animor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Έχω εδώ και πολλά χρόνια αρκετές βιβλιοθήκες απ το ικεα, την πιο συνηθισμένη. Σε κάποιες ειχα βάλει και ράφι προέκταση προς τα πάνω. Μια χαρά. προσφατα θέλησα να προεκτείνω άλλες δυο. Είναι λες και πρόκειται για διαφορετικά προϊόντα και φαίνεται η διαφορά του τελευταίου ραφιού από τα υπολοιπα. Προς το χειρότερο εννοείται. Και κανένα από τα δυο δεν κάθησε εντελώς σωστά πάνω στο άλλο. 2
BigBlack Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, animor said: Έχω εδώ και πολλά χρόνια αρκετές βιβλιοθήκες απ το ικεα, την πιο συνηθισμένη. Σε κάποιες ειχα βάλει και ράφι προέκταση προς τα πάνω. Μια χαρά. προσφατα θέλησα να προεκτείνω άλλες δυο. Είναι λες και πρόκειται για διαφορετικά προϊόντα και φαίνεται η διαφορά του τελευταίου ραφιού από τα υπολοιπα. Προς το χειρότερο εννοείται. Και κανένα από τα δυο δεν κάθησε εντελώς σωστά πάνω στο άλλο. Δεν είναι ίδιο το σύστημα στηριξης του καινούργιου "καπελου", ταιριαζει σωστα μόνο στις καινούργιες Billy. Στις παλιες κάθεται αλλα όπως είδες δεν ταιριαζει πλήρως. Έχουν αλλάξει μέγεθος και οι τρύπες στις σκαλιέρες κι έχουν άλλα στηρίγματα, λέπτυνε η πλάτη και άλλες ψιλοδιαφορές.
futureshock Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παντως για το jysk που εγραψαν καποιοι για την ποιοτητα του, εχω παρει μια 3φυλλη ντουλαπα και μια βιβλιοθηκη , την 3φυλλη ενα μεσημερι θα την ετρωγα στο κεφαλι γιατι εφυγε ολη κατω 😂, η βιβλιοθηκη μπαλατζαρι περα δωθε αλλα κραταει ακομα . Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από futureshock
mindreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 59 minutes ago, futureshock said: Παντως για το jysk που εγραψαν καποιοι για την ποιοτητα του, εχω παρει μια 3φυλλη ντουλαπα και μια βιβλιοθηκη , την 3φυλλη ενα μεσημερι θα την ετρωγα στο κεφαλι γιατι εφυγε ολη κατω 😂, η βιβλιοθηκη μπαλατζαρι περα δωθε αλλα κραταει ακομα . Με σημερινα δεδομενα, αν σου ελεγα κανε συγκριση jysk - ikea, τι θα ελεγες; Πανω κατω τα ιδια, ή καποιο λιγο καλυτερο;
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου Για άλλη μια φορά έπεσα σε παραγγελία με 2 προβληματικά έπιπλα που έχουν πρόβλημα και στο σκελετό και στο ύφασμα. Δεν ξέρω τί συμβαίνει με την ποιότητα των IKEA προϊόντων, πλέον. Τούς έχω ενημερώσει γραπτώς και αναμένω. 1
nickol-us Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Για άλλη μια φορά έπεσα σε παραγγελία με 2 προβληματικά έπιπλα που έχουν πρόβλημα και στο σκελετό και στο ύφασμα. Δεν ξέρω τί συμβαίνει με την ποιότητα των IKEA προϊόντων, πλέον. Τούς έχω ενημερώσει γραπτώς και αναμένω. Πρόβλημα εννοώντας; Φθαρμένα, με ζημιά;
QuantumWanderer Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πρόβλημα εννοώντας; Φθαρμένα, με ζημιά; Όχι ζημιά. Κατασκευαστικό πρόβλημα από το εργοστάσιο. Δεν θα έπρεπε να κοπεί έτσι ένα μέρος του σκελετού και το ύφασμα και είναι προβληματικά από το εργοστάσιο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα ζημιάς. Υπάρχει βαθύτερο πρόβλημα ελέγχου ποιότητας στην αλυσίδα και το διαπιστώνω από το αυξημένο ποσοστό προβληματικών προϊόντων που φτάνουν στον πελάτη, σε σχέση με το παρελθόν. Επίσης, διαπιστώνω πρόβλημα σε βίδες, εσοχές, και άλλα τέτοια θέματα που παλιά ήταν αψεγάδιαστα και πλέον δεν είναι. Αυτό δεν μού κάνει να είναι τυχαίο. Είναι μέρος μια εξίσωσης που έχει επιλεγεί από ψηλά. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από QuantumWanderer 1
tutuyo Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου ΙΚΕΑ μόνο τα πατατάκια αξίζουν Και τα ρολακια κανέλας ίσως
d_gkal Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Για σετ κρεβατοκάμαρας(κρεβάτι διπλό, κομοδίνα και συρτάριερα) τι θα προτείνατε;
lector Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 14 ώρες πριν, haris_216 είπε Κάτι άλλο που έχει αλλάξει (δεν αφορά βέβαια "προϊόν" ικεα αλλά ανήκει στις "παροχές" του) είναι η φάση με το αναψυκτικό στα εστιατόριά του. Ακομα χειροτερα, να προσθεσω, το οτι καταργησανε τις αντλιες με τις σαλτσες για τα hot dog και σου δινουν κατι κακομοιρα φακελακια 😬 1
QuantumWanderer Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Σε συνέχεια του παραπάνω προβλήματος που έθεσα, αν επρόκειτο να γινόταν αντικατάσταση προϊόντος, ζήτησα να μού εγγυηθούν γραπτώς ότι τα νέα έπιπλα που θα μού στείλουν, δεν θα έχουν το ίδιο πρόβλημα και να έχω εκ νέου την ίδια ταλαιπωρία ... και φυσικά δεν μπόρεσαν να το εγγυηθούν. Μού το είπαν ρητά. Αυτή είναι και η ρητή ομολογία της αλυσίδας IKEA ότι πλέον δεν ελέγχει καθόλου ποιοτικά θέματα. Φτάνει στον καταναλωτή ό,τι είναι να φτάσει από τον κάθε τυχάρπαστο προμηθευτή της απουσία ποιοτικού ελέγχου, και αν υπάρχουν θέματα απλά τα πας πίσω. Με την όλη ταλαιπωρία και το χάσιμο χρόνου. 1
haris_216 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:44 μμ 9 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Σε συνέχεια του παραπάνω προβλήματος που έθεσα, αν επρόκειτο να γινόταν αντικατάσταση προϊόντος, ζήτησα να μού εγγυηθούν γραπτώς ότι τα νέα έπιπλα που θα μού στείλουν, δεν θα έχουν το ίδιο πρόβλημα και να έχω εκ νέου την ίδια ταλαιπωρία ... και φυσικά δεν μπόρεσαν να το εγγυηθούν. Μού το είπαν ρητά. Αυτή είναι και η ρητή ομολογία της αλυσίδας IKEA ότι πλέον δεν ελέγχει καθόλου ποιοτικά θέματα. Φτάνει στον καταναλωτή ό,τι είναι να φτάσει από τον κάθε τυχάρπαστο προμηθευτή της απουσία ποιοτικού ελέγχου, και αν υπάρχουν θέματα απλά τα πας πίσω. Με την όλη ταλαιπωρία και το χάσιμο χρόνου. Ποιοτικός έλεγχος μπορεί να υπάρχει από την καλύτερη μέχρι την χειρότερη εταιρία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται με τα ίδια standards ή προδιαγραφές. Κατά συνέπεια το "qc passed" δεν σημαίνει απαραίτητα και ποιοτικό προϊόν αλλά απλά προϊόν που πέρασε ένα χ έλεγχο με άγνωστες σε εμάς παραμέτρους. Όπως έχω αναφέρει κι εγώ έχω δει ποιοτικές διαφορές στα προϊόντα τους σε σχέση με το παρελθόν. Πέρα όμως από αυτό δε νομίζω ότι η όποια εταιρία για το όποιο προϊόν θα σου έδινε ποτέ γραπτώς αυτό που ζητάς. Και αυτό για διάφορους λόγους και όχι απαραίτητα για αυτούς που ερμηνεύεις εσύ αυτή την άρνηση.
QuantumWanderer Δημοσ. Παρασκευή στις 10:50 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:50 μμ 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ποιοτικός έλεγχος μπορεί να υπάρχει από την καλύτερη μέχρι την χειρότερη εταιρία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται με τα ίδια standards ή προδιαγραφές. Κατά συνέπεια το "qc passed" δεν σημαίνει απαραίτητα και ποιοτικό προϊόν αλλά απλά προϊόν που πέρασε ένα χ έλεγχο με άγνωστες σε εμάς παραμέτρους. Όπως έχω αναφέρει κι εγώ έχω δει ποιοτικές διαφορές στα προϊόντα τους σε σχέση με το παρελθόν. Πέρα όμως από αυτό δε νομίζω ότι η όποια εταιρία για το όποιο προϊόν θα σου έδινε ποτέ γραπτώς αυτό που ζητάς. Και αυτό για διάφορους λόγους και όχι απαραίτητα για αυτούς που ερμηνεύεις εσύ αυτή την άρνηση. Καταλαβαίνω αυτό που λες γενικά για όλες τις εταιρείες, αλλά εδώ έχουμε μια μετακίνηση της αλυσίδας. Πριν χρόνια τους το είχα ζητήσει 2 φορές που μού είχαν στείλει προβληματικό προϊόν και το έλεγξαν πριν μού στείλουν το νέο. Προφανώς πλέον δεν τους ενδιαφέρει το τελικό στάδιο εξυπηρέτησης και έχουν γίνει απλά ένα μέρος της αλυσίδας διανομής. Το οποίο - να μη ξεχνιόμαστε - όταν πηγαίνουμε στην πιο απρόσωπη εξυπηρέτηση ως ένα κρίκο μιας αλυσίδας, το τελικό στάδιο εύκολα αντικαθίσταται ή εξαφανίζεται. Άλλωστε εκείνο ήταν και το ατού του, η πιο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.
marilou198530 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος αγοράζει ακόμα από το ΙΚΕΑ έπιπλα. Έχουν ρίξει την ποιότητά τους ενώ αντίθετα οι τιμές τους έχουν ανέβει κατά πολύ. Αν θέλαμε τα σουηδικά σας κεφτεδάκια κύριοι των Ικεα να το γυρνούσατε σε μαγειρείο, άμα πια που μας κάνουν διαφήμιση για την κουζίνα τους και ένα έπιπλο της προκοπής δεν έχουν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα