Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί δεν αγοράζει μετοχές τις Apple ο ίδιος ο Zuckerberg? Θα μπορούσε να μπει στο μετοχικό board και να αποφασίζει και αυτός.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυτό με το vr μου κάθεται λίγο περίεργα…  το oculus rift βγήκε το 2012

To  facebook  αγόρασε την oculus το 2014 για 2 δις

Από τότε έχει πέσει ένας σκασμός χρήματα και mainstream( απέχει πολύ θα έλεγα)  δεν έγινε και ούτε προβλέπετε να γίνει τα επόμενα χρόνια… κάποιοι χάνουν πολύ χρήμα… Μιλάμε για πολύ χρήμα…

Και συνεχίζουν να ρίχνουν χρήμα σε κάτι που ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για αυτό…

11 χρόνια ρίχνουν χρήμα… σε ένα προϊόν που δεν πουλάει…

Δε νομίζω να έχει ξαναγίνει για άλλο προϊόν αυτό…  

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, TomAris1914 είπε

Καλησπέρα. Αυτό με το vr μου κάθεται λίγο περίεργα…  το oculus rift βγήκε το 2012

Από τότε έχει πέσει ένας σκασμός χρήματα και mainstream( απέχει πολύ θα έλεγα)  δεν έγινε και ούτε προβλέπετε να γίνει τα επόμενα χρόνια… κάποιοι χάνουν πολύ χρήμα… Μιλάμε για πολύ χρήμα…

Και συνεχίζουν να ρίχνουν χρήμα σε κάτι που ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για αυτό…

E να μην σπαταλάνε/πετάνε και αυτοί κάπου το χρήμα;

Μονο εμείς θα τα ρίχνουμε στις γκατζετιές; 😂😂😂

Επεξ/σία από silentstorm
  • Thanks 1
Δημοσ.

κανεις δεν χρειαζεται το αιφονι των 1500 ευρω?

ΚΑΝΕΙς?

αυτο προκυπτει απο καποια ερευνα ή τα βγαζει απο το κ@λο του ο καθε ζουκεπερκ?

Δημοσ.

Θυμήθηκα τώρα τον notch του minecraft που μετά τα 5δις που είχε πάρει από την microsoft  έγραφε στο τουιτερ πόσο μόνος νιώθει στο τεράστιο μανσιον των εκατοντάδων εκατομμυρίων που έμενε στο los angeles.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TomAris1914 είπε

ρίχνουν χρήμα… σε ένα προϊόν που δεν πουλάει…

Πουλάει....... μετοχές. 

4 ώρες πριν, cghera είπε

το δικό του είναι για φτωχούς και κοινωνικούς δηλαδη;

Όχι. Για φτωχούς μοναχικους. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TomAris1914 είπε

Προσωπικά έχω όπως λες από το 2012. Το απολάμβανα και συνεχίζουμε το απολαμβάνω ειδικά με συγκεκριμένους τίτλους παιχνιδιών σίγουρα δεν είναι οσοι είναι για τον υπολογιστή αλλά με ικανοποιούν απόλυτα. Η εμπειρία δεν συγκρίνεται με ένα απλό pc game. Και ναι αν είχα να επιλέξω μεταξύ ενός virtual reality  head set και ενός ακριβού κινητού θα προτιμούσα το πρώτο.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Τα ίδια έλεγε και ο Balmer κάποτε για το iPhone και μετά …κουβάς! 😛 

Για θυμήσου πόσο έκανε το πρώτο iPhone...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, michael92 είπε

Για θυμήσου πόσο έκανε το πρώτο iPhone...

500 euro...αλλά τότε δεν υπήρχε κινητό στα 500 ευρώ και χωρίς επιδότηση....ήταν εξωπραγματικό ποσό για την εποχή στην συγκεκριμένη αγορά..

Δες και το βίντεο με την αντίδραση του για να θυμηθείς λιγάκι...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papapontikas είπε

500 euro...αλλά τότε δεν υπήρχε κινητό στα 500 ευρώ και χωρίς επιδότηση....ήταν εξωπραγματικό ποσό για την εποχή στην συγκεκριμένη αγορά..

Δες και το βίντεο με την αντίδραση του για να θυμηθείς λιγάκι...

Δεν νομίζω πως έχει σύγκριση μεταξύ των 2.

Εξηγούμαι.

Το iPhone έκανε 500 αλλά ο αντίπαλος δεν έκανε 50. Έκανε 300. Δηλαδή είχε ένα 40% αύξηση πάνω κάτω. Σε αυτή την αύξηση έπαιρνες κάποιες τεχνολογίες που και δεν είχε το απέναντι στρατόπεδο και έκανε και χρόνια να τις αναπτύξει. Βλέπε κυρίως την πραγματικά άρτια touch screen και το multitouch. Θυμάμαι χρόνια να προσπαθούν να το αντιγράψουν σωστά και η Apple να έχει πατεντάρει τεχνολογίες.

Εδώ έχουμε ένα προϊόν που ο μόνος λόγος του κόστους είναι η καλύτερη τεχνολογία στις οθόνες (υψηλότερη ανάλυση). Ομως τεχνολογία που μπορεί ο οποιοσδήποτε να βάλει και να φτάσει το προϊόν του σε αυτό το τιμολογιακό βάρος.

Δηλαδή αύριο, η Microsoft, η Meta, η Valve μπορούν στο καπάκι να παρουσιάσουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σε ποιότητα και τεχνολογία με το όποιο ίδιο ή παρόμοιο κόστος.

Δεν είναι δηλαδή...κάτι εξωπραγματικό.

Είναι απλώς μια πρόταση για πλούσιους. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αν εσύ όμως πέρα από το τεχνολογικό άλμα(που είναι όμως διαθέσιμο σε όλους να το κάνουν), τι άλλο είδες ξεχώρισε και είπες ώπα! Το αγοράζω δεν θα το κάνει κανείς άλλος.

Επεξ/σία από Volga
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...