Προς το περιεχόμενο

Τι ειναι αυτο παλι????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξαναλέω, Adware και αν έχεις όρεξη βάλε και ένα Spybot - Search & Destroy αν και το τελευταίο δεν έχει ενημερώσεις πρόσφατες.

Θα λύσεις αρκετά προβλήματα με το Adware. Επίσης καλό θα είναι ότι δήποτε τρέχεις για τέτοιες δουλειές να τα τρέχεις και σε safe mode όπως και τα antivirus. Αν έχεις κολλήσει ιό θα δεις ότι θα σου βρει κάτι στο safe mode που σε κανονικό mode δεν θα έβρισκε κάτι.

Τώρα όσο για τα antivirus εδώ θα ακούσεις 15 διαφορετικές γνώμες. Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο από την εμπειρία που έχεις. Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλά μαζί.

Σε ένα μηχάνημα που έχω δεν έχω καθόλου antivirus αλλά έχω firewall (ZoneAlarm) και ενημερωμένα Windows. Θα πρέπει να κάνω βλακεία για να κολλήσει. Καμια φορά δεν είναι απαραίτητο να το έχουμε φίσκα σε Utils το PC.

Δημοσ.
Ξαναλέω' date=' Adware και αν έχεις όρεξη βάλε και ένα Spybot - Search & Destroy αν και το τελευταίο δεν έχει ενημερώσεις πρόσφατες.

Θα λύσεις αρκετά προβλήματα με το Adware. Επίσης καλό θα είναι ότι δήποτε τρέχεις για τέτοιες δουλειές να τα τρέχεις και σε safe mode όπως και τα antivirus. Αν έχεις κολλήσει ιό θα δεις ότι θα σου βρει κάτι στο safe mode που σε κανονικό mode δεν θα έβρισκε κάτι.

Τώρα όσο για τα antivirus εδώ θα ακούσεις 15 διαφορετικές γνώμες. Κάνε ότι νομίζεις καλύτερο από την εμπειρία που έχεις. Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις πολλά μαζί.

Σε ένα μηχάνημα που έχω δεν έχω καθόλου antivirus αλλά έχω firewall (ZoneAlarm) και ενημερωμένα Windows. Θα πρέπει να κάνω βλακεία για να κολλήσει. Καμια φορά δεν είναι απαραίτητο να το έχουμε φίσκα σε Utils το PC.[/quote']

Το adware φυσικα και το εχω και παντα ενημερωμενο.Πολυ καλο!!! :D :D

Επισκέπτης
Δημοσ.

john den prokeitai na sou to parousiasei ksana , arkei na mh vgaleis to read only attribute , poly xarhka pou fagame to pou...sti..k0 to trojan :D :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...