Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τις προάλλες καθώς έφτανε ενα συγγενικό μου πρόσωπο στο αεροδρόμιο και έπρεπε να παω να τον παραλάβω όντας άσχετος χρησιμοποίησα ενα από τα short term parking που υπάρχουν στο Βενιζέλος. Έκανα είσοδο κανονικά διαβάζοντας την πινακίδα ότι τα πρώτα 20 λεπτά είναι δωρεάν και μετά η πρώτη ώρα 5 ευρώ και αφού είχα κάτσει γύρω στα 40 λεπτά πήγα να κάνω την έξοδο πιστεύοντας ότι θα πληρώσω εκεί με την κάρτα μου τελικώς η μπάρα εκεί άνοιξε βάζοντας το εισιτήριο χωρίς να πληρώσω και κάπου έμεινα εγώ να αναρωτιέμαι γιατί δεν ζήτησε χρήματα όσο και να έχω ψάξει μια σαφή απάντηση δεν έχω πάρει για το αν τελικά πληρώνεις κατά την έξοδο με το αυτοκίνητο αν γίνεται δηλαδή η πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο μηχάνημα πριν φτάσω στο αυτοκίνητο όπως διαβάζω που εμένα δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Και φυσικά η απορία μου είναι αν έπρεπε να έχω πληρώσει σε άλλο μηχάνημα που δεν το έκανα τελικώς πιστεύοντας ότι θα πλήρωνα κατά την έξοδο τι κυρώσεις μπορεί να έχω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία κύρωση δεν υπάρχει. Σε όλα τα πάρκινγκ υπάρχει κάμερα χαμηλά και διαβάζει πινακίδες (και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο). Εάν υπήρχε πρόβλημα και έπρεπε να πληρώσετε, οι μπάρες απλώς δεν θα άνοιγαν και θα σας παρεπεμπε σε μηχάνημα αυτόματης πληρωμής.

Μιλάμε για το short term πάρκινγκ ; Το P1;

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.

βασικα πληρωνεις πρωτα σε ενα μηχνημα μεσα στο παρκιν και μετα βαζεις το ακυρωμένο στη μπαρα και ανοιγει.

Δημοσ.

Μιλάμε για το short term 2. Απλά εκ των υστέρων διαβάζω ότι πληρώνεις στο μηχάνημα πριν πας στο αυτοκίνητο μετά χτυπάς το εισιτήριο και βγαίνεις. Εγώ δεν πλήρωσα πουθενά θεωρώντας ότι θα πλήρωνα στην έξοδο η μπάρα άνοιξε και έφυγα και το έψαξα γιατί ήμουν 40 λεπτά μέσα και μου έκανε εντύπωση ότι δεν ζήτησε χρήματα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, BaldMamba είπε

Μιλάμε για το short term 2. Απλά εκ των υστέρων διαβάζω ότι πληρώνεις στο μηχάνημα πριν πας στο αυτοκίνητο μετά χτυπάς το εισιτήριο και βγαίνεις. Εγώ δεν πλήρωσα πουθενά θεωρώντας ότι θα πλήρωνα στην έξοδο η μπάρα άνοιξε και έφυγα και το έψαξα γιατί ήμουν 40 λεπτά μέσα και μου έκανε εντύπωση ότι δεν ζήτησε χρήματα 

Για τα λεπτά που αναφέρεις, αν δεν κάνω λάθος θα έπρεπε να πληρώσεις 5€

Δημοσ.
7 ώρες πριν, BaldMamba είπε

Για να βγεις πρέπει να περάσεις απο τα μηχανήματα,αν πρέπει να πληρώσεις θα σου πει εκεί.Θα σου βγάλει άλλο χαρτί όπως και να έχει για να βγεις.

Τι έκανες εσύ ,ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.

Αν από πίσω είχε άλλους 10 που ήθελαν να βγουν και τους καθυστερούσες, μπορεί απλά να άνοιξε ο υπάλληλος για να τελειώνει το μαρτύριο.

Κανονικά έπρεπε να πληρώσεις, όμως, στο μηχάνημα, όπως είπαν και οι προηγούμενοι.

Δημοσ.

Σίγουρα έκατσες 40' στο χώρο και όχι < 20, κι απλά να 'χεις την αίσθηση ότι έκατσες περισσότερο (λόγω της αναμονής, ή οτιδήποτε); Διότι είναι ακριβώς όπως τα λες. Πληρώνεις στο μηχάνημα όπως μπαίνεις στο parking, ενώ το ίδιο «εισιτήριο» (το πληρωμένο πλέον) μετά το εισάγεις στο μηχάνημα εξόδου για ν' ανοίξει η μπάρα και να φύγεις...

Το να σου άνοιξε ενώ δεν είχες πληρώσει το αντίτιμο μου φαίνεται κουλό, εκτός και αν ισχύει αυτό που λέει ο @dtzgr. Αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα το έκαναν αυτό. 

Δημοσ.

Λογικα αν επρεπε να πληρωσει δεν θα ανοιγε η μπαρα.
Οποτε
Ή δεν εκατσε πανω απο 20 λεπτα
Ή δεν ειναι μεχρι 20 αλλα παραπανω

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Λογικα αν επρεπε να πληρωσει δεν θα ανοιγε η μπαρα.
Οποτε
Ή δεν εκατσε πανω απο 20 λεπτα
Ή δεν ειναι μεχρι 20 αλλα παραπανω

Μέχρι 20' είναι free. 20-60'++ έχει χρέωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Μέχρι 20' είναι free. 20-60'++ έχει χρέωση 

Όχι, από τις 7/6 ισχύουν νέα μέτρα.

Για 40 λεπτά π.χ. που παρέμεινε ο συμφορουμίτης θα πρεπε να πληρώσει 25 ευρώ. 

10 λεπτά δωρεάν

10-20=5 ευρώ

20-40=20 ευρώ

Μετά τα 60' στο σηκώνει γερανός

https://m.aia.gr/el/transportation/pickup-dropoff/

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

10 λεπτά δωρεάν

10-20=5 ευρώ

20-40=20 ευρώ

Αυτό ισχύει για τα σημεία επιβίβασης (πάνω «όροφος») και αποβίβασης. Δηλαδή για το δρόμο μπροστά στις πόρτες, που σταματούσαν με τ' αυτοκίνητα ν' αφήσουν, ή να πάρουν κάποιον. Για τα parking P1 & P2 (δηλαδή για τους χώρους στάθμευσης) ισχύει ότι ίσχυε πάντα, δεν έχει αλλάξει κάτι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

10 λεπτά δωρεάν

10-20=5 ευρώ

20-40=20 ευρώ

Καλή πληροφορία! 
"Μετά τα 20’: 1 ευρώ/λεπτό"...κάποιοι θα κλαίνε

1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Αυτό ισχύει για τα σημεία επιβίβασης (πάνω «όροφος») και αποβίβασης. Δηλαδή για το δρόμο μπροστά στις πόρτες, που σταματούσαν με τ' αυτοκίνητα ν' αφήσουν, ή να πάρουν κάποιον. Για τα parking P1 & P2 (δηλαδή για τους χώρους στάθμευσης) ισχύει ότι ίσχυε πάντα, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Ισχύει. Το αναγράφει και εδώ:
"Ταυτόχρονα, η παροχή δωρεάν χρόνου παραμονής στους χώρους στάθμευσης Μικρής Διάρκειας 1 & 2 για 20 λεπτά, θα εξακολουθήσει να ισχύει για όλους."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

10 λεπτά δωρεάν

10-20=5 ευρώ

20-40=20 ευρώ

Μετά τα 60' στο σηκώνει γερανός

Πού γράφει όμως, ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 07/06 ή και πιο μετά; 

19 ώρες πριν, BaldMamba είπε

Καλησπέρα τις προάλλες καθώς έφτανε ενα συγγενικό μου πρόσωπο στο αεροδρόμιο

Φαντάζομαι ότι η απάντηση αφορά σε μια υποθετική περίπτωση και όχι στην προκειμένη.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Πού γράφει όμως, ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στις 07/06 ή και πιο μετά; 

Φαντάζομαι ότι η απάντηση αφορά σε μια υποθετική περίπτωση και όχι στην προκειμένη.

Δεν ξέρω, εγώ το άκουσα στο ραδιόφωνο και έψαχνα μια ευκαιρία για να πετάξω κάπου το λινκ για να δείξω ότι είμαι γνώστης, έστω κι αν δεν είχε σχέση 100% με το αρχικό ποστ. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...