andreas1gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, g8777 είπε Πληρωμή μέσω χρεωστικής Πειραιώς, δεν υπάρχει επιλογή για αυτόματη ανανέωση, η εικόνα είναι αυτή: Είναι φυσιολογικό; Πάτησε Ακύρωση Συνδρομής και θα δεις ότι απλά θα ακυρώσει την αυτόματη ανανέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, Marios60 said: ΜΗΠΩς δεν κανει την πληρωμη επειδη προσπαθω με προπληρωμενη? Φιλος μου πάντως έκανε με virtual από revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, g8777 είπε Πληρωμή μέσω χρεωστικής Πειραιώς, δεν υπάρχει επιλογή για αυτόματη ανανέωση, η εικόνα είναι αυτή: Είναι φυσιολογικό; Φίλε είναι φυσιολογικό, έχεις κανονικά την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ανανέωση ενεργοποιημένη, δεν το καταλαβαίνεις; Το λέει ρητά. Για αυτό πήγαινε και πάτα εκεί που λέει "ακύρωση συνδρομής". Λέει αυτό αλλά εννοεί 'ακύρωση ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ της συνδρομής". 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Αργησα να δω την προσφορά και δεν με αφηνε να περάσω κάρτα και να πληρώσω, το διόρθωσαν και μετα δεν αναγνωριζε κάρτα, αργότερα ακόμη δοκιμασα παλι και πέρασα κανονικά και πληρωσα με payzy. Ολα οκ ! Για εμένα που ζω επαρχία χωρίς κοντινό boxnow σώθηκα μιας και θα ξεχάσω τα μεταφορικά για καιρό. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Eddy_Gordo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 aws-pay.skroutz-cashier.gr refused to connect. ΛΕΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά σταματήστε να προσπαθείτε χωρίς λόγο με κάρτες μιας χρήσης. Έχει επιλογή μετά να κάνεις delete την οποιαδήποτε κάρτα αποθηκεύετε, οπότε δεν τους μένει τίποτα να χρεώσουν. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για virtual κάρτες κλπ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από tryfos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, leo066 είπε Και την εγγύηση, ποιο εύκολα βγάζεις άκρη με skroutz παρά με οποιοδήποτε κατάστημα που μετά από ένα χρόνο πχ δεν υπάρχει καν. Κοψε κατι, επικοινωνησα με skroutz για αγορα μου λενε υπαρχει διαθεσιμοτητα, κανω αγορα με πιστωτικη μου, το προιον δεν εφυγε 15 μερες μετα την αγορα, κανω ακυρωση, η καρτα μου θα εχει επιστροφη μηνα μηνα τη δοση αποτελεσμα δεν μπορω να το παρω απο αλλου γιατι εχει δεσμευτει ολο το ποσο και ναιδε φταιει η τραπεζα μου. Να σημειωσω οτι το εχουν στους ορους αγορας με καρτα αλλα πιστευα οτι ισχυε οταν η ακυρωση γινεται με δικη μου ευθυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πέρασε με brave browser με κλειστά τα shields Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marios60 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 περναει η προπληρωμενη αλλα τελικα πρεπει να κλεισεις το adblock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas Savvidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Kανένα πρόβλημα με visa prepaid της εθνικής, με ανοιχτό adblock, κλειστά τα brave shields του browser. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Kostas Savvidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Marios60 είπε περναει η προπληρωμενη αλλα τελικα πρεπει να κλεισεις το adblock Δεν έχει να κάνει σε τίποτα το «adblock» Απλά έτυχε εκείνη την στιγμή να περάσει η συναλλαγή… Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, elgol είπε Κοψε κατι, επικοινωνησα με skroutz για αγορα μου λενε υπαρχει διαθεσιμοτητα, κανω αγορα με πιστωτικη μου, το προιον δεν εφυγε 15 μερες μετα την αγορα, κανω ακυρωση, η καρτα μου θα εχει επιστροφη μηνα μηνα τη δοση αποτελεσμα δεν μπορω να το παρω απο αλλου γιατι εχει δεσμευτει ολο το ποσο και ναιδε φταιει η τραπεζα μου. Να σημειωσω οτι το εχουν στους ορους αγορας με καρτα αλλα πιστευα οτι ισχυε οταν η ακυρωση γινεται με δικη μου ευθυνη Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που έγραψα? Και αυτό γίνεται σε όλα τα καταστήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Απαντω στα περι προστασιας τι διαφορα θα ειχε αν το επαιρνα εκτος skroutz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tartaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μην ξεχάσετε να ακυρώσετε την συνδρομή καπάκια για να μην χρεωθείτε του χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Με με τόσους (νέους) συνδρομητές η αξία πώλησης της εταιρείας σε κάποιον κολοσσό (πχ Amazon;;;) θα εκτοξευτεί. 😎😎😎 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις