tarnbill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, μένω Θεσσαλονίκη και σπουδάζω κάτι που δε μου αρέσει, θέλω με το 10% να δηλώσω ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός η/υ και με ενδιαφέρει η κατεύθυνση Ηλεκτρονικής και Υπολογιστών. Με βάση τα μόρια μου, ειμαι ανάμεσα σε Πάτρα, Ξάνθη, Βόλο, Κοζάνη και Χανιά. Όσοι έχετε εμπειρία από αυτές τις σχολές/πόλεις ποια θα μου προτείνατε; Με ενδιαφέρει τόσο το θέμα των σπουδών όσο και η ζωή στη πόλη.
shrimpycat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δεν έχει σημασία το που αλλά εσύ τι θα κάνεις. Δεν ξερω από πολυτεχνεία αλλά εγώ που σπουδάζω Πάτρα έχω ακούσει καθηγητές του Πολυτεχνείου να κράζουν αρκετά Βόλο και Κοζάνη. Προσωπικά θα διάλεγα Πάτρα γιατί όντως έχει καλά τμήματα. Αλλιώς θα διάλεγα Χανιά, αλλά είναι ΠΟΛΥ ακριβά.
Dark_panel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Στο τμημα που σ ενδιαφερει, και απ τις πολεις που προτεινεις, μακραν η καλυτερη επιλογη ειναι της Πατρας. Πολύ καλο τμημα και πολυ καλοι καθηγητες. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 από αυτά που αναφέρεις θα διάλεγα Πάτρα σίγουρα. είναι παλιό και δυνατό τμήμα. Μετά Ξάνθη. Τα άλλα 3 είναι απο μετονομασίες τμημάτων και δεν ξέρω αν είναι καλό το επίπεδό τους. ειδικά της Κοζάνης προέρχεται απο ΤΕΙ. Βέβαια η επιλογή σου ίσως εξαρτάται και απο άλλους παράγοντες, όπως απο που είσαι? αν είσαι κοντά, έξοδα κτλ. Στα Χανιά ήταν ηλεκτρονικών μηχανικών που έγινε ηλεκτρολόγων μηχανικών. Με σειρά θα έβαζα: Πάτρα-Ξάνθη-Χανιά-Βόλος-Κοζάνη 1
ioankav Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε ειδικά της Κοζάνης προέρχεται απο ΤΕΙ. Το τμήμα της Κοζάνης ήταν πολυτεχνείο, ιδρύθηκε ως τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το 2005. Για εμένα, επειδή λες για κατεύθυνση ηλεκτρονικής, θα έβαζα Πάτρα-Ξάνθη-Βόλος-Χανιά-Κοζάνη
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Αν και off topic, γέμισε η Ελλάδα τμήματα ημμυ λες και μπορούν να απορροφηθούν όλοι 1
velociraptoras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Αν και off topic, γέμισε η Ελλάδα τμήματα ημμυ λες και μπορούν να απορροφηθούν όλοι ειναι κλάδος που έχει πολλές εναλλακτικές, οσοι ασχοληθούν με το αντικείμενο μπορουν να εργαστούν ειτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. δεν είναι όπως οι δασκαλοι-νηπιαγωγοί που δεν έχουν εναλλακτικές πέρα από τα δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία.
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, velociraptoras είπε ειναι κλάδος που έχει πολλές εναλλακτικές, οσοι ασχοληθούν με το αντικείμενο μπορουν να εργαστούν ειτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. δεν είναι όπως οι δασκαλοι-νηπιαγωγοί που δεν έχουν εναλλακτικές πέρα από τα δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία. Έχει εναλλακτικές σίγουρα αλλά δεν είναι και οι καλύτερες συνθήκες στην Ελλάδα αν εξαιρέσεις τον κλάδο των υπολογιστών και των τηλεπικοινωνιών και όχι πάντα. Στα Η/Μ είναι πολλοί ηλεκτρομηχανολογοι μαζεμένοι.
Heykel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρα τα σπαει η σχολή και η ζωή ως φοιτητης εκέι έιναι άντε γειά!!
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 5:36 ΠΜ, Heykel είπε Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρα τα σπαει η σχολή και η ζωή ως φοιτητης εκέι έιναι άντε γειά!! Δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα σε υπογραφή Η/Μ. 1
Heykel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 42 minutes ago, tzitzikas2 said: Δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα σε υπογραφή Η/Μ. Αν ενδιαφέρει κάποιον να πάρει υπογραφή δεν θα διαφωνήσω μαζί σου, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι είναι εξαιρετική σχολή και ότι η Πάτρα τα σπαει σε φοιτητική ζωή.
JimmysWil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Πατρα στην ΗΜΤΥ σπουδαζει ο αδερφος μου και ακουω τα καλυτερα.Η σχολη ειναι πολυ καλη με καλους καθηγητες (σιγουρα με λιγους οχι τοσο).Η πολη ειναι πολυ ωραια γεματη φοιτητες αν θες κατι συγκεκριμενο πες μου να τον ρωτησω.
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Στις 8/7/2023 στις 10:56 ΜΜ, JimmysWil είπε Πατρα στην ΗΜΤΥ σπουδαζει ο αδερφος μου και ακουω τα καλυτερα.Η σχολη ειναι πολυ καλη με καλους καθηγητες (σιγουρα με λιγους οχι τοσο).Η πολη ειναι πολυ ωραια γεματη φοιτητες αν θες κατι συγκεκριμενο πες μου να τον ρωτησω. Πάτρα ημτυ έχει πολύ δυνατό ενεργειακό τομέα. Αλλά έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη ίσως και πιο πολύ από ΕΜΠ.
JimmysWil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Πάτρα ημτυ έχει πολύ δυνατό ενεργειακό τομέα. Αλλά έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη ίσως και πιο πολύ από ΕΜΠ. Δεν γνωριζω σε συγκριση με το εμπ γιατι δεν εχω αμεση επαφη με καποιον απο εκει παρολαυτα εχει πολλα υποχρεωτικα μαθηματικα σε αντιθεση με το ΕΜΠ που σε πολλες περιπτωσεις ειναι επιλογης.Στον ενεργειακο τομεα οντως ειναι πολυ δυνατο ενδεχόμενος το καλυτερο στην ελλαδα αφου εχει και πολυ καλους καθηγητες .Αν ενδιαφερεσαι για τηλεπικοινωνιες το εμπ ειναι πιο δυνατο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα