Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Chocobo είπε

Το παιχνίδι σου προσφέρει άνετα 70 ώρες.Λέω 70 για να το απλοποιήσουμε.Άρα 1€ η ώρα.

Πολλά δεν τα λές.

Α παίζει και σε pc δεκαετίας.

Συν του ότι μετά από 70 ώρες παιχνιδιού το πουλάς με την σειρά σου 45-50€ και μετά τα 20€ ευρώ που πρακτικά σου κόστισε νομίζω ότι κυριολεκτικά είναι 1 ποτό. Πριν 30 χρόνια που πλήρωνες 20000-30000 δραχμές για παιχνίδια σε SNES κτλ που είχαν δουλειά από λίγων εβδομάδων εως μηνών από μια χούφτα προγραμματιστές με ελάχιστο budget και τα τερματίζες σε μια με δύο ώρες τότε ήταν καλά. Τότε που οι κονσόλες όπως το πρώτο playstation κόστιζε 350000δρχ (δύο μηνιάτικα ) Αυτά δεν τα υπολογίζουμε σήμερα που ΑΑΑ games με 100πλασιο κοστος ανάπτυξης λόγω πολυπλοκότητας/δικαιωμάτων/animation κτλ. έχουν παραμείνει τιμολογιακά στα τότε επίπεδα. Έχουμε μάθει να κλαιγόμαστε στα πάντα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vlad27 είπε

70€ είναι οι πάνες του μήνα για τον μπέμπη με τις τιμές να έχουν φτάσει στα ύψη 😆. Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και με την πρώτη ευκαιρία θα αγοραστεί, καθότι παλαιός οπαδός της σειράς από το πρώτο. Ας όψεται το ΤoTK που μου τρώει όλο τον gaming χρόνο μου. 

Αν τρομάξω και χ@@τώ πάνω μου με το Diablo, θα σου στείλω pm για πάνες. 😆

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 hour ago, abbath81 said:

Τότε που οι κονσόλες όπως το πρώτο playstation κόστιζε 350000δρχ

Ίσως καμία παραεισαγωγη πριν έρθει επίσημα αλλιώς προφανώς και δεν ήταν αυτή η τιμή του. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ίσως καμία παραεισαγωγη πριν έρθει επίσημα αλλιώς προφανώς και δεν ήταν αυτή η τιμή του. 

Νομίζω καμία κονσόλα δεν έφτασε σε τέτοια τιμή σε δραχμές, ίσως τα πλησίασε το neo geo μόνο.

Για το παιχνίδι, diablo τίτλο ίσως δεν μπορέσω να ξαναπαίξω και ποτέ αλλά το πρώτο θα το θυμάμαι ως ένα από τα all time αγαπημένα μου και το ότι σε τόσα χρόνια είναι μόλις η τέταρτη συνέχεια λογικά δείχνει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά...

Δημοσ.

Αλλά 9 στους 10 εδώ μέσα γκρινιάζετε επειδή δεν μπορείτε να το παίξετε σπασμένο, παρά επειδή κάνει 20€ ΨΩΡΟευρώ παραπάνω απ'τον οποιονδήποτε ΑΑ τίτλο. 

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...

Δημοσ.

Την Παρασκευή 9/6 είχε dj στο Island στην Βάρκιζα. Είχε 30€ είσοδος χωρίς ποτό. Πάρε 2 άτομα 60€ και από 1 ποτό ο καθένας στα 15€ πάτε στα 90€ και 10€ ο παρκαδορος είσαι μια 100€. Δεν είναι πολλά τα 70€ για diablo.

• Like 3
Δημοσ.

Σίγουρα είναι παιχνιδάρα αλλά την τρίπλα που πουλάει collector's edition χωρίς το παιχνίδι ακόμα να την καταλάβω, δεν μπορούσε να έχει έστω ένα ψηφιακό κλειδί ;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, harry.d είπε

Σίγουρα είναι παιχνιδάρα αλλά την τρίπλα που πουλάει collector's edition χωρίς το παιχνίδι ακόμα να την καταλάβω, δεν μπορούσε να έχει έστω ένα ψηφιακό κλειδί ;

Κι εγώ το είδα γιατί έψαχνα κάτι χειρόπιαστο κι όχι digital. Μου πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσω πως το παιχνίδι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται και πως είναι απλώς merchandise...

Επεξ/σία από lephleg
Δημοσ.

Είναι πολλά τα 70 κ εγώ τσίνιξα αλλα δεν είναι παιχνίδι που θα το πάρεις έτσι για να το δοκιμάσεις. Ούτε θα το τερματίσεις σε 30-50 ώρες. Είναι κάτι που θα σε κρατήσει 1000άδες ώρες για αρκετά χρόνια πολύ party με παρέες γενικά ένας παράδεισος για έναν gamer.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Τι μου το θύμησες το auction house ρε φίλε τώρα!; Τραυματική εμπειρία η αφαίρεση του από το D3. Για μένα ήταν το 50% του game...

Πάνω απο 2 χιλιάρικα είχα βγάλει σε 1-1,5 μήνα. Δεν με είχε χαλάσει καθόλου το εξτρα μηνιάτικο.

Δημοσ.

Πώς και δεν μπήκε κάνεις περίεργος να πει επειδή έχει σχέση με τον λουσιφερ για αυτό πάει καλά σε πωλήσεις 🤣🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cmvrgr είπε

επειδή έχει σχέση με τον λουσιφερ

άμα τύχαινε και βρισκόμασταν στο χωρίο καλοκαίρι κάναμε παρέα, δεν το λες και σχέση όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...