Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Θέλω να πάρω (φτιάξω;) γυαλιά μυωπίας χωρίς σκελετό (περίγραμμα).
Ιδανικά θα ήθελα να διαλέξω σχήμα (πχ. εντελώς στρογγυλό, μακρόστενο, στενό, καμπυλωτό, ίσιο κτλ) αλλά και σε διαστάσεις για το πρόσωπο μου (γενικά δεν μου πάει τίποτα και συνήθως ό,τι παίρνω μου πέφτει μεγάλο δεξιά/αριστερά)

Μπορώ κάπου να φτιάξω κάτι custom ή διαλέγω μόνο ό,τι έχει η βιτρίνα;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από somt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

το πέτυχα κι εγώ στη μικρή έρευνα που έκανα google

Το έχει δοκιμάσει κανείς; τιμές νορμαλ (πχ κάτι παραπάνω από τα έτοιμα) ή ξεφεύγουν;

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, somt είπε

Καλησπέρα σε όλους

Θέλω να πάρω (φτιάξω;) γυαλιά μυωπίας χωρίς σκελετό (περίγραμμα).
Ιδανικά θα ήθελα να διαλέξω σχήμα (πχ. εντελώς στρογγυλό, μακρόστενο, στενό, καμπυλωτό, ίσιο κτλ) αλλά και σε διαστάσεις για το πρόσωπο μου (γενικά δεν μου πάει τίποτα και συνήθως ό,τι παίρνω μου πέφτει μεγάλο δεξιά/αριστερά)

Μπορώ κάπου να φτιάξω κάτι custom ή διαλέγω μόνο ό,τι έχει η βιτρίνα;

Ευχαριστώ

Δύσκολο αυτό που ζητάς, έτσι όπως το ζητάς…

Δηλαδή, για να φτιαχτεί κάτι όπως το φαντάζεσαι δεν είναι δύσκολο…

Το δύσκολο είναι αυτό που θα παραχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες σου, να σου ταιριάζει…

Επίσης πόσες αποτυχίες είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για να πέτυχεις στο τέλος το «ιδανικό»;

Εάν κάνεις μια γύρα σε αρκετά καταστήματα οπτικών, μπορείς να βρεις καταρχήν τον ιδανικό σκελετό και μετά το σχήμα των κρυστάλλων μπορείς να ζητήσεις να διαφοροποιηθεί από αυτό που θα έχει το δείγμα…

Εκτός και αν είσαι τρομερά περίεργο άτομο και όλα σου ξινίζουν…

Οπότε πάω πάσο…

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εκτός και αν είσαι τρομερά περίεργο άτομο και όλα σου ξινίζουν…

λέγε ποιος είσαι και που με ξέρεις 😁

όχι οκ, δεν έχω σκοπό να φτιάχνω σκελετούς μέχρι να διαλέξω. Θέλω όμως κάποιος να μετρήσει το πρόσωπο μου ώστε το μακρος των φακών να μη βγαίνει έξω από το πρόσωπο. Ή πχ να διαλέξω εντελώς στρογγυλούς (όχι περίπου οβάλ κτλ) που δεν έχω βρει πουθενά έστω να δοκιμάσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, somt είπε

λέγε ποιος είσαι και που με ξέρεις 😁

όχι οκ, δεν έχω σκοπό να φτιάχνω σκελετούς μέχρι να διαλέξω. Θέλω όμως κάποιος να μετρήσει το πρόσωπο μου ώστε το μακρος των φακών να μη βγαίνει έξω από το πρόσωπο. Ή πχ να διαλέξω εντελώς στρογγυλούς (όχι περίπου οβάλ κτλ) που δεν έχω βρει πουθενά έστω να δοκιμάσω

Γι αυτό βρες πρώτα τον σκελετό που σε ενδιαφέρει…

Ο σκελετός επάνω θα έχει ένα Χ ζευγάρι κρύσταλλα…

Το αν θέλεις ένα κλικ μικρότερα σε μήκος ή ακόμα και διαφορετικό σχέδιο που βρήκες σε άλλο σκελετό και πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα, τότε είναι εύκολο για τον οπτικό…

Απλά να πας σε κατάστημα που έχει μέσα Οπτικό και όχι απλά πωλητές…

Ο Οπτικός (που θα έχει και δικά του μηχανήματα για να φτιάξει τα κρύσταλλα) θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις…

Πχ στην δική μου πόλη, υπάρχουν σχεδόν 10 καταστήματα με οπτικά και μόνο 1 έχει οπτικό που κόβει κρύσταλλα και επιδιορθώνει σκελετούς…

Όλοι οι άλλοι απλά πουλάνε και τα στέλνουν σε γειτονική πολύ για κοπή - επισκευή…

ΥΓ ο σκελετός που θα βρεις να είναι από Τιτάνιο… Πανάλαφρος και άρμα μάχης να περάσει από πάνω του δεν θα πάθει τίποτα…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

ΥΓ ο σκελετός που θα βρεις να είναι από Τιτάνιο… Πανάλαφρος και άρμα μάχης να περάσει από πάνω του δεν θα πάθει τίποτα…

Δηλαδή Lindberg……

+1

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Δηλαδή Lindberg……

+1

Εσύ είσαι δικός μου… 😁

Όντως Lindberg… πολύ καλή ποιότητα…

• Like 1
Δημοσ.

Zenni

Πολύ καλή ποιότητα και εξαιρετικές τιμές. Άψογο σάιτ και σχετικά καλό χρόνο παράδοσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...