cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από cumulus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Εδώ όμως δεν είναι Αμερική που η κουλτούρα της τηλεόρασης είναι περασμένη στο dna τους είναι Ελλάδα που τώρα αρχίζει να μπαίνει στο δικό μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Οι ειδικοί αναλυτές insomniacs έλεγαν καιρό ότι θα έχει απώλειες τεράστιες σε συνδρομές... πως γκένεν ατο;; Σε αλλο φορουμ οι ειδικοι καθε εβδομαδα εκλειναν τη νοβα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xemis είπε Συγνώμη, αλλά ο τίτλος μήπως είναι άλλα αντ' άλλων? Μεγάλη αύξηση των συνδρομητών του Netflix παρά τα μέτρα κατά της κοινής χρήσης κωδικού Δέν είναι φυσικό αποτέλεσμα να αυξηθούν οι συνδρομητές αφού πάρθηκαν μέτρα για την κοινή χρήση λογαριασμού????? Για αυτον ακριβώς τον λόγο δεν πάρθηκαν τα μέτρα???? ναι είναι , αλλά (ξαναναφέρω) , δεν είπαν ποσοστό ακυρώσεων ωστε συνολικά να έχουμε εικόνα του τι παίζει Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε ναι είναι , αλλά (ξαναναφέρω) , δεν είπαν ποσοστό ακυρώσεων ωστε συνολικά να έχουμε εικόνα του τι παίζει 6 ώρες πριν, Crash24 είπε Η εταιρεία αναλύσεων αναφέρει ότι η αναλογία των εγγραφών προς τις ακυρώσεις από τις 23 Μαΐου είναι αυξημένη κατά 25,6% σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο των 60 ημερών. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, AtiX είπε ναι , το διάβασα αλλά το έχω κάψει και δε στροφάρω 😛 εκτός αν εννοεί 3/4 κάνανε εγγραφή και 1/4 απλά το παρατήσανε (πάντα για ΗΠΑ) τώρα που το γράφω μάλλον αυτό , απλό ήταν 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 εγώ που το είχα σόλο και δεν έφαγα καμία αύξηση να κάνω delete το λογαριασμό ως ένδειξη διαμαρτυρίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Να πούμε εδώ ότι σημαντικό ρόλο στην αύξηση των συνδρομητών έπαιξε και η προσθήκη των 3 Ελληνικών ταινιών The Bachelor. Spoiler 🤮 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάτι μου λέει ότι αυτές οι νέες συνδρομές είναι στο πακέτο με τις διαφημίσεις. Δεν διευκρινίζει το Netflix και νομίζω επίτηδες, τι πλάνο έχουν αυτές οι συνδρομές. Το πακέτο με τις διαφημίσεις δίνει full hd και 2 συσκευές, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται δίνει καλύτερη ποιότητα και περισσότερες συσκευές από το φθηνότερο πακέτο χωρίς διαφημίσεις. Και η τιμή του είναι 7 δολάρια, δηλαδή ψίχουλα για το μέσο Αμερικάνο. Και ναι ο Αμερικάνος θα πληρώσει συνδρομή με διαφημίσεις, μη σας φαίνεται παράξενο εδώ στην Ελλάδα, το κάνουν εδώ και δεκαετίες με τη καλωδιακή τηλεόραση, με το Hulu και δεν συμμαζεύεται. Τώρα αν τα συνολικά έσοδα που θα έχουν θα είναι περισσότερα από πριν, σε αυτό επιτρέψτε μου να αμφιβάλω. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από aypnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 44 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , το διάβασα αλλά το έχω κάψει και δε στροφάρω 😛 εκτός αν εννοεί 3/4 κάνανε εγγραφή και 1/4 απλά το παρατήσανε (πάντα για ΗΠΑ) τώρα που το γράφω μάλλον αυτό , απλό ήταν 😁 Όχι, λέει ότι κάθε 100 διακοπές υπήρχαν 125 νέες εγγραφές… 🙂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 γράφομαι... ξεγράφομαι... Όχι, γράφομαι... τους γράφω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 φλιξ σποτυ και ερτ2 ελληνικες ταινειες, καλα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δεν κατάφερε τελικά το ant1+ να κλέψει μερίδιο από αυτούς που σταμάτησαν το Netflix. 🥲 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, cumulus είπε Σε αλλο φορουμ οι ειδικοι καθε εβδομαδα εκλειναν τη νοβα. Δεν έγινε τελικά η nova wind; ή μήπως αυτό συνέβη σε άλλο παράλληλο σύμπαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα