Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέα. Μια ερώτηση. Περνάω εξωτερική μόνωση 10αρα  περιμετρικά του σπιτιού μου . Στην μια μεριά του τοίχου υπάρχει χτισμένη εξωτερική καμινάδα σουβατισμενο τοίχο βλέπω εγώ από έξω .. από το τζάκι που έχω στο σπίτι. 

Η ερώτηση μου είναι η εξής.

Την εξωτερική καμινάδα ο μάστορας δεν θέλει να την ντύσει με μόνωση γιατί φοβάται ότι ίσως να πάρει φωτιά  αν γίνει μια στραβή. .

Ισχύει τώρα αυτό που λέει;  Η θέλει να μας τρελάνει τελείως;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ALXIOA είπε

Παρέα. Μια ερώτηση. Περνάω εξωτερική μόνωση 10αρα  περιμετρικά του σπιτιού μου . Στην μια μεριά του τοίχου υπάρχει χτισμένη εξωτερική καμινάδα σουβατισμενο τοίχο βλέπω εγώ από έξω .. από το τζάκι που έχω στο σπίτι. 

Η ερώτηση μου είναι η εξής.

Την εξωτερική καμινάδα ο μάστορας δεν θέλει να την ντύσει με μόνωση γιατί φοβάται ότι ίσως να πάρει φωτιά  αν γίνει μια στραβή. .

Ισχύει τώρα αυτό που λέει;  Η θέλει να μας τρελάνει τελείως;

Εκτος της φωτιας, δεν εχει κανενα νοημα να την ντύσεις και να πετάξεις και επιπλέον λεφτα, και ετσι το σημείο προστατεύεται απο τα καιρικά φαινόμενα λόγο όγκου.

Δημοσ.

Καλησπερα, φωτια δε νομιζω να μπορει να παρει, αλλα δεν υπαρχει λογος να μονωσεις την καμιναδα η οποια ουτως η αλλως ειναι εξωτερικα. Ωστοσο δες τα προγραμματα εξοικονομω, δινουν μεγαλη επιδοτηση αν πληρεις κριτηρια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, constantinosjj είπε

Καλησπερα, φωτια δε νομιζω να μπορει να παρει, αλλα δεν υπαρχει λογος να μονωσεις την καμιναδα η οποια ουτως η αλλως ειναι εξωτερικα. Ωστοσο δες τα προγραμματα εξοικονομω, δινουν μεγαλη επιδοτηση αν πληρεις κριτηρια.

Φίλε μου στο εξοικονομώ είμαι.😁😁😁🫣😁. Ωστόσο ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...