chrisde Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε η 6800xt που είχα 95 βαθμούς έφτανε😂.... δούλεψε την άφοβα τίποτα δε θα πάθει! Άλλο η θερμοκρασία του πυρήνα και άλλο το hotspot. Άμα ήσουν με 95C πυρήνα θα είχες τρελαθεί στο throttling καταρχάς... Κατά τα άλλα οι 80C περίπου δεν είναι επικίνδυνοι ακόμα μεν, δεν έχουν πιάσει οι πολλές ζέστες ακόμα δε. 1
Tambas91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, chrisde είπε Άλλο η θερμοκρασία του πυρήνα και άλλο το hotspot. Άμα ήσουν με 95C πυρήνα θα είχες τρελαθεί στο throttling καταρχάς... Κατά τα άλλα οι 80C περίπου δεν είναι επικίνδυνοι ακόμα μεν, δεν έχουν πιάσει οι πολλές ζέστες ακόμα δε. Ισχύει αλλά και πυρήνα θυμάμαι χτύπαγε πάνω από 80… γενικά οι 6000 , 3000 ήταν πολύ ζεστές και ενεργοβόρες κάρτες.. βέβαια και πιο παλιές φτάναν τέτοιες θερμοκρασίες εύκολα όπως η 980 που είχα ,είναι σε νορμαλ πλαισια 1
grigoros36 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, sjtak είπε Και εμένα μεγάλες μου φαίνονται οι θερμοκρασίες αλλά περισσότερο εντύπωση μου κάνει ότι η r380 είχε μόνο 70 βαθμούς θερμοκρασία. Επειδή έχω κάνει ακριβώς την ίδια μετάβαση (από r380 σε 1660 super gaming x), η r380 έφτανε 80 βαθμούς ενώ η 1660 72. Αυτά στο ίδιο κουτί που δεν είχε καλό airlflow. Εγώ την 380 τήν είχα στο παλιο PC και ακόμα εκεί είναι αλλά σε άλλο κουτί το οποίο τό είχα για ποιο ζεστό από το καινούργιο αλλά έγινε το αντίθετο 😀 5 ώρες πριν, leros2004 είπε Με κουτί στρούγκα (Aerocool Black quartz RGB) μια χαρά θερμοκρασίες έχει η κάρτα 6 ώρες πριν, just getting started είπε Άμα από day one ήταν έτσι οι θερμοκρασίες/θόρυβος τότε παίζει να φταίει το airflow του κουτιού σου. Σε τι διάταξη έχεις τους ανεμιστήρες; Μήπως είναι από τα κουτιά με κλειστό front panel? Αυτά συνήθως "πνίγουν" τις κάρτες μιας και η εισροή αέρα από μπροστά είναι ελάχιστη. Edit: αν και εντάξει οι θερμοκρασίες της κάρτας παρόλα αυτά είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια, πόσο μάλλον τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Θόρυβο δεν κάνει! Μπροστά έχω τήν Υδροψυξη σε push pull , 2 ανεμιστήρες 12" πάνω και ένα 12" πίσω σίγουρα άν είχε σίτα μπροστά θα ήταν καλύτερα αλλά θα μάζευε και πιο πολυ σκόνη !
leolipop Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από leolipop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα