evak03 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας, αν καταθέσω χρήματα στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας το Σάββατο θα φανούν άμεσα στον παραλήπτη; Ευχαριστώ
PharmChem Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, evak03 είπε Καλησπέρα σας, αν καταθέσω χρήματα στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας το Σάββατο θα φανούν άμεσα στον παραλήπτη; Ευχαριστώ Εφόσον το ΑΤΜ στο οποίο πραγματοποιήθεί η κατάθεση υποστηρίζει On-line κατάθεση (Η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΤΜ της Πειραιώς πλέον), τότε ναι, θα πιστωθούν άμεσα. 1
prototypegr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 10 ώρες πριν, evak03 είπε Καλησπέρα σας, αν καταθέσω χρήματα στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας το Σάββατο θα φανούν άμεσα στον παραλήπτη; Ευχαριστώ Καλημέρα. Προφανώς εννοείς να καταθέσεις στον δικό σου λογαριασμό και μετά να τα μεταφέρεις σε άλλον. Γιατί απευθείας κατάθεση σε τρίτο λογαριασμό, νομίζω ότι δεν γίνεται. Σε αυτήν την περίπτωση, όπως είπαν και πιο πάνω, εφόσον υποστηρίζεται η online κατάθεση, τότε τα χρήματα θα εμφανιστούν απευθείας στον λογαριασμό σου, όπως και στην περίπτωση της μεταφορά μετά.
valadsk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, prototypegr είπε Γιατί απευθείας κατάθεση σε τρίτο λογαριασμό, νομίζω ότι δεν γίνεται. γινεται μολις σημερα το εκανα, εμφανίστηκαν στο λογαριασμο του αλλου αμεσως.
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 13 minutes ago, prototypegr said: Γιατί απευθείας κατάθεση σε τρίτο λογαριασμό, νομίζω ότι δεν γίνεται. Σε ATM της Εθνικής σίγουρα γίνεται, το έχω κάνει, τα ATM της Πειραιώς δεν ξέρω αν υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία.
evak03 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ πολύ όλους σας, σε τρίτο λογαριασμό ναι γνωρίζω πως γίνεται απευθείας και στη Πειραιώς οπότε όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα