kozanitis_itis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, σκοπεύω να αρχίσω να ανεβάζω διαφορά βιντεακια στο youtube (κυρίως diy κατασκευές και κανα unboxing) για πλάκα θέλω να δω αν έχουν ενδιαφέρον 🙄(για αρχή). Έχω μια απόρροια είναι καλή ιδέα να τα ανεβάσω στο main youtube κανάλι μου (τον λογαριασμό google τον έχω από το 2013) η καλύτερα να δημιουργήσω ένα νέο κανάλι; θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος να τα ανεβάζω στο υπάρχων λογαριασμό μου?. Κάθε άποψη είναι δεκτή. Εγώ προσωπικά προτιμώ να τα ανεβάσω στο κανονικό που έχω τώρα.. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση "επιθέσεις" στο κανάλι και κλαπουν και τα αρχεία από το drive/email..
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Ελάχιστο ενδιαφέρον και views θα έχεις. Υπάρχουν ήδη πολλά κανάλια σχεδόν για τα πάντα, εκτός άμα βρεις τίποτε πρωτοτυπο. Άμα θες μόνο για χομπυ και για την πλάκα σου καντο. Για προβολή, προωθηση η λεφτά ξέχνα το. Τα βίντεο σήκωσε τα στον λογαριασμό που έχεις ήδη. Δεν υπάρχει θέμα κλοπής, κράτα ασφαλή τον κωδικό σου, βάλε επιβεβαίωση μέσω κινητού, πιθανόν να στο ζητήσει και το youtube, στην χειρότερη κράτα αντίγραφο και στον υπολογιστή, ακομα και να χάσεις κωδικό και να μην αποκτήσεις ποτέ πρόσβαση, τα βίντεο είναι δημόσια και τα κατεβάζεις από το youtube.
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Αν εχεις χρόνο ελεύθερο ξεκινα από χόμπυ και ανεβασε μικρα βιντεο που να μην κουράζουν. Αν περπατήσει βλέπεις. Και εγω ετσι το ξεκινησα πιο πολύ για την πλάκα μου δεν το περίμενα αλλα πέρασα τους 5.000 συνδρομητες.( α τωρα το είδα ειχα καιρό να κοιτάξω επιασα τους 6.500) 🤣 Κάπου εκεί όμως το παράτησα. Αν μου ερθει όρεξη θα ξεκινησω να ανεβάζω και πάλι. Για χρήματα από διαφημίσεις δεν εκανα αίτημα είμαι πέραν χρημάτων απλά μοιράζω δωρεάν γνωση.😉 Λένε πως καλό είναι να έχεις μία θεματολογία. Το δικό μου είναι λίγο τουρλομπούκι ότι μου ερθει και γουσταρω ανεβαζω.
kozanitis_itis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 29 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν εχεις χρόνο ελεύθερο ξεκινα από χόμπυ και ανεβασε μικρα βιντεο που να μην κουράζουν. Αν περπατήσει βλέπεις. Και εγω ετσι το ξεκινησα πιο πολύ για την πλάκα μου δεν το περίμενα αλλα πέρασα τους 5.000 συνδρομητες.( α τωρα το είδα ειχα καιρό να κοιτάξω επιασα τους 6.500) 🤣 Κάπου εκεί όμως το παράτησα. Αν μου ερθει όρεξη θα ξεκινησω να ανεβάζω και πάλι. Για χρήματα από διαφημίσεις δεν εκανα αίτημα είμαι πέραν χρημάτων απλά μοιράζω δωρεάν γνωση.😉 Λένε πως καλό είναι να έχεις μία θεματολογία. Το δικό μου είναι λίγο τουρλομπούκι ότι μου ερθει και γουσταρω ανεβαζω. Για χόμπι καλό είναι να όντως και συμφωνώ μικρά καο ποιοτικά. Εσύ αν επιτρέπεται τι κανάλι έχεις? Αν θέλεις στείλε λινκ 1 ώρα πριν, Mhdenistis είπε Να βάζεις τίτλους που τραβάνε. Όντως αρκεί να είμαστε στα πλαίσια του λογικού γιατί όταν βλέπω click bait τίτλους προσωπικά νευριάζω 😡 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ελάχιστο ενδιαφέρον και views θα έχεις. Υπάρχουν ήδη πολλά κανάλια σχεδόν για τα πάντα, εκτός άμα βρεις τίποτε πρωτοτυπο. Άμα θες μόνο για χομπυ και για την πλάκα σου καντο. Για προβολή, προωθηση η λεφτά ξέχνα το. Τα βίντεο σήκωσε τα στον λογαριασμό που έχεις ήδη. Δεν υπάρχει θέμα κλοπής, κράτα ασφαλή τον κωδικό σου, βάλε επιβεβαίωση μέσω κινητού, πιθανόν να στο ζητήσει και το youtube, στην χειρότερη κράτα αντίγραφο και στον υπολογιστή, ακομα και να χάσεις κωδικό και να μην αποκτήσεις ποτέ πρόσβαση, τα βίντεο είναι δημόσια και τα κατεβάζεις από το youtube. Δεν είπα για λεφτά για πλάκα είπα..τώρα αν κάποτε τραβούσε προς τα εκεί κομπλέ. Αλλά έτσι και αλλιώς από τι ξέρω τα φράγκα είναι ελάχιστα και δεν αξίζει καν να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να τα εισπράξεις... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα