Προς το περιεχόμενο

Adaptor HDMI σε usb c

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bax,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φάει τον τόπο και δε βγάζω άκρη. Δεν υπάρχει ένας μετατροπέας από HDMI σε usb c? Βρίσκω μόνο το ανάποδο, usb c σε HDMI

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bax είπε

Θεωρητικά είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Καλά στην ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο; Τόσο σπάνια περίπτωση είναι; Θα ψάξω λίγο κι αν δε το βρω, αναγκαστικά θα το πάρω από το amazon. Απλά φοβάμαι μη τυχόν και δε δουλέψει, από ελλάδα το επιστρέφω εύκολα πίσω. Με το amazon δε ξέρω τι παίζει στις επιστροφές και τι πληρώνεις. Αν ξέρει κανείς ας μας πει

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/06/2023 at 22:34, Bax said:

Από τις στιγμές που η απελπισία χτυπάει κόκκινο. Δε δουλεύει ούτε με αυτό. Περιμένω να δοκιμάσω αύριο με άλλον υπολογιστή μη τυχόν....

Θα στείλω κι ένα μήνυμα στον πωλητή μήπως έχει καμιά ιδέα. Δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Μια χαρά υπάρχει αντάπτορας και καλώδια και σε Ελλάδα. 

Πχ

https://www.skroutz.gr/s/19851184/Verbatim-Μετατροπέας-HDMI-female-σε-USB-C-male-Γκρι-49143.html

Στο skroutz υπάρχουν κι άλλες επιλογές και για τα δύο. 

Αυτό που παρέθεσες είναι USB-C to HDMI, ο ts ψάχνει το ανάποδο.

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποιοι αντάπτορες κάνουν και τα 2 αλλά δεν βρήκα κάποιον να το γράφει ξεκάθαρα οπότε και εγώ θα πήγαινα στην λύση του amazon ή θα έπαιρνα τηλέφωνο κάποια απ' τα καταστήματα που βρίσκω στο INTERNET για να ρωτήσω.

Θες να μας πεις να συνδέσεις μήπως σκεφτούμε και κάτι άλλο;

Δημοσ.
3 hours ago, manolis940 said:

Νομίζω ότι κάποιοι αντάπτορες κάνουν και τα 2 αλλά δεν βρήκα κάποιον να το γράφει ξεκάθαρα οπότε και εγώ θα πήγαινα στην λύση του amazon ή θα έπαιρνα τηλέφωνο κάποια απ' τα καταστήματα που βρίσκω στο INTERNET για να ρωτήσω.

Θες να μας πεις να συνδέσεις μήπως σκεφτούμε και κάτι άλλο;

έχω ρωτήσει και σε  καταστήματα. Δε βρήκα κάτι.

Η οθόνη είναι αυτή. Ο υπολογιστής δυστυχώς έχει μόνο hdmi για μετάδοση εικόνας. Ψάχνω τρόπο να στείλω την εικόνα στην οθόνη.

Θα δοκιμάσω αργότερα και με έναν άλλον υπολογιστη, να δω μήπως έχει κάτι δε πάει καλά με την κάρτα γραφικών και το καλώδιο σε αυτόν που έχω τώρα. Θα στείλω κι ένα μήνυμα στον πωλητή

Επισκέπτης
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dpolal είπε

Αυτό που παρέθεσες είναι USB-C to HDMI, ο ts ψάχνει το ανάποδο.

Έτσι έγραφε στον τίτλο (βλ HDMI σε usb-c), γι' αυτό μπερδεύτηκα. Συγνώμη. 

Δημοσ.
Στις 9/7/2023 στις 10:33 ΠΜ, Bitbit είπε

όλα καλά. τελικά δούλεψε. Ευχαριστώ τον @Bax

Αφού δεν σου δούλεψε για αρχή, τώρα πως δουλεύει;

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει από τότε που το παράγγειλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...