Nikos3254 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Έχει κάποιος την παραπάνω ασφάλεια?? Σε μία αναζήτηση που έκανα καθώς η ασφάλεια μου λήγει σε 1 μήνα, έχει πολυ μεγάλη διαφορά απο όλες τις υπόλοιπες ασφάλειες. Θα ήθελα κάποια γνώμη.
vagos789 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο και εχει αδεια απο τη Μαλτα 🙄 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από vagos789
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, vagos789 είπε Δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο και εχει αδεια απο τη Μαλτα 🙄 Οποτε κατα την γνωμη μου μακρυα !!!!!
Nikos3254 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Το ότι δεν είναι στο φιλικό γιατί επηρεάζει τόσο την τιμή? Μάλτα οκ. Αντιπρόσωπο την. Aegean έχει όμως στην Ελλάδα.
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Το ότι δεν είναι στο φιλικό γιατί επηρεάζει τόσο την τιμή? Γιατί δε τη θέλει κανείς, μιας και οι διαδικασίες επίλυσης διαφορών και αποζημίωσης είναι πολύ πιο μεγάλες, χρονοβόρες και απαιτητικές σε σχέση με όσες συμμετέχουν. Και δυστυχώς επηρεάζεται κάθε μεριά. Αν έχεις εσύ ασφάλεια που δε συμμετέχει, κι εγώ έχω κάποια που συμμετέχει, θα τρέχω κι εγώ. Δε τρώει το παλούκι μόνο αυτός που επέλεξε τη βλαμμένη ασφάλεια... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να ειναι στον φιλικο ολες οι ασφαλιστικες.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Το ότι δεν είναι στο φιλικό γιατί επηρεάζει τόσο την τιμή? Μάλτα οκ. Αντιπρόσωπο την. Aegean έχει όμως στην Ελλάδα. Ποια aegean?Ελπίζω να μην νομίζεις την αεροπορική εταιρία.
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να ειναι στον φιλικο ολες οι ασφαλιστικες. Συμφωνώ. Θα'πρεπε η λογική του φιλικού να'ναι προαπαιτούμενη ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας μία ασφάλεια. Αυτό το χάλι που 'χουμε τώρα, που ακόμα και 1-2 «μεγάλες» δε συμμετέχουν (π.χ. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ) είναι απαράδεκτο. Εγώ τη συγκεκριμένη που ανέφερα την έχω μαυρίσει σε όλα της τα προϊόντα γι' αυτό το λόγο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Το ότι δεν είναι στο φιλικό γιατί επηρεάζει τόσο την τιμή? Μάλτα οκ. Αντιπρόσωπο την. Aegean έχει όμως στην Ελλάδα. Πόση διαφορά τιμής έχει απο τις άλλες φτηνές;
andreaspA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Το ότι δεν είναι στο φιλικό γιατί επηρεάζει τόσο την τιμή? Μάλτα οκ. Αντιπρόσωπο την. Aegean έχει όμως στην Ελλάδα. Ποια Aegean ονειρευεσαι πως έχει αντιπρόσωπο? Γιατι την Aegean που ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα, αποκλειεται να την ξερεις εσυ.
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια aegean? 3 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ποια Aegean ονειρευεσαι πως έχει αντιπρόσωπο? Είδατε τι κάνουν ε; Σου πατάει ένα όνομα Aegean Insurance και αυτόματα ο άλλος θεωρεί ότι είναι η γνωστή αεροπορική, ενώ είναι ένα κατακαημένο κτήριο σ' ένα στενό με λακούβες στο Χαλάνδρι.
andreaspA Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, Haldol είπε Είδατε τι κάνουν ε; Σου πατάει ένα όνομα Aegean Insurance και αυτόματα ο άλλος θεωρεί ότι είναι η γνωστή αεροπορική, ενώ είναι ένα κατακαημένο κτήριο σ' ένα στενό με λακούβες στο Χαλάνδρι. ή ισως και καμια πετρελαικη... Τι δουλεια εχεις εσυ με ασφαλειες και ξερεις μεχρι και την εδρα στο χαλανδρι ??
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, andreaspA είπε ή ισως και καμια πετρελαικη... Τι δουλεια εχεις εσυ με ασφαλειες και ξερεις μεχρι και την εδρα στο χαλανδρι ?? google 1
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, andreaspA είπε ή ισως και καμια πετρελαικη... Τι δουλεια εχεις εσυ με ασφαλειες και ξερεις μεχρι και την εδρα στο χαλανδρι ?? Google μωρέ. Street view έβαλα. Και να 'ξερα απ' έξω που είναι η έδρα (που δεν, προφανώς) λες να 'ξερα και πως είναι ο δρόμος; Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2023 από Haldol 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα