Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Δεν ξέρω τι απαντήσεις σου δώσανε ΑΝ σου δώσανε πάνω σε αυτό το κομμάτι 

αλλά από αυτό που έγραψες η πήγαινες δημοτικό τότε όποτε δεν έχεις εικόνα ή δεν ειχες ασχοληθεί με το κομμάτι ναυαρχίδα (κυρίως από τη Nokia αλλά και την blackberry ).

Τότε λοιπόν εγώ που είμαι 39(2007) είχα αγοράσει το Nokia N95 κάπου στα 600€ 

Το πρώτο I phone δεν ερχόταν Ελλάδα αλλά και να ερχόταν δεν θα το αγόραζα καθότι ο άνθρωπος έχει την τάση να αντιστέκεται σε ότι καινούργιο πάει να σπάσει το γνωστό κατεστημένο .

Όποτε και στο δια ταύτα οι ναυαρχίδες όταν βγήκε το πρώτο i phone ήταν Ακριβότερες.

Για την ιστορία και μόνο, όταν ανακοινώθηκε το πρώτο iPhone ήταν πανάκριβο σε σύγκριση με τις τότε ναυαρχίδες γιατί κόστιζε 499$ για συμβόλαιο 2 ετών, μάλιστα αναγκάστηκε να κάνει μείωση τιμής στα 199$ μετά από κάτι μήνες κυκλοφορίας…

εκείνη την εποχή μάλιστα πολύ κατηγορούσαν την Apple για αλαζονεία που ανακοίνωσε συσκευή με 2mp κάμερα ενώ οι υπόλοιπες ναυαρχίδες ήταν ήδη στα 5mp, τη έλλειψη video, την έλλειψη ραδιοφώνου, την ενσωματωμένη μπαταρία και το κλειδωμένο Bluetooth ενώ ζήταγε τόσα πολλά λεφτά…

Από εκείνη την εποχή και γι το επόμενο μοντέλο 3G…

iphonevsrock-Google.png.1be4382fb78e9206a5b10829ba73f0b1.png

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.

Όσα δε φτάνει ο Zucker, τα κάνει κρεμαστάρια.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να κάνουν την ανάλυση τέτοια ώστε να μην βλέπεις τα pixel, και φυσικά να μην κοστίζει όσο δύο νεφρά!

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

Όχι μόνο σαν αυτόν αλλά πολύ χειρότερα για την ματαιοδοξία του πλούσιου αλλά κενού τελικά ανθρώπου, μέχρι τότε το μάρκετινγκ δείχνει να αποτυγχάνει 

Δημοσ.

Θέλει να μας πει πως το Facebook και το Instagram είναι για κοινωνικά άτομα;
Εκτός αν θεωρεί κοινωνία το πληκτρολόγιο και το monitor.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Δεν ξέρω τι απαντήσεις σου δώσανε ΑΝ σου δώσανε πάνω σε αυτό το κομμάτι 

αλλά από αυτό που έγραψες η πήγαινες δημοτικό τότε όποτε δεν έχεις εικόνα ή δεν ειχες ασχοληθεί με το κομμάτι ναυαρχίδα (κυρίως από τη Nokia αλλά και την blackberry ).

Τότε λοιπόν εγώ που είμαι 39(2007) είχα αγοράσει το Nokia N95 κάπου στα 600€ 

Το πρώτο I phone δεν ερχόταν Ελλάδα αλλά και να ερχόταν δεν θα το αγόραζα καθότι ο άνθρωπος έχει την τάση να αντιστέκεται σε ότι καινούργιο πάει να σπάσει το γνωστό κατεστημένο .

Όποτε και στο δια ταύτα οι ναυαρχίδες όταν βγήκε το πρώτο i phone ήταν Ακριβότερες.

Μια  χαρά τα πρόλαβα. Φυσικά και υπήρχαν ακριβότερα. Αλλά αυτό δεν ήταν η νόρμα. Σωστά αναφέρεις τα 6 κατοστάρικα του N95 (μη σου πω και 700 σε κάποια μαγαζιά) αλλά γενικά το αναφέρω πως με 350 ευρώ έπαιρνες κινητό "ναυαρχίδα άλλης εταιρίας. Δεν υπήρχε βέβαια η έννοια της "ναυαρχίδας" σε τέτοιο βαθμό που το ζούμε στο τώρα. Μια καλή κάμερα ήθελες και χώρο να σπρώξεις μουσική. Και πάνω κάτω όλα τα κινητά από 300 + είχαν παρόμοιες δυνατότητες. Πιο πολύ εμφάνιση αγόραζες. Αναθεμα κι αν κανείς μας ήξερε τι φοράγανε σερ CPU GPU πάνω τα μπρίκια αυτά.

Επίσης κάτι που θα θυμάσαι είναι πως οι τιμές πέφτανε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Βγαίνανε τόσα μοντέλα που κάτι που έκανε 550 το έβρισκες στο 5μηνο 350 ευρώ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE :) 
Για να μιλάμε και συγκεκριμένα ..  το SONY ERICSSON W980 ξεκινησε 440 κάπου και στο 5μηνο το έβρισκες σκέτη συσκευή στα 260.
Πάντως ναι NOKIA και Blackberry πόναγε η τσέπη 😄.

Σε κάθε περίπτωση όμως. Οποιος έπιανε iPhone δεν γύριζε πίσω. Οι υπόλοιποι ηταν ιθαγενείς μπροστά του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...