρόνο; δεν σέβονται καθόλου με αυτή τους την κίνηση όσους πλήρωσαν τις τελευταίες μέρες. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Fabbyyy 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Billator είπε Η αλήθεια είναι ότι μετά από την "απώλεια" τόσων χιλιάδων καταστημάτων, πλέον πολλά τα βρίσκεις εύκολα πιο φθηνά από Skroutz. (Υπολογίζοντας και τα επιπλέον μεταφορικά, αν υπάρχουν, στα καταστήματα) Απλά πλέον το Skroutz το πήρε χαμπάρι και πουλάει την ευκολία αγορών (με το βέλτιστο κέρδος για αυτούς) και όχι την πιο φθηνή τιμή. Και την εγγύηση, ποιο εύκολα βγάζεις άκρη με skroutz παρά με οποιοδήποτε κατάστημα που μετά από ένα χρόνο πχ δεν υπάρχει καν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Billator είπε Αν κάποιος δοκιμάσει ακύρωση υπάρχουσας συνδρομής ίσως γίνεται, προσωπικά έχω 6 μήνες ακόμα οπότε δεν το δοκιμάζω. Βέβαια σε δεύτερο account το τσίμπησα οπότε θα καθυστερήσω την επόμενη ανανέωση. Αν κ μειώθηκε αρκετά πλέον η ποικιλία του Skroutz οπότε δεν ξέρω αν αξίζει εκ νέου αγορά. Ακύρωση γίνεται, λεφτά όμως δεν δίνουν πίσω αν έχεις κάνει έστω και μια αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitch.dask Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Billator είπε Η αλήθεια είναι ότι μετά από την "απώλεια" τόσων χιλιάδων καταστημάτων, πλέον πολλά τα βρίσκεις εύκολα πιο φθηνά από Skroutz. (Υπολογίζοντας και τα επιπλέον μεταφορικά, αν υπάρχουν, στα καταστήματα) Απλά πλέον το Skroutz το πήρε χαμπάρι και πουλάει την ευκολία αγορών (με το βέλτιστο κέρδος για αυτούς) και όχι την πιο φθηνή τιμή. Η αληθεια ειναι και καπου αλλου. Με αυτο τον τροπο «δενει» περισσοτερο κοσμο στην πλατφορμα του Σκρουτζ, καθως το αντιπαλο δεος Shopflix σου εχει μηνιαια προσφορα αντιστοιχη, με 0.20€ / μηνα (με εναν απλο κωδικο deals for you). Αλλο 17€, αλλο 2.40€ μεγιστη τιμη (γιατι επιλεγεις και οποιο μηνα θες). Ειναι γατες.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, leo066 είπε Και την εγγύηση, ποιο εύκολα βγάζεις άκρη με skroutz παρά με οποιοδήποτε κατάστημα που μετά από ένα χρόνο πχ δεν υπάρχει καν. Αν το κατάστημα ξέρει ακριβώς πώς να τα διαχειριστεί μπορεί να σε πετάξει εκτός και από αγορά μέσω Skroutz, και πλέον πολύ πιο εύκολα. Έγινε το "πανηγύρι" από έξυπνους που επέστρεφαν αβερτα πράγματα απλά για refund και ήταν θέμα χρόνου να αλλάξει. Έχεις όμως δωρεάν και εύκολες επιστροφές, σε αυτό το συμφωνώ γιατί είναι μεγάλη ευκολία. 3 λεπτά πριν, mitch.dask είπε Shopflix Καλό χρυσό το Shopflix, (και σίγουρα πολύ θετικό που μπήκε ένας δυνατός ανταγωνιστής που μπορεί να δουλέψει χρόνια με χασουρα αν θέλει για να μπει στην αγορά) , αλλά είναι αρκετά χρόνια πίσω από το Skroutz ακόμα. Αλλά από την άλλη μιλάμε για περίπου 1.5 χρόνο λειτουργίας οπότε και στο σημείο που έφτασε είναι άθλος γιατί έκανε ότι πήρε στο Skroutz 10χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 7 λεπτά πριν, Billator είπε Αν το κατάστημα ξέρει ακριβώς πώς να τα διαχειριστεί μπορεί να σε πετάξει εκτός και από αγορά μέσω Skroutz, και πλέον πολύ πιο εύκολα. Έγινε το "πανηγύρι" από έξυπνους που επέστρεφαν αβερτα πράγματα απλά για refund και ήταν θέμα χρόνου να αλλάξει. Έχεις όμως δωρεάν και εύκολες επιστροφές, σε αυτό το συμφωνώ γιατί είναι μεγάλη ευκολία. Εννοώ για προϊόντα που έχουν ένα χρόνο από τον κατασκευαστή πχ apple, εκεί έχεις εγγύηση από skroutz για το δεύτερο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις