Bitbit Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 έχω αυτή τη μπακατέλα. Όχι για πολύ ακόμα γιατί ο κάδος το καλεί. Το συγκεκριμένο μηχάνημα πάει πιο αργά και από χελώνα νεκρή. Η απορία μου είναι αν έχει κάποιο θέμα ή αν τα specs του είναι τόσο χάλια που δικαιολογούν αυτό το αίσχος. Αυτός ο Mediatek MTK6580 είναι τόσο φόλα;
GATE123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Εκτός ότι είναι παλιός ο επεξεργαστής έχει και 2 gb ram το τάμπλετ το οποίο το κάνει ακόμα πιο αργό. Σήμερα οι καινούργιοι MTK είναι πιο αναβαθμισμένη. Βέβαια εάν πας για κάποιο καινούριο καλό είναι να κοιτάξεις με Snapdragon και τουλάχιστον 6gb ram.
Bitbit Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 55 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εκτός ότι είναι παλιός ο επεξεργαστής έχει και 2 gb ram το τάμπλετ το οποίο το κάνει ακόμα πιο αργό. Σήμερα οι καινούργιοι MTK είναι πιο αναβαθμισμένη. Βέβαια εάν πας για κάποιο καινούριο καλό είναι να κοιτάξεις με Snapdragon και τουλάχιστον 6gb ram. Έχω κι ένα άλλο με 2GB αλλά έχει τον z8300. Μέρα με τη νύχτα. Έχουν και διαφορά οι επεξεργαστές βέβαια. Οπότε πάει στον κάδο. Απλά μου έκανε κι άλλα κόλπα. Έχω πχ Viber και messenger, θα μου στείλουν κάποιο μήνυμα και ενώ σε όλες τις άλλες συσκευές έρχεται άμεσα το notification, στη συγκεκριμένη αργεί τρομερά. Ανοίγω μόνος το Viber και μου εμφανίζει τα μηνύματα της προηγούμενης φοράς. Περιμένω ώρα και έρχονται τα πρόσφατα. Βίντεο στο YouTube δε μπορώ να δω... Ένα χαλί μαύρο
lneam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στις 11/6/2023 στις 10:33 ΜΜ, Bitbit είπε Το συγκεκριμένο μηχάνημα πάει πιο αργά και από χελώνα νεκρή. αν μπορεις κανε hard reset, χωρις καρτα sim , χωρις καμια συνδεση στο ιντερνετ (wifi). Αμεσως μετα τρεξε το playstore και στις ρυθμισεις κλεισε τις αυτοματες αναβαθμισεις. μετα απο αυτο το βημα συνδεσου στο ιντερνετ πχ απο wifi και κανε login στο google account που εχεις αλλα ΜΗΝ κανεις καμια αναβαθμιση, ουτε χειροκινητη. Απο αυτο το σημειο και για μερικες μερες δες αν σου αρεσει το tablet σε θεματα ταχυτητας. Ολες αυτες οι αναβαθμισεις της gοοgle ή των εργαστασιακων εφαρμογων απαιτουν νεα και πιο ακριβα μηχανητα. Η λυση που προτεινω την χρησιμοποιω σε ενα δικο μου παλιο smartphone ελπιζω να κανεις συχνα restart και clear cache στο tablet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα