Προς το περιεχόμενο

Accredited Insurance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος την παραπάνω ασφάλεια??
Σε μία αναζήτηση που έκανα καθώς η ασφάλεια μου λήγει σε 1 μήνα, έχει πολυ μεγάλη διαφορά απο όλες τις υπόλοιπες ασφάλειες.

Θα ήθελα κάποια γνώμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο και εχει αδεια απο τη Μαλτα 🙄

Επεξ/σία από vagos789
Δημοσ.

Το ότι δεν είναι στο φιλικό γιατί επηρεάζει τόσο την τιμή?

Μάλτα οκ.

Αντιπρόσωπο την. Aegean  έχει όμως στην Ελλάδα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Γιατί δε τη θέλει κανείς, μιας και οι διαδικασίες επίλυσης διαφορών και αποζημίωσης είναι πολύ πιο μεγάλες, χρονοβόρες και απαιτητικές σε σχέση με όσες συμμετέχουν. Και δυστυχώς επηρεάζεται κάθε μεριά. Αν έχεις εσύ ασφάλεια που δε συμμετέχει, κι εγώ έχω κάποια που συμμετέχει, θα τρέχω κι εγώ. Δε τρώει το παλούκι μόνο αυτός που επέλεξε τη βλαμμένη ασφάλεια...

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Μάλτα οκ.

Ποια aegean?Ελπίζω να μην νομίζεις την αεροπορική εταιρία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να ειναι στον φιλικο ολες οι ασφαλιστικες.

Συμφωνώ. Θα'πρεπε η λογική του φιλικού να'ναι προαπαιτούμενη ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας μία ασφάλεια. Αυτό το χάλι που 'χουμε τώρα, που ακόμα και 1-2 «μεγάλες» δε συμμετέχουν (π.χ. ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ) είναι απαράδεκτο. Εγώ τη συγκεκριμένη που ανέφερα την έχω μαυρίσει σε όλα της τα προϊόντα γι' αυτό το λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Μάλτα οκ.

Πόση διαφορά τιμής έχει απο τις άλλες φτηνές;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε

Μάλτα οκ.

Ποια Aegean ονειρευεσαι πως έχει αντιπρόσωπο? Γιατι την Aegean που ειναι ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα, αποκλειεται να την ξερεις εσυ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποια aegean?

3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ποια Aegean ονειρευεσαι πως έχει αντιπρόσωπο?

Είδατε τι κάνουν ε; Σου πατάει ένα όνομα Aegean Insurance και αυτόματα ο άλλος θεωρεί ότι είναι η γνωστή αεροπορική, ενώ είναι ένα κατακαημένο κτήριο σ' ένα στενό με λακούβες στο Χαλάνδρι.

:D

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Haldol είπε

Είδατε τι κάνουν ε; Σου πατάει ένα όνομα Aegean Insurance και αυτόματα ο άλλος θεωρεί ότι είναι η γνωστή αεροπορική, ενώ είναι ένα κατακαημένο κτήριο σ' ένα στενό με λακούβες στο Χαλάνδρι.

:D

ή ισως και καμια πετρελαικη... Τι δουλεια εχεις εσυ με ασφαλειες και ξερεις μεχρι και την εδρα στο χαλανδρι ?? :D

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreaspA είπε

ή ισως και καμια πετρελαικη... Τι δουλεια εχεις εσυ με ασφαλειες και ξερεις μεχρι και την εδρα στο χαλανδρι ?? :D

google

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Google μωρέ. Street view έβαλα. Και να 'ξερα απ' έξω που είναι η έδρα (που δεν, προφανώς) λες να 'ξερα και πως είναι ο δρόμος; :P

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...