navigatoras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Τέτοια θέματα είναι για τις κυριακές, σε γνωστό cult site, εδώ δεν υπάρχει η συσσωρευμένη εμπειρία ή αν υπάρχει σιωπά εκκωφαντικά! 😁😁😁
dimitrisgalatsi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Εγώ παντρεμένος με 2 παιδιά και πηγαίνω πριονοκορδέλα από τότε! όσοι φίλοι μου δεν παντρεύτηκαν κάνουν ταξίδια τρώνε έξω και περνάνε ωραία εγώ δουλεύω για να πληρώνω την ΔΕΗ την Nike τα αγγλικα τα φροντιστήρια και πάει λέγοντας ξανασκέψου το 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε Εγώ παντρεμένος με 2 παιδιά και πηγαίνω πριονοκορδέλα από τότε! όσοι φίλοι μου δεν παντρεύτηκαν κάνουν ταξίδια τρώνε έξω και περνάνε ωραία εγώ δουλεύω για να πληρώνω την ΔΕΗ την Nike τα αγγλικα τα φροντιστήρια και πάει λέγοντας ξανασκέψου το Και οι άλλοι έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ, και πράγματα για τον εαυτό τους. Εσύ έχεις και τα παιδιά. Δεν φαντάζομαι να περίμενες κάτι διαφορετικό από την στιγμή που αποφάσισες να παντρευτείς και να αποκτήσεις παιδιά.
Babis_allos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, antonis35 είπε Τυχερουλη. Παίξε τζόκερ αύριο 3.700.000 Καλα αν πιασει το τζοκερ την πεμπτη φορα μπορει να της κανει προταση με δαχτυλιδι απ τα χαριμπο ενω ειναι στην τουαλετα και χεζει με ανοιχτη την πορτα κ κοβω τον π*υτσο μ οτι θα πει ναι
dimitrisgalatsi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Και οι άλλοι έχουν να πληρώσουν ΔΕΗ, και πράγματα για τον εαυτό τους. Εσύ έχεις και τα παιδιά. Δεν φαντάζομαι να περίμενες κάτι διαφορετικό από την στιγμή που αποφάσισες να παντρευτείς και να αποκτήσεις παιδιά. Ξεχνάς κάτι ότι από τότε που τα έκανα κάθε χρόνο τα πράγματα είναι και χειρότερα αυτό δεν μπορούσα να το προβλέψω μιλάω πάντα για οικονομικά Νοιώθω σαν να με τιμωρουν που τα έκανα 1
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 3 hours ago, Mr_Laptop said: Της έχω κάνει πρόταση γάμου 4 φορές παιδιά η 4η πριν μια εβδομάδα και πάλι μ είπε όχι 5 χρόνια μαζι η αιτία δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Χωρίζω η συνεχίζω;;;; με 700 ευρω σου δινω λιστα με τα email απο female users του insomnia.τζαμπα πραγμα.στην αναγκη με πετυχαινεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις