grigoros36 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω την msi 1660 super gaming X την έχω στην οθόνη τις υπογραφής κάτω αλλά σε 1440p σε medium ή high σαν να ζορίζεται λίγο 😁 ζεσταίνετε φτάνει μέχρι 78-79 βαθμούς και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση είμαι ανάμεσα σε MSI GeForce RTX 3060 12GB GDDR6 Gaming X και Sapphire Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 Pulse ποια είναι καλύτερη για 1440p games σε ultra και high ρυθμίσεις ; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από grigoros36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δεν αξίζει η αναβάθμιση από 1660 Super στις κάρτες που κοιτάς. Άσε την κάρτα να ζεσταίνεται, τι σε πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Intel Arc 770. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Herald είπε Δεν αξίζει η αναβάθμιση από 1660 Super στις κάρτες που κοιτάς. Άσε την κάρτα να ζεσταίνεται, τι σε πειράζει? φοβάμαι μην καεί αν δουλεύει συνέχεια σε τόση θερμοκρασία !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, grigoros36 είπε φοβάμαι μην καεί αν δουλεύει συνέχεια σε τόση θερμοκρασία !! Δεν θα καεί, φυσιολογικές είναι οι θερμοκρασιες αυτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 ναι ειναι και η Ιντελ αλλα σηκωνει 1440p ανάλυση η θα ειναι σαν την 1660; 2 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν θα καεί, φυσιολογικές είναι οι θερμοκρασιες αυτες εντάξει γιατί σε σχέση με την R9 380 που είχα πριν έχει διαφορά εκείνη μεχρι 69-70 έφτανε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μήπως θέλει καθάρισμα η ψήκτρα της από την σκόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση liakinen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Με τις θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ με 1660Ti Msi Gaming X (ίσως η καλύτερη υλοποίηση) ανεβάζω 70 - 72 τώρα το καλοκαίρι. Βγάλε και καθάρισε την σκόνη με αέρα 10 λεπτά αν δεν βαριέσαι. Οι κάρτες που ενδιαφέρεσαι ναι είναι καλύτερες σε σημαντικό βαθμό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο για το μέλλον. Γνώμη μου περίμενε και κάνε υποχωρήσεις στα settings μέχρι να φτάσεις σε σημείο που να δώσεις χρήματα αλλά να αξίζει πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μήπως ήρθε ο καιρός για αλλαγή πάστας; Προσωπικά αφού άλλαξα, έπεσαν οι θερμοκρασίες από 74 στους 65 βαθμούς με το ένα τρίτο στις στροφές οι ανεμιστήρες. Όσο δηλαδή πήγαινε την πρώτη μέρα που την αγόρασα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχα συνηθίσει στον θόρυβο τόσους μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoros36 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, liakinen είπε Με τις θερμοκρασίες δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ με 1660Ti Msi Gaming X (ίσως η καλύτερη υλοποίηση) ανεβάζω 70 - 72 τώρα το καλοκαίρι. Βγάλε και καθάρισε την σκόνη με αέρα 10 λεπτά αν δεν βαριέσαι. Οι κάρτες που ενδιαφέρεσαι ναι είναι καλύτερες σε σημαντικό βαθμό αλλά τίποτα το ιδιαίτερο για το μέλλον. Γνώμη μου περίμενε και κάνε υποχωρήσεις στα settings μέχρι να φτάσεις σε σημείο που να δώσεις χρήματα αλλά να αξίζει πραγματικά. 2 ώρες πριν, just getting started είπε Μήπως ήρθε ο καιρός για αλλαγή πάστας; Προσωπικά αφού άλλαξα, έπεσαν οι θερμοκρασίες από 74 στους 65 βαθμούς με το ένα τρίτο στις στροφές οι ανεμιστήρες. Όσο δηλαδή πήγαινε την πρώτη μέρα που την αγόρασα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είχα συνηθίσει στον θόρυβο τόσους μήνες. Για καθαρισμό δεν νομίζω ότι χρειάζεται 1 φορά το μήνα φυσάω το PC , για την πάστα πάλι δεν ξέρω απο καινούργια η κάρτα σ'αυτές τις θερμοκρασίες δουλεύει ! Οπότε περιμένω να πέσουν οι τιμές των 4000 series και βλέπουμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Άμα από day one ήταν έτσι οι θερμοκρασίες/θόρυβος τότε παίζει να φταίει το airflow του κουτιού σου. Σε τι διάταξη έχεις τους ανεμιστήρες; Μήπως είναι από τα κουτιά με κλειστό front panel? Αυτά συνήθως "πνίγουν" τις κάρτες μιας και η εισροή αέρα από μπροστά είναι ελάχιστη. Edit: αν και εντάξει οι θερμοκρασίες της κάρτας παρόλα αυτά είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια, πόσο μάλλον τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από just getting started Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Με κουτί στρούγκα (Aerocool Black quartz RGB) μια χαρά θερμοκρασίες έχει η κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sjtak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Και εμένα μεγάλες μου φαίνονται οι θερμοκρασίες αλλά περισσότερο εντύπωση μου κάνει ότι η r380 είχε μόνο 70 βαθμούς θερμοκρασία. Επειδή έχω κάνει ακριβώς την ίδια μετάβαση (από r380 σε 1660 super gaming x), η r380 έφτανε 80 βαθμούς ενώ η 1660 72. Αυτά στο ίδιο κουτί που δεν είχε καλό airlflow. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, grigoros36 είπε ναι ειναι και η Ιντελ αλλα σηκωνει 1440p ανάλυση η θα ειναι σαν την 1660; Άμα ήσουν σε 1080p θα έλεγα amd αλλά σε 1440p η intel τα πάει συγκριτικά καλύτερα, πολύ καλή επιλογή για 1440p σε αυτά τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 7 ώρες πριν, grigoros36 είπε φοβάμαι μην καεί αν δουλεύει συνέχεια σε τόση θερμοκρασία !! η 6800xt που είχα 95 βαθμούς έφτανε😂.... δούλεψε την άφοβα τίποτα δε θα πάθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα