NickTG Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 8 hours ago, Mr_Laptop said: Εγω μίλησα για να φενεται νομίμως και ασφαλισμένος φιλε μ haldol τώρα ότι δεν καλύπτει αν γίνει κατι ειναι πάσης φύσεως γνωστό…… για έναν τυπικό έλεγχο εννοείτε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος χτυπά ξύλο θα έχει μπλέξιμο… Ούτε σε τυπικό έλεγχο σε καλύπτει. Μια χαρά σου δίνουν πρόστιμο.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Στις 11/6/2023 στις 8:10 ΠΜ, tsatt είπε Καλησπερα, σε λιγο γινομαι 18 και ηρθε η ωρα γιa το πρωτο μηχανακι/μηχανη και ψαχνω διαφορα μοντελα. Στην αρχη ειxα καταληξει στο VF185 ομως το ξανασκεφτηκα γαιτι θα εχω διπλωμα Α1 και θα ειμαι ανασφαλιστοσ με το VF οποτε ξεκινησα να βλεπω για 125. Εχω βρει το RKF125 , εμφανισιακα ειναι τοπ και δεν εχει καμια σχεση με παπι αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την εταιρια και τα προβληματα που μπορει να μου βγαλει. Υπαρχει καποιος που εχει το RKF και μπορει να μου πει αν αξιζει τα 2800. Αν εχετε καμια αλλη προταση γραψτε την απο κατω (θελω συμπλεκτη γιατι εχω σκοπο να παρω μηχανη μολις ανανεωθει το διλπωμα) Ευχαριστω πολυ επειδη μαλλον αρκετοι αντι να ασχοληθουν με το θεμα ασχολουνται με ασφαλιστικες (μαλλον απο μηχανες...) δες αν σε παιρνει οικονομικα για cbr 125 μιας και πας για στριτακι επισης ριξε μια ματια εδω https://motorbike.gr/αφιερώματα/αφιέρωμα-στα-125cc-όλα-τα-μοντέλα-της-ελλην/ οι benelli και το daytona ειναι στο μπατζετ σου
NeraBlack Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Απλά παρε ένα σκούτερ/παπί,που θα το κρατήσεις και σαν βασικό οχημα με τη μηχανή.Μια χαρά θα αποκτήσεις και εμπειρία,συμπλέκτη εχουν και τα παπιά...στο πόδι.Δεν ειναι κάτι που χρειάζεται να έχεις για να μάθεις για 3 χρόνια. Αυτα τα 125 "στριτ",ειναι απλά άβολα παπιά,με πιο ακριβα πλαστικα.Δεν μπορω και δε χρειαζεται να τα περιγραψω καλυτερα.Αβολη θέση οδήγησης, καθόλου χώροι για μηχανή πόλης-γιατί αυτό είναι-ακριβά σερβις,ακριβα ανταλλακτικα. Άχρηστα σε κάθε έκφανση της μοτοκίνησης,απευθύνονται σε καυλωμένους πιτσιρικάδες,που δεν ξέρουν και "θέλουν αυτό που δείχνει ωραίο". Καταννοητό,αλλά αυτό το κανουν οι γκομενες και αγοραζουν Πεζό και τρεχουν στα συνεργεία. Κάνε στον εαυτό σου τη χάρη και πάρε ένα παπί ή ενα σκούτερ. Στείλε μετά απο χρόνια το ευχαριστώ.
Axilleas150 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοίτα και το QJ TRX 125 ABS με 2500€. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από Axilleas150
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα