Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Ηχεία Chronos 5.1 @ 30Ε

drm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηχεία Chronos 5.1 30€

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=30&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=171666&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Βασικά ξέρω ότι τα λεφτά είναι λίγα και αυτό είναι ύποπτο, αλλά τα έχει αγοράσει κανείς για να μου πει εντυώσεις, δεν θα ήθελα να ακούσω σχόλια του τύπου τι περιμένεις με 30€, απλά αν κάποιος τα έχει αγοράσει να μου πει αν του άρεσαν ή όχι....

Δημοσ.

Ενα παιδι που τα ειχε αγορασει ειχε μεινει ικανοποιημενος. Και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει κατι υποπτο στην υποθεση αρκει να μην περιμενεις επαγγελματικη αποδοση!!! Σε λιγο καιρο μαλλον θα τα αγορασω και εγω

Δημοσ.

Προφανώς και δεν περίμενο επαγγελματική απόδοση... Μουσική, Ταινείες, άντε κ κάνα παιχνίδι.

Δημοσ.

giati re paidia. ola auta pou lete gia epaggelmatikes epidoseis nomizete oti oi perissoteroi ta katalavainoun??

Egw proswpika den exw eksaskimeno auti kai den mporw na katlavw autes tis mikrodiafores pou lete. Vevaia auta kanoun tin diafora, alla afou egw den tis katalavainw, den aksizei na dwsw kai polla lefta gia ena epaggelmatiko ixosustima.

Δημοσ.

Απλά θέλω να πιστέυω ότι θα αρκετοί από εμάς θα καταλάβουν διαφορά αν ακούσουν ένα "καλό" κομμάτι σε εχεία 30Ε και 300Ε, βέβαια είμαι υπερβολικός...

Πάντως άν δεν ήθελα να κάνω λίγο οικονομία, αυριο το πρώι θα τα αγόραζα, αν και δεν νομίζω να χρησιμοποιήσω ηχεία 5.1 καθώς τα DivX που έχω δεν έχουν 5.1 ήχο...

Δημοσ.

nomizetai oti kai me 100 euro pernete kati poli kallitero?

Kallitera na agorasetai ena mikro oikiako stereofoniko kai na sindesetai pano to pc, i akoma kai ena 5.1 oikiako me 300 euro, para ixeia gia pc...

Opote min to skeftese, me 30 euro tha kaneis ti douleia sou omorfa kai fthina....

crAss

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...