Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 gia des yparxei sto systhma sou arxeio AOLFIX.EXE ? h mhpws yparxoun directories C:\Bdtmp\Tmp ? Οχι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2004 Τα τσακαλια της insomnia ξαναχτυπησαν!!!!!! Δευτερη επανεκκινηση χωρις προβλημα... Παιδια αν αποφυγω το καταραμενο format κερναω !!!!!!
freelove Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 giati den bazeis f-secure client security 5.50.. sto sinisto afoba..einai oti kalutero..kai polu elafri san programa.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Παιδια αν αποφυγω το καταραμενο format κερναω !!!!!! Ενα Golden Special ενα Cheese και μια coca cola χωρις παγακια
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Παιδια αν αποφυγω το καταραμενο format κερναω !!!!!! Ενα Golden Special ενα Cheese και μια coca cola χωρις παγακια Εφτασεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
Highlander Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Ξαναλέω, Adware και αν έχεις όρεξη βάλε και ένα Spybot - Search & Destroy αν και το τελευταίο δεν έχει ενημερώσεις πρόσφατες. Θα λύσεις αρκετά προβλήματα με το Adware. Επίσης καλό θα είναι ότι δήποτε τρέχεις για τέτοιες δουλειές να τα τρέχεις και σε safe mode όπως και τα antivirus. Αν έχεις κολλήσει ιό θα δεις ότι θα σου βρει κάτι στο safe mode που σε κανονικό mode δεν θα έβρισκε κάτι. Τώρα όσο για τα antivirus εδώ θα ακούσεις 15 διαφορετικές γνώμες. Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο από την εμπειρία που έχεις. Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλά μαζί. Σε ένα μηχάνημα που έχω δεν έχω καθόλου antivirus αλλά έχω firewall (ZoneAlarm) και ενημερωμένα Windows. Θα πρέπει να κάνω βλακεία για να κολλήσει. Καμια φορά δεν είναι απαραίτητο να το έχουμε φίσκα σε Utils το PC.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Ξαναλέω' date=' Adware και αν έχεις όρεξη βάλε και ένα Spybot - Search & Destroy αν και το τελευταίο δεν έχει ενημερώσεις πρόσφατες.Θα λύσεις αρκετά προβλήματα με το Adware. Επίσης καλό θα είναι ότι δήποτε τρέχεις για τέτοιες δουλειές να τα τρέχεις και σε safe mode όπως και τα antivirus. Αν έχεις κολλήσει ιό θα δεις ότι θα σου βρει κάτι στο safe mode που σε κανονικό mode δεν θα έβρισκε κάτι. Τώρα όσο για τα antivirus εδώ θα ακούσεις 15 διαφορετικές γνώμες. Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο από την εμπειρία που έχεις. Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλά μαζί. Σε ένα μηχάνημα που έχω δεν έχω καθόλου antivirus αλλά έχω firewall (ZoneAlarm) και ενημερωμένα Windows. Θα πρέπει να κάνω βλακεία για να κολλήσει. Καμια φορά δεν είναι απαραίτητο να το έχουμε φίσκα σε Utils το PC.[/quote'] Το adware φυσικα και το εχω και παντα ενημερωμενο.Πολυ καλο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 john den prokeitai na sou to parousiasei ksana , arkei na mh vgaleis to read only attribute , poly xarhka pou fagame to pou...sti..k0 to trojan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.