rical Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια/γνώμες, ώστε να αγοράσω μια καρέκλα. Context : 25 Απριλίου είχα ένα ατύχημα, που δυστυχώς με άφησε κρεβατομενο για 1 μήνα λόγο το ότι χτύπησα δεξί πόδι και λεκάνη (χειρουργείο) και αναγκαστικά πρέπει να κάθομαι όσο μπορώ σε καρέκλα πάρα ξάπλα. Είχα αγοράσει πριν 3 4 χρόνια μια καρέκλα "Gaming" 70 ευρώ και πάρα τα 1.81 και 120 κιλά μου κρατάει ακόμα αλλά πλέον (ήμουν νιος και γέρασα (29)) με ενοχλεί μετά από μια ώρα παιχνιδιού στην μέση της λεκάνης (ουσιαστικά στην μέση πίσω που είναι το κόκκαλο (tailbone λέγετε; κάπως έτσι)). ΟΧΙ η μέση μου. Το budget είναι μέχρι 300 ααααντε βαριά 350, κοίταω για υφασμάτινη κυρίως για να μην στάζει ο λοκωσ μου και να έχει memory foam(?) Eχετε να μου προτείνετε κάποιες; Δεν με νοιαζουν τα accessories ούτε το αν "πέφτει" η πλάτη κλπ, ή αν είναι gaming, κυρίως παίζω competitive csgo, όπου με βρίσκω να κάθομαι αρκετά καμπουριαστα και στα chill ακουμπάω απλά την πλάτη πίσω. Αλλά συνέχεια κουνιέμαι για να βολευτώ γιατί κουράζομαι. Το μόνο που με νοιάζει ειναι να είναι άνετη! Η μόνη μ#€#κια είναι ότι δεν μπορώ να πάω να "δοκιμάσω" κάποιες γιατί είμαι με πατεριτσες και είμαι και στον 2ρο με σκαλιά😭. Thanks in advance.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα