Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Δεν ξέρω, εγώ το άκουσα στο ραδιόφωνο και έψαχνα μια ευκαιρία για να πετάξω κάπου το λινκ για να δείξω ότι είμαι γνώστης, έστω κι αν δεν είχε σχέση 100% με το αρχικό ποστ. 

Μπράβο, αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο πράγμα, για την ακρίβεια.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

το 20λεπτο στα P1 και P2 δεν ισχυει ακριβως,το δωρεαν ειναι περιπου 25' λεπτα. Οπότε προφανως υπολογισε λαθος τον χρονο ο TS

Δημοσ.

Παιδιά ήμουν μέσα 40' λεπτά το γεγονός έλαβε χώρα την 1/06 και το να μου άνοιξε κάποιος την μπάρα δεν παίζει γιατι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί είναι απλά μηχάνημα που υποτίθεται μου σκαναρε τις πινακίδες εγώ έβαλα το πρώτο εισιτήριο αυτό που μου έβγαλε στην είσοδο δηλαδή στο μεταξύ είχα και την κάρτα στο χέρι μου γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα πληρώσω και απλά άνοιξε η μπαρα. Το μηχάνημα που τοποθετείς το εισιτήριο ισχύει ότι πάνω είχε το σήμα αυτό το χαρακτηριστικό που έχουν και τα pos για ανέπαφη συναλλαγή τις τρεις χαρακτηριστικές γραμμές κάπως όπως το σήμα του wi-fi. Δεν είναι ότι με χάλασε προφανώς που μου άνοιξε έτσι απλά σκέφτομαι μην μου έρθει κανένα κοντογουνι στο σπίτι και για αυτό και ρωτάω τι παίζει 

Δημοσ.

βρήκα τι έγινε:

πήγε και πλήρωσε άλλος για σένα με πλαστές πινακίδες ίδιες με τις δικές σου. στάχτη στα μάτια των ερευνών μετά το έγκλημα.

Δημοσ.
5 minutes ago, BaldMamba said:

Παιδιά ήμουν μέσα 40' λεπτά

Ο χρόνος είναι κάτι σχετικό, ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Πχ σου λέει η γυναίκα πως σε 10' θα είναι έτοιμη, μόλις ετοιμάστηκε το ρολόι έδειξε ότι είχαν περάσει 40', αλλά εσύ νομίζεις πως έκανε 1,5 ώρα :)

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση το σύστημα να έκανε κάποιο λάθος, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι το πιο απίθανο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ο χρόνος είναι κάτι σχετικό, ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Πχ σου λέει η γυναίκα πως σε 10' θα είναι έτοιμη, μόλις ετοιμάστηκε το ρολόι έδειξε ότι είχαν περάσει 40', αλλά εσύ νομίζεις πως έκανε 1,5 ώρα :)

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση το σύστημα να έκανε κάποιο λάθος, αλλά αυτό πιστεύω πως είναι το πιο απίθανο.

Οι γυναικες απλα εχουν αλλη μοναδα μετρησης του χρονου .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BaldMamba είπε

Τελικά κάποιος με σιγουριά δεν γνωρίζει να μου απαντήσει;

Που να ξέρουμε;Και στο κάτω κάτω τι πρόβλημα υπάρχει;Δεν πλήρωσες ,τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...