petran79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 γνωστό τροπάριο πλέον. Μετά από μια πατάτα, το επόμενο πάντα είναι τεράστια επιτυχία
panoskir Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, mayrhKaltsa είπε κάτι κάνεις λάθος αν για μια έξοδο για ποτά δίνεις 70€ Κεράσει ποτο; 1
drjohngr2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 θα συμφωνησω με αυτον που ειπε οτι σε μια εξοδο χαλας ισως και 70 (οκ σε 2 εξοδους ποτου) ενω με ενα καλο game τα λεφτα πιανουν τοπο αφου αφιερωνεις απειρες ωρες. Αν ειναι καψιμο η οχι ειναι θεμα του καθενος. Αλλα ειδικα σε φαγητο σε εστιατοριο μπορεις ανετα να δωσεις και πολλα παραπανω λεφτα (ειδικα αν πληρωνεις για 2...) για μια προσωρινη απολαυση που συχνα ειναι και μετρια. Αλλα ετσι μαθαμε πλεον 2
suffocater Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Λίγο ηλίθια imo η σύγκριση ποτό,έξοδος του ΣΚ/diablo/20 λεπτά με συνοδό πολυτελείας/1 φουλάρισμα βενζίνης. Όσοι θέλουν τα δίνουν, όσοι δεν θέλουν ας μην τα δώσουν, αλλά όσοι ελπίζουν οτι "αύριο" θα πέσει η τιμή, καλύτερα να πάρουν αναπαυτικούς καναπέδες γιατί θα περιμένουν πολύ. Ακόμα δεν έγινε launch καλά-καλά. 3
ff7lucas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, vastegial_74 είπε Απορώ με όσους λένε για την τιμή. Τα 70€ είναι 2 για να μην πω 1 έξοδος για λίγες ώρες για ποτά, με το ζόρι. Με ένα τέτοιο παιχνίδι θα αφιερώσεις αμέτρητες ώρες. Σωστός
dstilio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, thanoskkk είπε Παίζω mmo και arpgs από το 2004 και δεν έχω ξαναπετύχει τίτλο με 70 ευρώ. Ίσως κάνω λάθος. edit: σε PC Καλά και 150 να είχε θα ήταν 4, να μη πω 3 έξοδοι. Αμέτρητες ώρες δεν θα αφιερώσεις. Θα τελειώσεις το story, θα παίξεις ένα περιορισμένο end game και θα σκάσεις λεφτά σε dlc/expansion χώρια το shop. Όπως και να χει, μη νομίζετε όλοι ότι όποιος θεωρεί κάτι ακριβό και δεν το αγοράζει είναι γιατί είναι τσιγγουναριό. Διατηρώ συνδρομή σε 2 mmo's και τα σκάω σε nintendo και σε fall guys για μένα και τα πιτσιρίκια συχνά πυκνά. Όταν κάτι το θεωρώ ακριβό για αυτά που προσφέρει δεν το αγοράζω, απλά. 1) ας δούμε τις τιμές των υπολοίπων παιχνιδιών συγκριτικά 2) ας δούμε τιμές γενικότερα στα πάντα συγκριτικά με το 2004 που αναφέρεις. Αφού έχεις παιδιά θα ξέρεις ότι οι μπανάνες πλέον είναι πάνω από 1.5€/κιλό. 3) ποιο το κόστος παραγωγής του fall guys και ποσό το κόστος του Diablo iv. Από την απάντηση σου διακρίνω συγκεκριμένα γούστα στα παιχνίδια, όποτε θεωρώ ότι εκφράζεις υποκειμενικότητα ανοικτά. Εμενα που μου αρέσει αυτό το είδος δεν το θεωρώ ακριβό.
jimarass26 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Είναι γεγονός πως και 200€ να πάνε , παιχνίδια που είναι καλογραμμένα και θρύλοι βγάζουν τα λεφτά τους 1 εκατ φορές. Αφήστε την κλάψα και αγοράστε το όταν πέσει. Δεν είπαμε ότι πρέπει να πληρώνεις με την ώρα απόλαυσης αλλά όταν θα ρίξεις σε ένα game μια δεκαετία non stop , 70€ once off είναι τιμή σκότωμα. Είναι τσάμπα. Εγώ θα το πάρω όταν πάει 20€ γιατί δεν είμαι νεος να με καίει να παίξω. Θα προτιμούσα όμως να έβγαινε πχ 50€ και να πέταγαν 3-4 dlc με 10-20€ σε βάθος 4ετιας. Πιο λιγα για να μπεις και πιο πολλά σε βάθος χρόνου. Βέβαια σε χώρες που απευθύνεται αρχικά σε όρους αγοραστικής δύναμης είναι σαν να το αγοράζουν 20€ τιμή χώμα
DrFreeman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 18 hours ago, dstilio said: Αυτές οι τιμές είναι πολλά χρόνια στους ΑΑΑ τίτλους. Μια προσέγγιση είναι να δεις τη διαίρεση χρηματικης αξίας με μέση διάρκεια παιχνιδιού. Εκεί θα δεις ότι το Diablo φαντάζει συμφέρουσα αγορά. Παντως να πούμε οτι έχει και αρνητικά το παιχνίδι, αλλά το μάρκετινγκ που έπεσε υπερκάλυψε… Πέρα από το marketing, αν ένα παιχνίδι είναι κακό ή έστω μέτριο, αυτό δεν μπαλώνεται. Το D4 έχει μια γενικώς πολύ καλή αποδοχή από κριτικούς και κοινό, κάτι που δε θα συνέβαινε αν ήταν όντως προβληματικός τίτλος.
Vlad27 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 70€ είναι οι πάνες του μήνα για τον μπέμπη με τις τιμές να έχουν φτάσει στα ύψη 😆. Πέρα από την πλάκα το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και με την πρώτη ευκαιρία θα αγοραστεί, καθότι παλαιός οπαδός της σειράς από το πρώτο. Ας όψεται το ΤoTK που μου τρώει όλο τον gaming χρόνο μου.
freegr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Πάμε ένα στοίχημα ότι θα το βγάλουν και αε άρθρα στα συνδρομητικά όπως ορισμένα όπως το Last of us που μου άρεσε
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Unpopular opinion: 2-3 λεπτά άντεξα να δω ένα gameplay video. Σαν ταξίδι πίσω στη δεκαετία του 90. Αν ήταν δωρεάν, ίσως αφιέρωνα λίγο χρόνο.
DrFreeman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 23 minutes ago, kirileman said: Unpopular opinion: 2-3 λεπτά άντεξα να δω ένα gameplay video. Σαν ταξίδι πίσω στη δεκαετία του 90. Αν ήταν δωρεάν, ίσως αφιέρωνα λίγο χρόνο. Αν και φυσικά όλα αυτά ενέχουν την υποκειμενικότητα μας, αυτό που γράφεις εδώ θα ακουγόταν ως εξαιρετικά σπάνια ευλογία για πολλούς... 18 hours ago, jerry banana said: Με εποχές auction house που εάν έλιωνες έβγαζες μηνιατικα σε εβδομάδες. Τι μου το θύμησες το auction house ρε φίλε τώρα!; Τραυματική εμπειρία η αφαίρεση του από το D3. Για μένα ήταν το 50% του game... 2
jerry banana Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 14 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Αν και φυσικά όλα αυτά ενέχουν την υποκειμενικότητα μας, αυτό που γράφεις εδώ θα ακουγόταν ως εξαιρετικά σπάνια ευλογία για πολλούς... Τι μου το θύμησες το auction house ρε φίλε τώρα!; Τραυματική εμπειρία η αφαίρεση του από το D3. Για μένα ήταν το 50% του game... Χαχαχα εννοείται αλλά τότε κλαφτηκαν ότι προωθεί το τζόγο κλπ και δεν θυμάμαι τι . Επίσης το γεγονός ότι μπορούσες να λιώνεις και να πουλάς ψηφιακά αντικείμενα για πραγματικά λεφτά του έξω κόσμου ναι να τα βάζεις όντως σε τραπεζικό λογαριασμό ήταν κάτι που δεν το έχω ξαναδεί σε βιντεοπαιχνίδι. Τότε που έλιωνα είχα γνωρίσει έναν Φινλανδό που παίζαμε μαζί και το είχε κάνει επάγγελμα κανονικό . Να βρίσκει από λιώσιμο αντικειμενα στο 1-2% επιτυχίας και να τα πουλά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα