tsatt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Καλησπερα, σε λιγο γινομαι 18 και ηρθε η ωρα γιa το πρωτο μηχανακι/μηχανη και ψαχνω διαφορα μοντελα. Στην αρχη ειxα καταληξει στο VF185 ομως το ξανασκεφτηκα γαιτι θα εχω διπλωμα Α1 και θα ειμαι ανασφαλιστοσ με το VF οποτε ξεκινησα να βλεπω για 125. Εχω βρει το RKF125 , εμφανισιακα ειναι τοπ και δεν εχει καμια σχεση με παπι αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την εταιρια και τα προβληματα που μπορει να μου βγαλει. Υπαρχει καποιος που εχει το RKF και μπορει να μου πει αν αξιζει τα 2800. Αν εχετε καμια αλλη προταση γραψτε την απο κατω (θελω συμπλεκτη γιατι εχω σκοπο να παρω μηχανη μολις ανανεωθει το διλπωμα) Ευχαριστω πολυ
Mr_Laptop Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 VF185 ειναι εγγύηση φιλε μ. Βάλε καποιον συγγενει σου 1βαθμου να σου κάνει την ασφάλεια για να καλύπτεσαι κανονικά….
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε Βάλε καποιον συγγενει σου 1βαθμου να σου κάνει την ασφάλεια για να καλύπτεσαι κανονικά…. Η ασφάλεια ΔΕΝ τον καλύπτει εφόσον δεν έχει δίπλωμα για το όχημα που οδηγεί. Σε ατύχημα είναι ακριβώς το ίδιο με το να μην υπάρχει καθόλου ασφάλεια. Μη παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο. 3 3
Mr_Laptop Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Εγω μίλησα για να φενεται νομίμως και ασφαλισμένος φιλε μ haldol τώρα ότι δεν καλύπτει αν γίνει κατι ειναι πάσης φύσεως γνωστό…… για έναν τυπικό έλεγχο εννοείτε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος χτυπά ξύλο θα έχει μπλέξιμο…
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Mr_Laptop είπε Εγω μίλησα για να φενεται νομίμως και ασφαλισμένος φιλε μ haldol τώρα ότι δεν καλύπτει αν γίνει κατι ειναι πάσης φύσεως γνωστό…… για έναν τυπικό έλεγχο εννοείτε σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος χτυπά ξύλο θα έχει μπλέξιμο… Την ασφάλεια την κάνεις ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να μη βρεθείς να δουλεύεις 20 χρόνια για να ξεπληρώσεις, όχι για να μη πληρώσεις ένα πρόστιμο. Το να «φαίνεται» ασφαλισμένος ενώ δεν είναι δε χρησιμεύει κάπου. 1
Mr_Laptop Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Σιγά να μην πληρώνεις και 30 χρόνια ρε σύ αν ειναι δυνατόν…… είστε οι περισσότεροι εδώ γιατροί, δικηγοροι, ασφαλιστές…. Ρωτά τον ασφαλιστή σου αγορινα μ τι μπορεί να κανείς και μην ακούς κανεναν….
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε Σιγά να μην πληρώνεις και 30 χρόνια ρε σύ αν ειναι δυνατόν…… είστε οι περισσότεροι εδώ γιατροί, δικηγοροι, ασφαλιστές…. Ρωτά τον ασφαλιστή σου αγορινα μ τι μπορεί να κανείς και μην ακούς κανεναν…. Εγώ είμαι νόμιμος αδερφέ, δε μ' απασχολεί το «τι μπορείς να κάνεις» για ν' αποφύγεις οτιδήποτε. Αλλά για τον ίδιο λόγο είμαι και παλιάνθρωπος, αν πέσει πάνω μου κανένας χωρίς δίπλωμα, δεν είμαι από αυτούς που θα δεχτούν να έρθει ο συγγενής που έχει δίπλωμα ώστε να δηλώσει ότι έφταιγε αυτός. Απλά θα καλέσω τροχαία. Όπως και να 'χει όμως, στο πρώτο post του λες: 17 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε Βάλε καποιον συγγενει σου 1βαθμου να σου κάνει την ασφάλεια για να καλύπτεσαι κανονικά…. Όμως ΧΩΡΙΣ να διευκρινίζεις τι συνέπειες μπορεί να υπάρξουν σε ατύχημα, ή τι ακριβώς εννοείς με το «καλύπτεσαι κανονικά». Εκεί είναι η διαφωνία μου. Πες του τι ισχύει στην πράξη και άσε αυτουνού την ευθύνη, για το τι θέλει να κάνει. Αλλά εσύ τον εφησυχάζεις λέγοντας κάτι που μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα. 1
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 μιστερ λαπτοπ. το να επιμένεις στην επικίνδυνη συμβουλή που έδωσες κάπως λέγεται. σε αφήνω να το αντιληφθείς ο ίδιος. 1
Kastriot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Έναν γέρο να τύχει να σκουντήξει καταλάθος, αυτός να παραπατήσει , να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει στο ντόπο και μετά ας φωνάξει τον ασφαλιστή να αποζημιώσει τους 15 νοματαίους της οικογενείας... μην πετάτε βλακείες παιδιά πραγματικά . Δεν έχει γίνει ακόμα 18 και για να έχει στα χέρια του δίπλωμα για πάνω από 125 θέλει σχεδόν 3 χρόνια. Αν μιλάμε και για καθημερινή μετακίνηση, πιστεύω όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι οι πιθανότητες να γίνει μαλακία δεν είναι ελάχιστες. Και αν γίνει μακάρι να αφορά μόνο λαμαρίνες. 1
Maurikycli Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, Haldol είπε . Αλλά για τον ίδιο λόγο είμαι και παλιάνθρωπος, αν πέσει πάνω μου κανένας χωρίς δίπλωμα, δεν είμαι από αυτούς που θα δεχτούν να έρθει ο συγγενής που έχει δίπλωμα ώστε να δηλώσει ότι έφταιγε αυτός. Απλά θα καλέσω τροχαία. Έτσι έκανε αυτός που τράκαρα και η Τροχαία τον έβγαλε υπαίτιο 🤣
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Έτσι έκανε αυτός που τράκαρα και η Τροχαία τον έβγαλε υπαίτιο 🤣 Η τροχαία μπορεί να έκανε ό,τι θέλει, έτσι κι αλλιώς δε κρίνει αυτή. Απλή καταγραφή κάνουν, χωρίς καν να εκφράσουν άποψη για το ποιος φταίει. Θα γράψουν απλά στο έντυπο ότι έγινε ατύχημα στο σημείο τάδε, υπό τις τάδε συνθήκες, ο οδηγός οδηγούσε το τάδε όχημα, και το δίπλωμά του κάλυπτε τις κατηγορίες τάδε, τάδε, παρατάδε. Τίποτε άλλο. Μετά κρίνει η ασφαλιστική σε πρώτη φάση, και αν υπάρξει σοβαρό ζήτημα (τραυματισμός, ή διαφωνία), τα δικαστήρια. 1
valadsk Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 38 λεπτά πριν, greekfragma είπε μιστερ λαπτοπ. το να επιμένεις στην επικίνδυνη συμβουλή που έδωσες κάπως λέγεται. σε αφήνω να το αντιληφθείς ο ίδιος. κάτι θα κατάλαβε τελικά η τύπισσα και του αρνήθηκε 4η φορά αν θυμαμαι καλα. 1 1
Black Demis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 οτι και να παρεις να εχει abs απο εκει και περα θεμα γοστου ειναι
greekfragma Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 26 minutes ago, valadsk said: κάτι θα κατάλαβε τελικά η τύπισσα και του αρνήθηκε 4η φορά αν θυμαμαι καλα. απορώ πως μου ξέφυγε τέτοιο διαμάντι. και το κοιτάω το ΜπλαΜπλα...
Maurikycli Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 47 λεπτά πριν, Haldol είπε Η τροχαία μπορεί να έκανε ό,τι θέλει, έτσι κι αλλιώς δε κρίνει αυτή. Απλή καταγραφή κάνουν, χωρίς καν να εκφράσουν άποψη για το ποιος φταίει. Θα γράψουν απλά στο έντυπο ότι έγινε ατύχημα στο σημείο τάδε, υπό τις τάδε συνθήκες, ο οδηγός οδηγούσε το τάδε όχημα, και το δίπλωμά του κάλυπτε τις κατηγορίες τάδε, τάδε, παρατάδε. Τίποτε άλλο. Μετά κρίνει η ασφαλιστική σε πρώτη φάση, και αν υπάρξει σοβαρό ζήτημα (τραυματισμός, ή διαφωνία), τα δικαστήρια. Ο τρόπος καταγραφής τον έβγαλε φταίχτη Η φροντίδα ατυχήματος έγραψε τα σωστά, αλλά μάντεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα