JustAnotherZombie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλησπερα ομαδα, να ενημερωσω οτι η Wise (πρωην TransferWise) δινει ενα τιμιοτατο επιτοκιο για Ευρω και ενα εξαιρετικο για USD. To επιτοκιο ΔΕΝ ειναι για προθεσμιακες αλλα για απλο λογ/σμο ! Δειτε την εικονα Επειδη μαλιστα ειναι βελγικος ο λογσμος που θα κανετε-εχετε, η φορολογια ειναι 30% και οχι 15% οπως Ελλαδα, καθαρο μηνιαιο επιτοκιο: 1.79% επι φορος 30% = 1.253% 3.12% επι φορος 30% = 2.184% 3.85% επι φορος 30% = 2.695% Υ.Γ..1. ακολουθαει τραπεζα αγγλιας αρα θα ανεβει το επιτοκιο Υ.Γ.2. δεν ειναι τραπεζα-τραπ.αδεια αλλα εξασφαλιζει τα λεφτα σας, δειτε και κρινεται εδω και εδω και εδω Y.Γ.3. για personal-δωρεαν λογαριασμο, μεχρι 3000 ευρω μαξ αλλιως εχει fee για να σου κραταει τα λεφτα: δες εδω Υ.Γ.4. νομιζω αξιζει μια δωρεαν μετατροπη μεσω Revolut 2-2.5Κ σε usd απο ευρω και να τα ξεχασεις Wise Υ.Γ.5. για οποιον θελει να ψαξει την εταιρια ειναι παλια, κερδοφορα ελαφρως και στο Χρηματηστηριο αγγλιας (αρα μπορεις να χαζεψεις ισολογισμους κτλ) (δεν δινω λινκ ρεφερ, δεν βγαζω λεφτα απο αυτο απλως προτεινω) 1
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Κι έλεγα τι να κάνω κάτι δολάρια που έχω στη Ρεβολουτ.. Να μεταφέρονται άραγε αυτούσια; 1
prometheas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Σε κανένα εξάμηνο θα υποχρεωθούν να ζητήσουν ΑΦΜ κα αυτοί .. Μετά θα έχουμε τις γνωστές δακρύβρεκτες ερωτήσεις στο Insomnia : "Γιατί μου ζητάν ΑΦΜ ; Που να πάω τώρα ; "
JustAnotherZombie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Doubt είπε Κι έλεγα τι να κάνω κάτι δολάρια που έχω στη Ρεβολουτ.. Να μεταφέρονται άραγε αυτούσια; Nαι ναι απλως προσοχη μεχρι 1000 ευρω η ρεβολουτ μετατροπη σε συναλαγγμα ειναι τζαμπα και μετα σου βαραει 1% προμηθεια ++εννοειται με απλη μεταφορα λεφτων φορτιζεις την Wise εντος 1 λεπτου (Transfer και βαζεις IBANK απο wise) (εχει και google pay κτλ ως φορτιση η wise αλλα κραταει κανα 10 λεπτο προμηθεια αν το κανεις ετσι τσακ μπαμ, αρα χαλαρα μεταφορα) 2 λεπτά πριν, prometheas είπε Σε κανένα εξάμηνο θα υποχρεωθούν να ζητήσουν ΑΦΜ κα αυτοί .. Μετά θα έχουμε τις γνωστές δακρύβρεκτες ερωτήσεις στο Insomnia : "Γιατί μου ζητάν ΑΦΜ ; Που να πάω τώρα ; " Ρεβολουτ οταν γραφτηκα δεν εδωσα και ακομα και τωρα δνε εχω δωσει. Τωρα δεν ξερω τι θα γινει σε λιγο καιρο αλλα for now, τιμιοτατοι και οπως και αυτοι και η Wise δεν απαιτει κατι τετοιο. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από JustAnotherZombie
Titos301 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 15 λεπτά πριν, JustAnotherZombie είπε Nαι ναι απλως προσοχη μεχρι 1000 ευρω η ρεβολουτ μετατροπη σε συναλαγγμα ειναι τζαμπα και μετα σου βαραει 1% προμηθεια Αρα να κανουμε πολλες μεταφορες των πχ 900€ αντι για 1 των 2700€;
prometheas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1000 ευρώ το μήνα ειναι το όριο δωρεάν μετατροπής σε συναλλαγμα στην Revolut στα προγράμματα Standard και Plus. Oπότε τα 2700 θέλουν 3 μήνες για να μεταφερθούν χωρις κόστος. Εναλλακτικά πας στο Premium πρόγραμμα της Revolut όπου το όριο ειναι 20000 Ευρώ το μήνα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από prometheas 1
JustAnotherZombie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, prometheas είπε 1000 ευρώ το μήνα ειναι το όριο δωρεάν μετατροπής σε συναλλαγμα στην Revolut στα προγράμματα Standard και Plus. Aκριβως. Στο δωρεαν πλανο της Ρεβολουτ εχουμε δωρεαν προμηθεια (0%) για μετατροπη σε οποιοδηποτε νομισμα (αρα τα 1000 ευρω πχ σε δολλαρια) και μετα απο τα 1000 μηνιαια αν θελουμε και αλλα 1%. 12 λεπτά πριν, Titos301 είπε Αρα να κανουμε πολλες μεταφορες των πχ 900€ αντι για 1 των 2700€; Αρα ναι προτεινω πολλες μεταφορες οχι ολα σε 1 μεταφορα. Δηλαδη μηνιαια περι τα 1000 ευρω να γινουνται μετατροπη (ή 900 το ιδιο λεμε) και κατοπιν μεταφορα στη wise με μτεφορα μεσω ΙΒΑΝΚ (τζαμπα) ωστε να μην πληρωσομε στη ρεβολουτ προμηθεια μετατροπης Υ.Γ.1 οποιαδηποτε στιγμη να ξερετε οτι απο wise σε revolut ή απο revolut σε wise πατε τα λεφτα σας περα δωθε διχως να πληρωσετε κατι Υ.Γ.2 πριν κανετε την μετατροπη θα σας βγαλει η ρεβολου οτι εχεις 0% ή 1% αρα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας Υ.Γ.3 κανει και η wise μετατροπη αλλα δεν εχει τιποτα τζαμπα+εχει ελαφρως χειροτερο συναλλαγμα απο revolut στα γρηγορα που την ειδα 2
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Κατέβασα την εφαρμογή, έκανα log in, αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχει ενημέρωση για επιτόκιο, ούτε ΙΒΑΝ για δολάρια κι έχει 4,14 $ fee. Εσύ πως την έκανες τη διαδικασία; Από την εφαρμογή Android ή από web?
JustAnotherZombie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Aναφορικα με την εφαρμογη ναι την χρησιμοποιω απο Android. Επιτοκιο δλδ interest που ακριβως θελετε επισημα να εχετε ενημερωση? Για ενεργοποιηση --> Sitting on your Wise money? It’s time to get growing. - Wise (και δειτε γενικα και το How much it costs) Αναφορά σε κείμενο tap the ‘Asset type’ icon on any of your balances or jars. You’ll get the option to upgrade from cash to interest — or another asset like stocks. Για τα δολλαρια, θελετε να ανοιξετε μεσω wise ενα λογσμο. Στη βασικη σελιδα σερνετε προς τα αριστερα και εχει επιλογη διπλα απο το ΕΥΡ + Open. Ειναι δωρεαν και απο τις επιλογες "Ι am not a US CitizeN" δεν θα σας ζητησει εξτρα χαρτια, ειστε οκ με την υπαρχουσα ταυτοποιηση σας που κανατε οταν γραφτηκατε στην εφαρμογη. Για το ποσο ειναι το interest επισημα αν και σας εστειλα παραπανω απο την εφαρμογη, βρηκα και το παρακατω παρομοιο απο το σιτε τους: How does balance cashback work? | Wise Help Centre Mπορειτε να στειλετε και επισημα εμαιλ απο τη εφαρμογη να ρωτησετε για να ειστε σιγουρος, απαντανε συνηθως εντος 1ας ημερας
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Doubt είπε Κατέβασα την εφαρμογή, έκανα log in, αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχει ενημέρωση για επιτόκιο, ούτε ΙΒΑΝ για δολάρια κι έχει 4,14 $ fee. Εσύ πως την έκανες τη διαδικασία; Από την εφαρμογή Android ή από web? απο την εφαρμογή,έχει κανα μήνα που το προμοτάρει,ίσως και παραπάνω. 1
Doubt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Και πως στέλνετε δολάρια από Ρεβολουτ σε wise χωρίς χρέωση; Εγώ βλέπω μόνο ΜΕ χρέωση 4,14€ που εννοείται δεν συμφέρει. Στη wise έχω λογαριασμό από παλιότερα σε EUR & USD μηδενικοί και οι 2. 24 λεπτά πριν, JustAnotherZombie είπε Επιτοκιο δλδ interest που ακριβως θελετε επισημα να εχετε ενημερωση? Για ενεργοποιηση --> Sitting on your Wise money? It’s time to get growing. - Wise (και δειτε γενικα και το How much it costs) Αυτό αναφέρεται σε πελάτες UK. Αν είστε και οι 2 με uk λογαριασμό πείτε το, μήπως βρούμε άκρη.
JustAnotherZombie Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι με ελληνικό λογσμο AMEΣΑ Fees 2.60 με 3.50 δολάρια περί τα 2000 usd για wise transfer. Εχει και με gpay αλλα βαράνε μεγάλη προμήθεια. Eχω βαλει να δοκιμασω και θα απανελθω απλως με μεταφορα ενα μικρο ποσο απο revolut transfer στο λογσμο USD να δω τι θα γινει (εχει ελαχιστες προμηθειες τυπου 0.5 ευρω). Δείτε και εσείς ανάλογα τα ποσά σας αν αξίζει μεταφορά ρεβολουτ usd ή μετατροπή wise Eur σε Usd. Παίζει ρόλο και το ποσό που θα βάλετε... (Add 2000usd, pay in usd επιλογή ) 2 ώρες πριν, Doubt είπε Και πως στέλνετε δολάρια από Ρεβολουτ σε wise χωρίς χρέωση; Εγώ βλέπω μόνο ΜΕ χρέωση 4,14€ που εννοείται δεν συμφέρει. Στη wise έχω λογαριασμό από παλιότερα σε EUR & USD μηδενικοί και οι 2. Αυτό αναφέρεται σε πελάτες UK. Αν είστε και οι 2 με uk λογαριασμό πείτε το, μήπως βρούμε άκρη. Όχι δε ισχύει μονο για UK το παραπάνω λίνκ. Συγκεκριμένα το έστειλα για ΕΕ. Επίσης στη χειρότερη μπορείτε να βάλετε με τζάμπα μεταφορα ευρώ και να δείτε ότι ισχύει αυτό που σας λεω για eur interest Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από JustAnotherZombie
geomrk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Στο asset type (που εκει το αλλαζω σε interest) μου εχει μονο cash. Ειτε στον EUR (που εχω 5 ευρω μεσα) ειτε σε λιρες(0 υπολοιπο). Οποτε πως γινεται;;
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Άρα δεν.. ακόμα τουλάχιστον. -------------------------- Other news.. αν έχει κανείς λογαριασμό στην Τ212, προσφέρουν 1,25% σε idle κεφάλαια, με ημερήσιο ανατοκισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα