Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Χρόνια παθητικός χρήστης εδώ και είπα να δημιουργήσω και εγώ έναν λογαριασμό.

Όπως λέει ο τίτλος, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι αν είναι εφικτό το να δουλεύει κάποιος/α  σε χρηματοοικονομική/λογιστική θέση από το σπίτι. Συνέχεια ακούμε για τους προγραμματιστές, αλλά για άτομα στα χρηματοοικονομικά συνήθως το μοντέλο εργασίας είναι hybrid. Υπάρχει κάποιος/α που το έχει καταφέρει?

Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο καλό online course ή πιστοποίηση που να βοηθάει? Ψάχνοντας στο linkedIn σε αρκετές εταιρείες στο εξωτερικό βοηθάει το να ξέρεις να χειρίζεσαι καλά κάποια προγράμματα (power bi, tableau, sql, python κτλ). Εμένα το backround μου είναι Οικονομική σχολή(ΑΕΙ) --> Μαστερ στα χρηματοοικονομικά --> τα 3 τελευταία χρόνια δουλεύω σε λογιστικές θέσεις. Από ξένες γλώσσες πέρα από C2 στα αγγλικά, έχω και το C1 στα γερμανικά και ευελπιστώ του χρόνου να έχω και το C2 (αν βοηθάει κάπου αυτό). Επίσης ξέρω πολύ καλά το excel και συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος και φυσικά διάφορα λογιστικά προγράμματα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω, ώστε να μεγιστοποιήσω τις πιθανότητες για να δουλεύω από το σπίτι?

Δημοσ.

Σρυ που θα στο πω....εσύ και 10.000.000 ...για τα skills που έχεις

Αν δεν είσαι το κάτι άλλο στα προγράμματα ....και μιλάμε για Senior Developer τότε πως ο άλλος να σου παραδόσει τα κλειδιά του παραδεισου.

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις ....ίσως σε Data Entry + Basic Analysis να βρεις...αλλά ....

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να 'απαιτησεις' η 'κερδισεις' το full remote πρεπει να εχεις skills που δεν θα βρει ο εργοδοτης αλλου. Πλεον με τον ακραιο ανταγωνισμο που υπαρχει πιστευω αυτα τα ατομα ειναι ενα τοπ 1-2%. Αλλα για μενα μπορεις σιγουρα να στοχευσεις σε μια δουλεια flexible 3-2 κλπ

Δημοσ.
Στις 10/6/2023 στις 6:40 ΜΜ, JohnnisThess είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Χρόνια παθητικός χρήστης εδώ και είπα να δημιουργήσω και εγώ έναν λογαριασμό.

Όπως λέει ο τίτλος, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι αν είναι εφικτό το να δουλεύει κάποιος/α  σε χρηματοοικονομική/λογιστική θέση από το σπίτι. Συνέχεια ακούμε για τους προγραμματιστές, αλλά για άτομα στα χρηματοοικονομικά συνήθως το μοντέλο εργασίας είναι hybrid. Υπάρχει κάποιος/α που το έχει καταφέρει?

Επίσης γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο καλό online course ή πιστοποίηση που να βοηθάει? Ψάχνοντας στο linkedIn σε αρκετές εταιρείες στο εξωτερικό βοηθάει το να ξέρεις να χειρίζεσαι καλά κάποια προγράμματα (power bi, tableau, sql, python κτλ). Εμένα το backround μου είναι Οικονομική σχολή(ΑΕΙ) --> Μαστερ στα χρηματοοικονομικά --> τα 3 τελευταία χρόνια δουλεύω σε λογιστικές θέσεις. Από ξένες γλώσσες πέρα από C2 στα αγγλικά, έχω και το C1 στα γερμανικά και ευελπιστώ του χρόνου να έχω και το C2 (αν βοηθάει κάπου αυτό). Επίσης ξέρω πολύ καλά το excel και συνεχίζω να γίνομαι καλύτερος και φυσικά διάφορα λογιστικά προγράμματα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω, ώστε να μεγιστοποιήσω τις πιθανότητες για να δουλεύω από το σπίτι?

Αν ψαχτείς για πολυεθνικές μπορεί να βρεις και κάτι remote (αν και οι περισσότερες είναι όντως hybrid).

Κατά τα λοιπά σίγουρα γνώση σε SQL, R, Python, BI θα βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα μιας που είναι απαραίτητες για αρκετές θέσεις.

Οι γνώσεις στη λογιστική και excel χρήσιμες αλλά τις έχουν πολλοί.

Η δεύτερη ξένη γλώσσα σε επίπεδο c2 μόνο αν σε ενδιαφέρει εργασία σε γερμανόφωνη εταιρεία έχει κάποιο νόημα.

Κατά τη γνώμη μου βρες τρόπο να αποκτήσεις εμπειρία στο αντικείμενο και μετά βλέπεις αν μπορείς να το γυρίσεις full remote που είναι το ιδανικό για εσένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...