abbath81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, Chocobo είπε Το παιχνίδι σου προσφέρει άνετα 70 ώρες.Λέω 70 για να το απλοποιήσουμε.Άρα 1€ η ώρα. Πολλά δεν τα λές. Α παίζει και σε pc δεκαετίας. Συν του ότι μετά από 70 ώρες παιχνιδιού το πουλάς με την σειρά σου 45-50€ και μετά τα 20€ ευρώ που πρακτικά σου κόστισε νομίζω ότι κυριολεκτικά είναι 1 ποτό. Πριν 30 χρόνια που πλήρωνες 20000-30000 δραχμές για παιχνίδια σε SNES κτλ που είχαν δουλειά από λίγων εβδομάδων εως μηνών από μια χούφτα προγραμματιστές με ελάχιστο budget και τα τερματίζες σε μια με δύο ώρες τότε ήταν καλά. Τότε που οι κονσόλες όπως το πρώτο playstation κόστιζε 350000δρχ (δύο μηνιάτικα ) Αυτά δεν τα υπολογίζουμε σήμερα που ΑΑΑ games με 100πλασιο κοστος ανάπτυξης λόγω πολυπλοκότητας/δικαιωμάτων/animation κτλ. έχουν παραμείνει τιμολογιακά στα τότε επίπεδα. Έχουμε μάθει να κλαιγόμαστε στα πάντα. 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vlad27 είπε 70€ είναι οι πάνες του μήνα για τον μπέμπη με τις τιμές να έχουν φτάσει στα ύψη 😆. Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και με την πρώτη ευκαιρία θα αγοραστεί, καθότι παλαιός οπαδός της σειράς από το πρώτο. Ας όψεται το ΤoTK που μου τρώει όλο τον gaming χρόνο μου. Αν τρομάξω και χ@@τώ πάνω μου με το Diablo, θα σου στείλω pm για πάνες. 😆 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από AntiCambeR
NickTG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 hour ago, abbath81 said: Τότε που οι κονσόλες όπως το πρώτο playstation κόστιζε 350000δρχ Ίσως καμία παραεισαγωγη πριν έρθει επίσημα αλλιώς προφανώς και δεν ήταν αυτή η τιμή του.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 58 λεπτά πριν, NickTG είπε Ίσως καμία παραεισαγωγη πριν έρθει επίσημα αλλιώς προφανώς και δεν ήταν αυτή η τιμή του. Νομίζω καμία κονσόλα δεν έφτασε σε τέτοια τιμή σε δραχμές, ίσως τα πλησίασε το neo geo μόνο. Για το παιχνίδι, diablo τίτλο ίσως δεν μπορέσω να ξαναπαίξω και ποτέ αλλά το πρώτο θα το θυμάμαι ως ένα από τα all time αγαπημένα μου και το ότι σε τόσα χρόνια είναι μόλις η τέταρτη συνέχεια λογικά δείχνει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά...
polaki Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Αλλά 9 στους 10 εδώ μέσα γκρινιάζετε επειδή δεν μπορείτε να το παίξετε σπασμένο, παρά επειδή κάνει 20€ ΨΩΡΟευρώ παραπάνω απ'τον οποιονδήποτε ΑΑ τίτλο. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...
Tetrabitos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Την Παρασκευή 9/6 είχε dj στο Island στην Βάρκιζα. Είχε 30€ είσοδος χωρίς ποτό. Πάρε 2 άτομα 60€ και από 1 ποτό ο καθένας στα 15€ πάτε στα 90€ και 10€ ο παρκαδορος είσαι μια 100€. Δεν είναι πολλά τα 70€ για diablo. 3
harry.d Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Σίγουρα είναι παιχνιδάρα αλλά την τρίπλα που πουλάει collector's edition χωρίς το παιχνίδι ακόμα να την καταλάβω, δεν μπορούσε να έχει έστω ένα ψηφιακό κλειδί ; 1
lephleg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, harry.d είπε Σίγουρα είναι παιχνιδάρα αλλά την τρίπλα που πουλάει collector's edition χωρίς το παιχνίδι ακόμα να την καταλάβω, δεν μπορούσε να έχει έστω ένα ψηφιακό κλειδί ; Κι εγώ το είδα γιατί έψαχνα κάτι χειρόπιαστο κι όχι digital. Μου πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσω πως το παιχνίδι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται και πως είναι απλώς merchandise... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2023 από lephleg
thecoolstefanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Είναι πολλά τα 70 κ εγώ τσίνιξα αλλα δεν είναι παιχνίδι που θα το πάρεις έτσι για να το δοκιμάσεις. Ούτε θα το τερματίσεις σε 30-50 ώρες. Είναι κάτι που θα σε κρατήσει 1000άδες ώρες για αρκετά χρόνια πολύ party με παρέες γενικά ένας παράδεισος για έναν gamer.
suffocater Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, DrFreeman είπε Τι μου το θύμησες το auction house ρε φίλε τώρα!; Τραυματική εμπειρία η αφαίρεση του από το D3. Για μένα ήταν το 50% του game... Πάνω απο 2 χιλιάρικα είχα βγάλει σε 1-1,5 μήνα. Δεν με είχε χαλάσει καθόλου το εξτρα μηνιάτικο.
cmvrgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Πώς και δεν μπήκε κάνεις περίεργος να πει επειδή έχει σχέση με τον λουσιφερ για αυτό πάει καλά σε πωλήσεις 🤣🤣🤣🤣🤣
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, cmvrgr είπε επειδή έχει σχέση με τον λουσιφερ άμα τύχαινε και βρισκόμασταν στο χωρίο καλοκαίρι κάναμε παρέα, δεν το λες και σχέση όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα