Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της έχω κάνει πρόταση γάμου 4 φορές παιδιά η 4η πριν μια εβδομάδα και πάλι μ είπε όχι 5 χρόνια μαζι η αιτία δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Χωρίζω η συνεχίζω;;;;

• Sad 3
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

4 έχω πάρει ρε αδερφέ πιο ίδιο μονόπετρο  400 την φορά δουλεύω για να περνώ μονόπετρα…..

Δημοσ.

κάνεις πλήρη αναστροφή από την πρώτη φορά... 

Αν επιμείνεις πρόσεχε όταν περνάς από πόρτες κάτω να μη βρουν τα κέρατα (φιλικά). 

Έχει κ άλλες υπάρξεις ο κόσμος μας. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε

4 έχω πάρει ρε αδερφέ πιο ίδιο μονόπετρο  400 την φορά δουλεύω για να περνώ μονόπετρα…..

Κοιτα. Εχει και το Aliexpress κατι μονοπετρα του 5ευρου με ζιρκόνιο μουρλια! Αν πει το ναι και αρχισει και ξεβαφει κανεις τα κουμαντα σου μετα. 

Ηλικίες σας δεν μας ειπες; 

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ ρε περνάμε τέλεια σας λέω εγω θέλω γάμο και αυτή οχι δεν ξανά κανω άλλη πρόταση.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε

Της έχω κάνει πρόταση γάμου 4 φορές παιδιά η 4η πριν μια εβδομάδα και πάλι μ είπε όχι 5 χρόνια μαζι η αιτία δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Χωρίζω η συνεχίζω;;;;

Εχεις φυγει... Μα 4 φορες... Μπραβο σου... Αντεχεις ακομα μαζι της...

• Thanks 2
Δημοσ.

Αρχικα με 400 δεν παιρνεις μονοπετρο. Παιρνεις μονοπετρο με ζιργκον. Δωσε και τα 4 πισω. Παρε iphone αν δεν εχεις και airtag. Πετα το μεσα στην τσαντα της και θα βρεις ποιον εχει γκομενο.

Στο ενδιαμεσο προσεχε τις πορτες και τις γεφυρες.

• Like 3
  • Thanks 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Εχεις φυγει... Μα 4 φορες... Μπραβο σου... Αντεχεις ακομα μαζι της...

Δεν ξέρω το έχω παθει και η σημαιοστολισμός ωραια και όλα τα αλλά ωραία  μετά την δεύτερη φορά το πήρα πήσματικα και σφυροσοπαω όπου βρω χρόνο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Laptop είπε

Δεν ξέρω το έχω παθει και η σημαιοστολισμός ωραια και όλα τα αλλά ωραία  μετά την δεύτερη φορά το πήρα πήσματικα και σφυροσοπαω όπου βρω χρόνο.

Πηγαινε αλλου... Εφυγες....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Laptop είπε

Θα βρω άλλη εντάξει μ πείσατε παιδιά…..

Μαλλον ανοιξες θεμα ετσι για πλακα μαλλον... Τι θελεις να σου πουμε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...