Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, μιας και το s20 FE που είχα τελικά έχει θέμα με την πλακέτα οπότε αντίο κόσμε, αποφάσισα να πάω σε νέο κινητό και να κάνω μια υπέρβαση. 

Είμαι ανάμεσα στα εξής Iphone 14 Pro και Samsung s23 Ultra. 
Η αγορά γίνετε με τιμολόγιο και από σκρουτζ τουλαχιστον το Samsung μου βγαινει λιγο πιο φθηνό. 
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής, είμαι κάτοχος Samsung watch 5 pro, θεωρητικά αν επιλέξω το Iphone θα έχω πρόβλημα; κάπου διάβασα ότι δεν γίνετε καν σύνδεση; 

Εαν όντως δεν έχει συνδεσιμότητα, αξίζει να κάνω τέτοια εναλλαγή από samsung σε iphone ή θα είναι πραγματικά χαζή ας πούμε κίνηση.

Εμένα η λογική μου λέει να ξανά πάω προς Samsung λογο του watch αλλά θα ήθελα και μια 2ερη άποψη ας πούμε. 

Δημοσ.

Και τα δύο είναι κινηταρες αλλά η μετάβαση στο ios είναι δύσκολη και είναι όντως σωστό ότι δεν δουλεύουν όλα με το iPhone οπότε μάλλον και το ρολόι σου θα μπει στο συρτάρι. 

Προσωπικά θα πήγαινα σε s23 Ultra από τα δύο. Όχι μόνο λόγο των άλλων συσκευών σου αλλά και λόγο γραφίδας που είναι πραγματικά εργαλείο. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Και τα δύο είναι κινηταρες αλλά η μετάβαση στο ios είναι δύσκολη και είναι όντως σωστό ότι δεν δουλεύουν όλα με το iPhone οπότε μάλλον και το ρολόι σου θα μπει στο συρτάρι. 

Προσωπικά θα πήγαινα σε s23 Ultra από τα δύο. Όχι μόνο λόγο των άλλων συσκευών σου αλλά και λόγο γραφίδας που είναι πραγματικά εργαλείο. 

Η αλήθεια είναι ότι το ρολόι με απασχολεί πιο πολύ για την επιλογή, γιατι το πηρα προσφατα. Είπα μήπως υπάρχει διαφορά στην απόδοση ή ίσως κάτι άλλο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την αλλαγή 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, RocketRaccoon είπε

Καλημέρα, μιας και το s20 FE που είχα τελικά έχει θέμα με την πλακέτα οπότε αντίο κόσμε, αποφάσισα να πάω σε νέο κινητό και να κάνω μια υπέρβαση. 

Είμαι ανάμεσα στα εξής Iphone 14 Pro και Samsung s23 Ultra. 
Η αγορά γίνετε με τιμολόγιο και από σκρουτζ τουλαχιστον το Samsung μου βγαινει λιγο πιο φθηνό. 
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής, είμαι κάτοχος Samsung watch 5 pro, θεωρητικά αν επιλέξω το Iphone θα έχω πρόβλημα; κάπου διάβασα ότι δεν γίνετε καν σύνδεση; 

Εαν όντως δεν έχει συνδεσιμότητα, αξίζει να κάνω τέτοια εναλλαγή από samsung σε iphone ή θα είναι πραγματικά χαζή ας πούμε κίνηση.

Εμένα η λογική μου λέει να ξανά πάω προς Samsung λογο του watch αλλά θα ήθελα και μια 2ερη άποψη ας πούμε. 

Καταρχήν τα δύο κινητα έχουν τεραστια διαφορά στο μεγεθος. Το samsung ειναι 6,8 και το iphone 6,1 ιντσες. Αρα δες πρώτα τι αναγκες έχεις οσον αφορά το μέγεθος. Μετά εφόσον τώρα είσαι με samsung αν πας σε ios παίρνεις το ρίσκο να μην σε βολέψει το λειτουργικό και να μην υπάρχουν όλες οι λειτουργίες του ρολογιού. Samsung αρα η πιο safe επιλογή. Από εκει και πέρα δική σου η επιλογή αν θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό...

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, RocketRaccoon είπε

Η αλήθεια είναι ότι το ρολόι με απασχολεί πιο πολύ για την επιλογή, γιατι το πηρα προσφατα. Είπα μήπως υπάρχει διαφορά στην απόδοση ή ίσως κάτι άλλο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την αλλαγή 

Κοίταξε αν είναι έτσι η επιλογή σου είναι ξεκάθαρη. Απλά όπως ειπώθηκε τσέκαρε το μέγεθος διότι το samsung είναι τηλεόραση και όχι κινητό. Βέβαια με τέτοιο μέγεθος η γραφίδα έχει άλλη χάρη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν βλέπεις και το s23 plus που είναι πιο κοντά (σε μέγεθος οθόνης γιατί σε όλα τα άλλα του ρίχνει στ' αυτια) σε αυτό που είχες πριν; και είναι και φθηνότερο! Πιο safe επιλογή μου φαίνεται γιατί το ultra είναι κινηταρα αλλά μπορεί να σου φανεί παντόφλα... 

Επεξ/σία από samsunglife
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 10/6/2023 στις 11:35 ΜΜ, samsunglife είπε

Γιατί δεν βλέπεις και το s23 plus που είναι πιο κοντά (σε μέγεθος οθόνης γιατί σε όλα τα άλλα του ρίχνει στ' αυτια) σε αυτό που είχες πριν; και είναι και φθηνότερο! Πιο safe επιλογή μου φαίνεται γιατί το ultra είναι κινηταρα αλλά μπορεί να σου φανεί παντόφλα... 

Δεν μου βγαίνει και πολύ μεγάλη η διαφορά, στις τιμές σκρουτζ λέω πάντα με τιμολόγιο, αλλά σκέφτηκα αφού θα τα σκάσω που θα τα σκάσω να πάρω το μεγάλο. Προσωπικά δεν πιστεύω να έχω θέμα, τώρα μέσα στην εβδομάδα θα δείξει η νεκροψία 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...