IKARIWTHS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλημερα σε ολους παιδια,εχω linux mint 21.1 και σκεφτηκα να πειραματιστω με plex media server. Ποιος ειναι ο ευκολοτερος τροπος ωστε το πλεξ να δει τα αρχεια μου που βρισκονται σε δευτερο σκληρο δισκο στο συστημα?
darkthan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Ο δευτερος σκληρος γινεται mount στο ξεκινημα του υπολογιστη??? Αν ναι απλα εκει που οριζεις τα folders που ο plex θα βλεπει ,ορισε του το folder που εχεις τα αρχεια σου.
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Οχι για να δω τον σκληρό ανοιγω τον explorer(nemo) παταω στο devices και τον επιλεγω ,μετα φαινεται και στην επιφανεια εργασιας . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από IKARIWTHS
darkthan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) αυτο θα σε βοηθησει https://community.linuxmint.com/tutorial/view/1513 και αυτο https://help.ubuntu.com/community/AutomaticallyMountPartitions .καλο ειναι να γνωριζεις σε τι file system εχεις το partition που θες να κανεις mount Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από darkthan
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Άρα αν προσαρτήσω τον δίσκο από την αρχή θα συμπεριφερθεί όπως και στα windows ,καλή σκέψη θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω 1
Λύση IKARIWTHS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Καλημερα σε ολους,τελικα μπηκα στο disks πανω στον δισκο που με ενδιαφερει πατησα τα γραναζια και ανοιξα την καρτελα που γραφει edit mount options ,εκει απενεργοποιησα το user session defaults και ενεργοποιησα το mount at system start up 1
alxnt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 @IKARIWTHSΜε τα permissions, στους target φακέλους, τι έκανες για να τους δει το plex;
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 φιλε alxnt σορρυ που αργησα να απαντησω ,με τα permissions εχω μαυρα μεσανυχτα. Που ακριβως εχεις προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα