Ducatista Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, Maurikycli είπε Κανονίστε να κάνετε υπεραντλησεις! Εγω παίρνω όσο νερό χρειάζομαι
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 ^ αυτό κρίνεται από την δυναμικότητα του υδροφόρου και πόσοι αντλούν από τον ίδιο. Μπορεί να δικαιούσαι από έναν κουβά έως ένα τάνκερ
Haldol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, andreaspA είπε Να του φτιαξω τον αλγοριθμο, την σχεδιαση του συστηματος σε χαρτι και μπορει να μου φτιαξουν ευκολα ενα PLC λέει που θα κανει αυτη την δουλειά. Πες του απλά τι χρειάζεσαι. Ο φίλος που φτιάχνει αυτοματισμούς σίγουρα ξέρει πολύ καλύτερα να φτιάξει και τον αλγόριθμο, και όλο το σύστημα. Κατά τ' άλλα ένα PLC είναι η ιδανική λύση, απλά να ξέρεις ότι ο φτηνότερος τέτοιος ελεγκτής της αγοράς ξεκινάει από περίπου 100€ (χώρια τα περιφερειακά, τροφοδοσία, κ.λπ). Και φυσικά, για οποιαδήποτε αλλαγή θα χρειάζεσαι τον φίλο σου... δεν είναι εύκολο χόμπι οι βιομηχανικοί ελεγκτές.
Maurikycli Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, Haldol είπε ελεγκτές. Όταν θα το έχει στήσει το σύστημα, θα σκάσει μύτη ο ελεγκτής περιβάλλοντος και θα του ταπωσει τη γεώτρηση 👹
andreaspA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Haldol είπε Πες του απλά τι χρειάζεσαι. Ο φίλος που φτιάχνει αυτοματισμούς σίγουρα ξέρει πολύ καλύτερα να φτιάξει και τον αλγόριθμο, και όλο το σύστημα. Κατά τ' άλλα ένα PLC είναι η ιδανική λύση, απλά να ξέρεις ότι ο φτηνότερος τέτοιος ελεγκτής της αγοράς ξεκινάει από περίπου 100€ (χώρια τα περιφερειακά, τροφοδοσία, κ.λπ). Και φυσικά, για οποιαδήποτε αλλαγή θα χρειάζεσαι τον φίλο σου... δεν είναι εύκολο χόμπι οι βιομηχανικοί ελεγκτές. Τσαμπα θα μου το φτιαξει. Πινακες σε καραβια φτιαχνουν, και απλα ετυχε και το συζητήσουμε χτες και μου ειπε ότι δεν ειναι δυσκολο να το φτιαξουν. Μου ζητησε ενα σκαριφημα του τι θελω να κανει αυτο το PLC. Κοιτα... στο κομματι "γεμιζει η δεξαμενη" δεν νομιζω οτι θα χρειαστω ποτε αλλαγη σε κατι. Απο εκει και περα με ενα πιεστικο και ενα programer gardena που λεει ο λογος ή με sonoff και ηλεκτροβανες θα ποτίζω τα δέντρα μου. Οποια τυχόν αλλαγη θελω να κανω , θα ειναι σε εκεινο το κομμάτι. θα με ενδιαφερε μηπως υπηρχε αλλος τροπος που δεν χρειαζεται να απλωσω καλωδια μεταξυ τους. Κατι δηλαδη που να μιλαει με wifi και καποιον server , και στα σημεια να χρειαζεται μονο ρευμα 220v, που σε καθε σημειο εχω διπλα 220v ή ειναι ευκολο να εχω. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από andreaspA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα